Varebilstekniker

Volkswagen Varebilstekniker søges til vores erhvervsteam i Vejle hos Autocentralen A/S

Autocentralen Vejle er udvalgt som Volkswagen Erhverv Service Plus partner i 2022 - og derfor er vi nu på jagt, efter en ekstra varebilstekniker som kan supplere vores stærke team. Vores store bilhus på 9.000 kvm. er i forvejen autoriseret servicepartner med mærkerne Volkswagen, ŠKODA, SEAT og CUPRA. Huset har udover et stort mekanisk værksted, en stor salgsafdeling med både brugte og nye biler samt et pladeværksted og klargøring.

Varebilsmekaniker til Mercedes-Benz i Kastrup / København

Vi søger en dygtig varebilsmekaniker til vores Kastrup-afdeling, der netop er blevet autoriseret værksted for Mercedes-Benz varebiler. Vi har rygende travlt på værkstedet, og vi har derfor brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Vores Mercedes-varevognsværksted er nyopført, så lifte, porte, værktøjsbænke, din personlige computer og tester er selvfølgelig i orden! Du bliver en del af det store Hessel-team med ca. 1.400 kolleger fordelt over vores 27 afdelinger.

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz i Slagelse

Vi søger en dygtig varebilsmekaniker til vores Mercedes-Benz værksted i Slagelse, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia varebiler. Vi har rygende travlt på værkstedet, og vi har derfor brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig et varierende og udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz og Renault varebiler hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden.

Partnere