ASSISTENT TIL SUZUKI AFTERSALES

Vi søger en assistent til vores reservedelsteam, der kan medvirke til at vedligeholde vores interne systemer og styrke vores support overfor Suzuki forhandlerne i Danmark

JOBBET OG ARBEJDSOMRÅDER
Du vil indgå i Suzuki Bilimport’s eftermarkedsorganisation, der arbejder efter langsigtede mål og altid med fokus på tilfredse forhandlere og kunder. Vi arbejder udfra en teambaseret organisation, hvilket vil sige, at du har ansvar for dine egne opgaver og et medansvar for teamets overordnede målsætninger nås.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet at hjælpe vores forhandlere med reservedelstekniske spørgsmål herunder brug af elektronisk reservedelskatalog, koordination med vores reservedelslager, IT-håndtering af returanmodninger, reklamationer samt andre opgaver, der i dag ligger i reservedelsteamet. Andre vigtige opgaver er vedligeholdelse af varekartotek og priskartotek. Det vil være en fordel, hvis du også har interesse i –og erfaring med elektronik på brugerniveau (musik, streaming, BlueTooth etc.) således, at du kan supportere på denne del. Herudover vil du blive inddraget i planlægningen af Suzukis eftermarkedsaktiviteter på især logistiksiden.

DIN BAGGRUND KAN F.EKS. VÆRE

  • Reservedelsbaggrund fra bilbranchen enten på importør eller forhandlerniveau
  • Reservedelsuddannet og gerne med teknisk indsigt
  • Eventuel en handelsuddannelse

DINE KVALIFIKATIONER

  • Har god talforståelse
  • Du er vant til at arbejde med IT og med officepakken Vi anvender Dracar+ som administrativt systemet, det er således en fordel, hvis du kender til det
  • God til at formulere dig på dansk og gerne på engelsk

Dit arbejdssted er vores hovedkontor i Køge.

Vi tilbyder god løn og ansættelsesforhold, der vil afspejle dine kvalifikationer.
Du bedes venligst sende din ansøgning til Markedschef Dan Larsen på mail: hr@anmo.dk
Yderligere oplysninger kan indhentes hos samme på telefon 5667 1134.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden den 8. februar 2019.

Lidt om os
Vi er en privatejet og veldrevet virksomhed, som importerer og markedsfører Suzukis bilprogram på det danske marked. Vi er 47 ansatte, som står for salg, logistik, klargøring, reservedele og service fra vores domicil i Køge, hvorfra vi betjener 125.000 Suzuki biler på de danske veje. Vi har en af de højeste mar kedsandele for Suzuki i Europa, hvilket er opnået via dedikerede og mål rettede medarbejdere og forhandlere samt synlig markedsføring.

Send ansøgningSøg jobbet hos SUZUKI BILIMPORT DANMARK A/S
Arbejdsgiver
SUZUKI BILIMPORT DANMARK A/S
Unionsvej 16
4600  Køge
Tlf: 56 65 66 00
https://www.suzuki.dk
Kontaktperson
Dan Larsen, 5667 1134
Vigtige datoer
Offentliggjort: 11. januar 2019

Ansøgningsfrist: 8. februar 2019
Annonce ID: 6154
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere