Varebilstekniker

Varebilsmekaniker søges hurtigst muligt til Renault hos Ejner Hessel A/S - Aalborg

Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault varebilsmekaniker i Aalborg. Du kommer til at arbejde i et stort og moderne bilhus, hvor du skal reparere og servicere Renault varebiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Aalborg, og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder hurtigst muligt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Varebilsmekaniker søges til Renault i Ringsted

Vi søger en dygtig varebilsmekaniker til vores værksted i Ringsted der er autoriseret forhandler og værksted for Renault varebiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Ringsted, og derfor har vi brug for at få dig med på holdet hurtigst muligt. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og andre frække reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault varebilsmekaniker. Send din ansøgning allerede i dag

Autohuset Ringsted søger omgående en top-motiveret erhvervsmekaniker

Volkswagen / ŠKODA i Ringsted har meget travlt, og søger snarest en erfaren mekaniker til vores team på 8 mekanikere og 4 lærlinge. På værkstedet finder du tillige 4 pladesmede og en lærling. Du er udlært mekaniker, gerne hos Volkswagen eller ŠKODA. Du har erfaring med fejlsøgning og -udbedring og du har et højt fagligt niveau samt er kvalitetsbevidst. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere