Varevognstekniker

Varebilsmekaniker søges hurtigst muligt til Renault hos Ejner Hessel A/S - Aalborg

Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault varebilsmekaniker i Aalborg. Du kommer til at arbejde i et stort og moderne bilhus, hvor du skal reparere og servicere Renault varebiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Aalborg, og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder hurtigst muligt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Varebilsmekaniker søges til  Mercedes-Benz og Renault Avedøre hos Ejner Hessel A/S

Vi søger en dygtig og erfaren mekaniker til vores afdeling i Avedøre, der er aut. værksted for Mercedes-Benz og Renault varebiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Avedøre, og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder hurtigst muligt. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske Ejner Hessels nye Mercedes-Benz og Renault varebilsmekaniker. Send din ansøgning allerede i dag

Varebilsmekaniker søges til Renault Aars - Ejner Hessel A/S

Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault varebilsmekaniker i Aars. Du kommer til at arbejde i et stort og moderne bilhus, hvor du skal reparere og servicere Renault varebiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Aars, og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder hurtigst muligt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere