Administrativ værkfører søges til Ejner Hessel A/S - Aars

Er du udadvendt, nysgerrig og brænder du for at yde kunderne den bedste service og rådgivning? Så er det måske dig, vi søger til vores indskrivningsteam i Aars!

Vi søger en administrativ værkfører til indskrivningen i Aars, hvor du her blandt andet kommer til at varetage administrative opgaver omhandlende Mercedes-Benz lastbiler. Afdelingen i Aars er autoriseret værksted for Mercedes-Benz og Renault person og varebiler samt Mercedes-Benz lastbiler.

Vi kan tilbyde dig et administrativt og udfordrende job hos en af Danmarks største bilforhandlere. Du vil have stor kontakt med kolleger såvel som med kunder, ligesom du vil opleve et uformelt og team-orienteret arbejdsmiljø i Aars, som består af 20 kolleger. Du bliver selvfølgelig også en del af det store Hessel-team med over 1.550 kolleger fordelt over vores 27 afdelinger rundt om i landet.


Sammen med dine kolleger i indskrivningsteamet skal du løse følgende opgaver:

  • Administrative opgaver, herunder værkstedsfaktureringer - hvor en stor del her omhandler Mercedes-Benz lastbiler.
  • Håndtering af kundehenvendelser pr. telefon samt e-mail.
  • Direkte kontakt med kunder, kundemodtagelse og indskrivning.


Du er...

  • Gerne bekendt med autobranchen, hvorfor det er en fordel, hvis du har erfaring som f.eks. indskriver, værkfører, kontorassistent, mekaniker, reservedelsekspedient eller måske har arbejdet med garantiarbejde i dit tidligere virke i branchen.
  • Arbejdsom og finder motivation i at arbejde med administrative opgaver.
  • God til tal og du besidder et roligt overblik og er samtidig hurtig på et tastatur.
  • Serviceminded til fingerspidserne og klar til at gå den ekstra mil for kunderne og dine kolleger.
  • En teamplayer, som bidrager til et godt samarbejde i teamet.
  • Endelig er du ikke bange for at smøge ærmerne op og give den en ekstra skalle, når hverdagen kræver det og månedsafslutningen står for døren.Kontakt eftermarkedschef for Renault, Dacia og Ford personbiler, Claus Fisker på telefon 72 11 61 32, hvis du har spørgsmål til stillingen eller du bare gerne vil høre mere om Ejner Hessel som arbejdsplads.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Ejner Hessel A/S
Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til bådeerhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 27 afdelinger, heraf 16 i Jylland og 11 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.500 medarbejdere og omsatte i 2022 for 7.8 mia. kr.

Send ansøgningSøg jobbet hos Ejner Hessel A/S - Aars
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S - Aars
Tolstrup Byvej 1
9600 Aars
Tlf: 72 11 68 00
https://www.hessel.dk
Kontaktperson
Claus Fisker, 72 11 61 32
Vigtige datoer
Offentliggjort: 25. maj 2023
Annonce ID: 20436
Del jobopslag

Nyeste relaterede job

Partnere