Værksted

Søger du job på et værksted i autobranchen? Et værksted i autobranchen kan bestå af både teknikere, mekanikere, værkfører og pladesmede. Bilværkstedet er derfor den primære arbejdsplads for størstedelen af arbejderne indenfor autobranchen. På et værksted i autobranchen vil du som udgangspunkt indgå i et team af kolleger, der har speciale indenfor hvert sit område. Dette betyder samtidig, at samarbejde er en stor del af jobbet på et værksted i autobranchen. Værkstedet består af et sæt centrale værkstedsinventarer, som gør det behageligt og nemmere at udføre sine opgaver. Dette er eksempelvis værkstedsborde og værkstedsreoler. Find ledige stillinger på et værksted i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Mekaniker / Varevognstekniker søges til vores Volkswagen, ŠKODA & SEAT værksted i Vejen

Hvis du både er serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for, at blive en del af et stærkt sammentømret team på vores mekaniske værksted hos Volkswagen Vejen (en del af Autocentralen). Bilhuset rummer 25 dygtige medarbejdere fordelt på eftermarkedet og i salgsafdelingen. Alle er engageret, en god kollega og sætter en store ære i, at det skal være sjovt at gå på arbejde og gode resultater samt tilfredse kunder er noget som alle brænder for.

Servicechef søges til nyt bilhus i Horsens

Har du erfaring som værkfører og/eller servicechef i bilbranchen, er du en stærk leder med gennemslagskraft, en person der brænder for at være leder og arbejde med mennesker og et højt ambitionsniveau? Hvis JA - så er du den rette kandidat til vores nye bilhus, hvor vi udover at være Audi-servicepartner repræsenterer nogle af branchens bedste mærker; Volkswagen, Škoda, Seat & Cupra. Til denne sjældne stilling søger vi en stærk profil, der både er systemstærk & en inspirerende handlekraftig leder

Personbilsmekaniker søges til Ejner Hessel A/S Aalborg

Vi søger en dygtig personbilsmekaniker til at fuldende vores dual service team i Aalborg, bestående af 2 mekanikere. Afdelingen er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia person- og varebiler samt Mercedes-Benz lastbiler. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, oliefiltre og andre frække reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye personbilsmekaniker. Send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient til Danmarks største pladeværksted

Vi har travlt og søger derfor en reservedelsekspedient som får ansvaret for at håndtere reservedele til vores store pladeværksted og skadescenter. Du bliver en del af et større reservedelsteam som hvert år håndterer tusindvis af reservedele til vores store værksted med over 80 lifte. Du trives i en arbejdsdag med "fart på", hvor der løbende kommer nye bestillinger og uforudsete opgaver, der skal håndteres. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Mekaniker / tekniker søges til Quickpoint Skanderborg

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet? Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker søges til Danmarks største værksted

Til vores værksted - der med over 80 lifte er landets største - søger vi en skarp mekaniker som primært skal håndtere biler fra NISSAN, som vi både er autoriseret forhandler og fabriksgodkendt værksted for. Det er en klar fordel, hvis du har højvoltserfaring, men det er ikke et krav. Generelt skal du have lysten og kompetencerne til også at kunne fejlsøge og udbedre mere komplekse motorfejl. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Varebilsmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Ringsted

Vi søger en dygtig varebilsmekaniker til vores værksted i Ringsted, der er autoriseret værksted og forhandler af Mercedes-Benz, Renault og Dacia varebiler. Det går ikke stille for sig på varebils-værkstedet i Ringsted, og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder hurtigst muligt. vi tilbyder bl.a. spændende alsidige arbejdsdage og afvekslende opgaver indenfor servicering og reparation af varebiler samt mulighed for at efter- eller videreuddanne dig

Varebilsmekaniker søges til Renault og Dacia Albertslund

Vi søger en dygtig varebilsmekaniker til vores værksted i Albertslund, der er autoriseret værksted for Renault og Dacia varebiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Albertslund, og derfor har vi brug for at få dig med på holdet hurtigst muligt. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og andre frække reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye Renualt og Dacia varebilsmekaniker i Albertslund.

Partnere