Varevognstekniker

Varebilsmekaniker til Mercedes-Benz & Renault i Næstved

Vi søger en varebilsmekaniker til vores afdeling i Næstved, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig et varierende og udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz og Renault varebiler hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor tiden aldrig står stille.

Varebilsmekaniker til Mercedes-Benz Avedøre / København

Vi søger varebilsmekanikere til vores afdeling i Avedøre, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz og Renault. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Arbejder du som mekaniker i dag, og kunne du tænke dig kun at arbejde 30,5 timer i ugen, men stadigvæk blive lønnet for 37 timer til en særdeles konkurrencedygtig løn? Så læs med her.

Lastbilmekaniker søges til Mercedes-Benz Ringkøbing

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Ringkøbing-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Fuso. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Du får et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden samt attraktive ansættelsesvilkår - herunder sundhedsforsikring

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz Nykøbing Falster

Vi søger en varebilsmekaniker til vores afdeling i Nykøbing Falster, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz. Du vil blive en del af et topmoderne bilhus, som ombygges i løbet af 2021 efter de nyeste Mercedes-Benz standarder. Det betyder blandt andet et helt nyt værksted med nye lifte, udstyr og værktøj, udvidet plads samt et helt nyt showroom. Sagt med andre ord - hele huset får sig en grundig overhaling og vil snart stå knivskarpt.

Tekniker til varevogne hos Autohuset Vestergaard i Kolding

Kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads med et stærkt brand og verdens bedste kunder og kollegaer? Så er det dig, vi mangler. Som tekniker / mekaniker til varevogne er din fornemmeste opgave at servicere varevogne. Du bliver en del af et unikt og erfarent mekaniker-team, der er præget af godt samarbejde. Du bliver en vigtig del af værkstedet, og derfor bidrager du med din gode kvalitet til, at både vi og vores kunder får succes.

Partnere