Varebilsmekaniker

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz hos Ejner Hessel A/S - Holbæk

Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske Ejner Hessels nye Mercedes-Benz varebilsmekaniker i Holbæk. Vi søger en dygtig og erfaren mekaniker som er ærekær og sætter en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet. Du vil blive en del af et topmoderne bilhus - og det går ikke stille for sig på værkstedet i Holbæk! Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz Vejle

Vi søger en dygtig og erfaren mekaniker til vores afdeling i Vejle, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz person-, vare-, og lastbiler. Du vil blive en del af et topmoderne bilhus - og det går ikke stille for sig på værkstedet i Vejle! Hos os får du også mulighed for at efter- eller videreuddanne dig gennem Mercedes-Benz. Hvis du synes, at dette lyder til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Mekaniker søges til Volkswagen Erhvervsbiler hos Semler Mobility Hillerød

Vi søger snarest en mekaniker til vores erhvervsteam i Hillerød. Du er en del af et stærkt team og arbejder primært med service og vedligeholdelse af vores mange erhvervsmodeller. Du får dit eget værktøj, liftkasse og it-pakke fra start, så du er klar til arbejdet. Semler koncernen står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden. Vil du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Varebilsmekaniker søges hurtigst muligt til Renault hos Ejner Hessel - Albertslund

Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault varebilsmekaniker i Albertslund. Vi søger en dygtig og erfaren mekaniker til vores afdeling i Albertslund, der er autoriseret forhandler og værksted for Renault og Dacia person- og varebiler, hvor du kommer til at arbejde i et stort og moderne bilhus. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekanikere på dag- og aftenhold til Semler Mobility i Holbæk

Vi søger mekanikere, der har lyst til at arbejde enten dag- eller aftenhold, og med erhvervs- eller personbiler. Uanset hvad du foretrækker, så bliver du en del af et stærkt og serviceminded team - og kommer til at arbejde med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologier. Vi har et sikkert og godt arbejdsmiljø med imødekommende og professionelle kolleger i alle aldre. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere