Værksted

Søger du job på et værksted i autobranchen? Et værksted i autobranchen kan bestå af både teknikere, mekanikere, værkfører og pladesmede. Bilværkstedet er derfor den primære arbejdsplads for størstedelen af arbejderne indenfor autobranchen. På et værksted i autobranchen vil du som udgangspunkt indgå i et team af kolleger, der har speciale indenfor hvert sit område. Dette betyder samtidig, at samarbejde er en stor del af jobbet på et værksted i autobranchen. Værkstedet består af et sæt centrale værkstedsinventarer, som gør det behageligt og nemmere at udføre sine opgaver. Dette er eksempelvis værkstedsborde og værkstedsreoler. Find ledige stillinger på et værksted i autobranchen nedenfor.

Kundemodtager til værkstedet hos Jørgen Olsen A/S, Viborg
- Ford, Mazda, Suzuki & Hyundai

I samarbejde med en værkfører og yderligere en kundemodtager. Vi forestiller os en person med et vist kendskab til, hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og et udadvendt forhold til kunder. Du kan f.eks. have en baggrund som mekaniker, bilsælger, reservedelsmedarbejder eller lignende. Vi fokuserer på at have et godt kollegialt samarbejde i en uhøjtidelig atmosfære.

Tekniker / Teknisk rådgiver til Semler Retail København

Vi mangler en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

Automekaniker søges til Semler Retail Køge 

Vi søger til en spændende stilling en dygtig automekaniker, som har lyst til at blive en del af et moderne værksted og et professionelt team, hvor vi arbejder med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologi.Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Vi tilbyder bl.a. pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder

Mekaniker søges til Vangskov Biler A/S
til vores nye afdeling i Glostrup

Vi søger en dygtig mekaniker med en positiv indstilling, og her får du chancen for at være en del af det team, der skal bryde barrieren for god kundeservice. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du skal primært beskæftige dig med service, fejlfinding, samt vedligeholdelse. Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreudvikling

Administrativ medarbejder søges til værkstedet
hos British MotorGroup København

Hos British MotorGroup København søger vi en ny medarbejder, der gennem håndtering af administrative arbejdsopgaver skal supportere værkstedet i den daglige drift. Dine arbejdsopgaver vil primært indebære fakturering og reklamationsbehandling samt at bistå værkstedet med diverse ad hoc opgaver. Som administrativ medarbejder får du dermed en vigtig rolle i henhold til at sikre den mest effektive kundeservice på værkstedet.

Volvo tekniker til Autohuset Vestergaard i Kolding

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Kolding. Hos Autohuset Vestergaard får du gode og moderne arbejdsfaciliteter, og dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af service og reparation af biler, montering af tilbehør samt ad hoc opgaver på værkstedet.

DIRKSEN Skanderborg søger en dygtig Audi tekniker

Vi er autoriseret servicepartner på Volkswagen og Audi og i rivende udvikling. Derfor søger vi en dygtig tekniker med ambitioner, som skal indgå i vores stærke team af dygtige medarbejdere, hvor vores fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Vi tilbyder et spændende job, hvor du vil komme til at arbejde med Premium brands til en eksklusiv kundeskare, der er blandt landets mest tilfredse, mærkerelateret efteruddannelse på højt niveau flere gange årligt m.v.

SEAT mekaniker søges til nyt team i Esbjerg

Fra januar 2020 er vi NY autoriseret SEAT værksted i Esbjerg, så vi skal have ikke mindre end branchens dygtigste SEAT mekaniker med på holdet! I den helt nyoprettede stilling får du rig mulighed for at lufte dine "entreprenørevner" da du bliver en del af et helt nyt team på værkstedet og i indskrivningen. SEAT bliver dit primære brand og Audi dit sekundære. Vi tilbyder bl.a. en stilling med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar

Partnere