Arbejdsmand/-kvinde søges til Ejner Hessel A/S i Albertslund

Vi søger en arbejdsmand/-kvinde til vores autoriseret Renault og Dacia værksted i Albertslund. Stillingen er fuldtid, og da værkstedet har rygende travlt, har vi brug for dig hurtigst muligt!

Vi kan tilbyde dig et alsidigt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Vi sørger for den grundige oplæring, de gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.


Dine primære arbejdsopgaver indbefatter bl.a.:

  • Klargøring og vask af biler i vaskehal
  • Hente/bringe kunder i forbindelse med værkstedsbesøg.
  • Aflevering af servicerede biler.
  • Evt. hjulskifte
  • Kørsel og flytning af biler (det er her en stor fordel, hvis du har et stort kørekort (C))
  • Forefaldende opgaver.

Du har muligvis erfaring fra autobranchen og sætter en ære i at levere et stykke arbejde af højeste kvalitet. Samtidig trives du i et miljø, hvor det går stærkt og kan arbejde selvstændigt. Du er samtidig fleksibel og trives med mange forskellige opgaver, som kan svinge fra dag til dag. Vigtigst af alt er dog, at du servicemindet og er klar til at gå den ekstra mil for kunden, som Ejner Hessel er så kendt for.

Kontakt værkstedschef Kenneth Nielsen på telefon 7312 5832 - 4138 4951, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Ejner Hessel A/S
Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 26 afdelinger, heraf 15 i Jylland og 11 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag ca. 1.300 medarbejdere og omsatte i 2020 for 5.7 mia. kr.

Send ansøgningSøg jobbet hos Ejner Hessel A/S - Albertslund
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S - Albertslund
Roskildevej 20
2620 Albertslund
Tlf: 73 12 58 00
https://www.hessel.dk/
Kontaktperson
Kenneth Nielsen, 7312 5832 - 4138 4951
Vigtige datoer
Offentliggjort: 24. november 2021
Annonce ID: 16954
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere