Arbejdsmand/-kvinde til Mercedes-Benz lastbiler i Avedøre

Vi søger en køremand/-kvinde til vores autoriserede værksted for Mercedes-Benz lastbiler i Avedøre. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt!

Du bliver en del af dagholdet, hvor dine arbejdstider vil være mandag til torsdag fra kl. 07.00 - 15.00 og fredag fra kl. 07.00 - 14.30.

Vi kan tilbyde dig et alsidigt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Vi sørger for den grundige oplæring, de gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Dine primære arbejdsopgaver indbefatter bl.a.:

  • Kørsel, flytning og hentning af lastbiler samt diverse kørselsopgaver (derfor er lastbilkørekort C og CE et krav)
  • Ordne oprydning/tømme skraldespande og lignende på værkstedet, når der er behov for dette.
  • Forefaldende opgaver.


Du har muligvis erfaring fra autobranchen og sætter en ære i at levere et stykke arbejde af højeste kvalitet. Samtidig trives du i et miljø, hvor det går stærkt og du formår at arbejde selvstændigt. Du er fleksibel både hvad angår arbejdsopgaver og arbejdstider, og trives derfor med mange forskellige opgaver, som kan svinge fra dag til dag. Vigtigst af alt er dog, at du serviceminded og er klar til at gå den ekstra mil for kunden, som Ejner Hessel er så kendt for.

Kontakt værkstedschef, Nikolaj Jørgensen på telefon 7311 7643, hvis du har spørgsmål til stillingen eller gerne vil høre mere om Ejner Hessel som arbejdsplads.

Vi glæder os til at høre fra dig

Om Ejner Hessel A/S
Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 27 afdelinger, heraf 16 i Jylland og 11 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag ca. 1.500 medarbejdere og omsatte i 2021 for 6.8 mia. kr.

Send ansøgningSøg jobbet hos Ejner Hessel A/S, Avedøre
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S, Avedøre
Avedøreholmen 92-94
2650 Hvidovre
Tlf: 73117600
https://www.hessel.dk
Kontaktperson
Nikolaj Jørgensen, 7311 7643
Vigtige datoer
Offentliggjort: 16. marts 2023
Annonce ID: 19890
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere