Varebilstekniker

Mekaniker / Varevognstekniker søges til vores Volkswagen, ŠKODA & SEAT værksted i Vejen

Hvis du både er serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for, at blive en del af et stærkt sammentømret team på vores mekaniske værksted hos Volkswagen Vejen (en del af Autocentralen). Bilhuset rummer 25 dygtige medarbejdere fordelt på eftermarkedet og i salgsafdelingen. Alle er engageret, en god kollega og sætter en store ære i, at det skal være sjovt at gå på arbejde og gode resultater samt tilfredse kunder er noget som alle brænder for.

Varebilsmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Ringsted

Vi søger en dygtig varebilsmekaniker til vores værksted i Ringsted, der er autoriseret værksted og forhandler af Mercedes-Benz, Renault og Dacia varebiler. Det går ikke stille for sig på varebils-værkstedet i Ringsted, og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder hurtigst muligt. vi tilbyder bl.a. spændende alsidige arbejdsdage og afvekslende opgaver indenfor servicering og reparation af varebiler samt mulighed for at efter- eller videreuddanne dig

Varebilsmekaniker søges til Renault og Dacia Albertslund

Vi søger en dygtig varebilsmekaniker til vores værksted i Albertslund, der er autoriseret værksted for Renault og Dacia varebiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Albertslund, og derfor har vi brug for at få dig med på holdet hurtigst muligt. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og andre frække reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye Renualt og Dacia varebilsmekaniker i Albertslund.

Volkswagen Varebilstekniker til vores erhvervsteam i Vejle

Autocentralen Vejle er udvalgt som Volkswagen Erhverv Service Plus partner i 2022 - og derfor er vi nu på jagt, efter en ekstra varebilstekniker som kan supplere vores stærke team. Vores store bilhus på 9.000 kvm. er i forvejen autoriseret servicepartner med mærkerne Volkswagen, ŠKODA, SEAT og CUPRA. Huset har udover et stort mekanisk værksted, en stor salgsafdeling med både brugte og nye biler samt et pladeværksted og klargøring.

Partnere