Varebilsmekaniker

Varebilsmekaniker søges til P. Christensen A/S - Albertslund

Til vores forretning i Albertslund søger vi en varebilsmekaniker til vores værksted, som vil komme med på vores spændende rejse med opstart af autoriseret service af Mercedes-Benz på værkstedet. Du vil komme til at arbejde i et ny renoveret og moderne værksted med nye lifte og udstyr og glade kolleger og du vil få stillet de tekniske hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Bilsagkyndig søges til Aarhus

Da vores søde kollega har fået takket ja til nye udfordringer, søger vi dig, der har lyst til, at være med til at drive synshallerne videre sammen med dine kollegaer - I hverdagen har vi travlt, vi hygger os og vi har det sjovt - Du bliver en del af vores dygtige team i Aarhus, som også er dem der hjælper dig i hverdagen og tager over, når du holder ferie. Lyder det til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Mekanikere søges til Mercedes-Benz Nykøbing Falster

Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske en af Ejner Hessels nye Mercedes-Benz person-, vare- eller lastbilmekanikere i Nykøbing Falster. Du vil blive en del af et topmoderne bilhus, som lige nu ombygges efter de nyeste Mercedes-Benz standarder og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder hurtigst muligt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere