Administrativ medarbejder søges til værkstedet
hos British MotorGroup København

Har du lyst til at blive del af en Jaguar & Land Rover forretning, hvor den gode kundeoplevelse altid er i centrum? Er du administrativt stærk, og kan du bevare et godt overblik i travle perioder? - så er det muligvis dig, vi søger til varetagelse af administrative opgaver på værkstedet.

Administrativ værkstedssupport
Hos British MotorGroup København søger vi en ny medarbejder, der gennem håndtering af administrative arbejdsopgaver skal supportere værkstedet i den daglige drift. Dine arbejdsopgaver vil primært indebære fakturering og reklamationsbehandling samt at bistå værkstedet med diverse ad hoc opgaver. Som administrativ medarbejder får du dermed en vigtig rolle i henhold til at sikre den mest effektive kundeservice på værkstedet.

Vi tilbyder til gengæld en arbejdsplads med gode kolleger, der alle samarbejder for at give kunden den bedste købsoplevelse.

Struktureret & Serviceminded
Du har forventeligt en kontorbaggrund og kommer gerne fra en lignende stilling i autobranchen. Du er således vant til at arbejde med supporterende administrative arbejdsopgaver såsom fakturering og behandling er reklamationer. Som person er du udadvendt, serviceminded og struktureret i din arbejdstilgang. Du er selvstændig og har et godt øje for effektiviseringsmuligheder i dagligdagens faste rammer. Dertil er du en holdspiller, der sætter pris på et godt samarbejde med dine kolleger for, at I samlet set kan yde den bedste performance.

Din nye arbejdsplads
Vores forhandlerkæde British MotorGroup A/S er forhandler og værksted for de to britiske bilmærker Jaguar og Land Rover. Du bliver del af vores forretning i København, hvor du vil blive del af et bilhus med 25 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos British MotorGroup København vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

Er du interesseret?
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "Send ansøgning". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Værkstedschef Ole H. Sørensen på telefon 42 14 10 08.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgningSøg jobbet hos British MotorGroup København A/S
Arbejdsgiver
British MotorGroup København A/S
Dynamovej 12A
2860 Søborg
Tlf: 70 30 07 52
https://www.britishmotorgroup.dk/
Kontaktperson
Ole H. Sørensen, 42 14 10 08
Vigtige datoer
Offentliggjort: 2. december 2019

Ansøgningsfrist: 3. januar 2020
Annonce ID: 9143
Del jobopslag

Nyeste job

Partnere