Varebilsmekaniker

Tekniker søges til Volkswagen Kalundborg

Vi mangler en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige medarbejdere, og du vil primært arbejde med servicering og fejlfinding på Volkswagen person og erhvervsbiler. Vores udstyr på værkstedet er selvfølgelig hentet fra øverste hylde.

Automekaniker / Automontør til ŠKODA - SEAT & Cupra i Brøndby - Pssst,! måske det er dig vi leder efter?

Vi søger snarest - til et rigtigt godt job - en Automekaniker / Automontør til at indgå i vores velfungerende værkstedsteam. Teamet på vores mekaniske værksted består i dag af 10 gode kollegaer alle med højt humør. Du vil blive en del af et team med dygtige medarbejdere, hvor vores fokus udover at have det sjovt sammen er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice som skal leveres hver eneste gang.

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz & Renault Avedøre
- Ejner Hessel A/S

Vi søger en varebilsmekaniker til vores afdeling i Avedøre, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz og Renault. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig et varierende og udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz og Renault varebiler hos en af Danmarks største bilforhandlere. Du får bl.a, attraktive ansættelsesvilkår – herunder sundhedssikring.

Varevognsmekaniker søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Kolding. Vi har travlt og stor succes med vores varevognscenter, så derfor udvider vi nu yderligere vores stab af dygtige mekanikere. Du får en afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Varebilsmekaniker søges til Renault Albertslund
- Ejner Hessel A/S

Vi søger en erfaren varebilsmekaniker til vores flagship store i Albertslund, der er autoriseret forhandler og værksted for Renault og Dacia. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Vi tilbyder et varierende job med servicering og reparation af Renault varebiler hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor tiden aldrig står stille. Du vil opleve en hverdag i et stort og moderne bilhus med et uhøjtideligt arbejdsmiljø

Partnere