Varevognstekniker

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz i Roskilde

Vi søger en erfaren varebilsmekaniker til vores afdeling i Roskilde, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt.Du vil blive en del af det lokale team i Roskilde, som rummer 103 kolleger, hvoraf 24 er mekanikere, som forestår reparationer af både person- og varebiler. Vi tilbyder yderligere attraktive ansættelsesvilkår – herunder sundhedssikring.

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz & Renault Avedøre
- Ejner Hessel A/S

Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Derfor søger vi to erfarne varebilsmekanikere til vores afdeling i Avedøre, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz og Renault. Du får et varierende og udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz og Renault varebiler. En hverdag på et stort og moderne værksted, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden.

Er du vores nye tekniker – til mekanisk værksted i Hillerød?
- Gerne med lyst til varebiler

Vi har nok at se til på vores værksteder. I øjeblikket står vi og mangler en tekniker (mekaniker) til vores afdeling i Hillerød, der sætter en ære i godt håndværk. Du vil i vores Hillerød afdeling blive kollega med omkring 40 dygtige lokale Superhelte. Vil du være en del af et autoværksted, hvor vi arbejder med de nyeste teknologier? Du er uddannet tekniker eller automekaniker. Gerne med flere års erfaring. Du har et stort gå-på-mod, og er god til at finde løsninger.

Partnere