Værkstedschef

Værkstedschef søges til Hyundai & SEAT i Næstved
- Leif Nielsen Jensen A/S

Har du ambitioner og lyst til at blive en del af en af Næstveds førende bilforretninger med et årligt salg på ca. 1.000 biler, så er muligheden her nu. Vi er en privatejet virksomhed, hvor hver enkelt af vores 25 medarbejderes arbejdsindsats, bidrager til det høje kvalitetsniveau, vi ønsker at yde vores kunder. Du kommer til at lede og fordele arbejdet på vore værksteder i tæt samarbejde med vores eftermarkedsteam og vores gulvværkførere.

Værkstedschef til Poul Rasmussen Bilcenter A/S Aarhus N

Poul Rasmussen Bilcenter A/S søger en værkstedschef med lyst, vilje og evne til at stå i spidsen for vores serviceværksted i en travl hverdag. Vores nye kollega har en autoteknisk baggrund - gerne med solidt kendskab til Citroën eller Peugeot. Ledelseserfaring fra tidligere ansættelse er et "must", da du målstyret skal lede og udvikle værkstedet og samarbejde med afdelingerne i resten af huset.

Værkstedschef søges til Via Biler - Toyota Brøndby

Til vores Toyota-bilhus i Brøndby søger vi lige nu en dygtig, motiverende og engageret værkstedschef. Som værkstedschef hos Via Biler i Brøndby bliver du lederen af et engageret og hårdtarbejdende eftermarkedshold, der sætter kvalitetsarbejde, kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Du bliver LEDER for et fantastisk hold på vores eftermarked i Toyota Brøndby. Sammen med salgschefen udgør du ligeledes ”hus-ledelsen” i Toyota Brøndby med ca. 20 dedikerede kollegaer

Partnere