Værksted

Søger du job på et værksted i autobranchen? Et værksted i autobranchen kan bestå af både teknikere, mekanikere, værkfører og pladesmede. Bilværkstedet er derfor den primære arbejdsplads for størstedelen af arbejderne indenfor autobranchen. På et værksted i autobranchen vil du som udgangspunkt indgå i et team af kolleger, der har speciale indenfor hvert sit område. Dette betyder samtidig, at samarbejde er en stor del af jobbet på et værksted i autobranchen. Værkstedet består af et sæt centrale værkstedsinventarer, som gør det behageligt og nemmere at udføre sine opgaver. Dette er eksempelvis værkstedsborde og værkstedsreoler. Find ledige stillinger på et værksted i autobranchen nedenfor.

Struktureret servicerådgiver søges til Trio Biler Ballerup

Vi er en innovativ dynamisk virksomhed hvor værdier som tillid, oprigtighed og forandringsvilje er en del af vores forretningsgrundlag. Vi er passionerede for det vi laver og har konstant fokus på kvaliteten af den service vi udbyder, så vi sikrer vedvarende kunderelationer. Vi tilbyder bl.a. en flad organisationsstruktur, med rig mulighed for indflydelse samt en attraktiv løn

Værkfører søges til S.E.J. Biler

Værkfører der har lyst til at være sin egen chef, og som trives med ansvar indadtil og udadtil søges til S.E.J. Biler i Nørre Snede. Du skal lede vores AutoMester værksted, der beskæftiger 4 medarbejdere med service og reparation af alle mærker og modeller. Vi har det nyeste udstyr og medarbejderne uddannes løbende. Vi er ambitiøse og vil gerne være i front. Vi tilbyder bl.a. en god og attraktiv lønpakke samt selvstændighed og frie rammer

Mekaniker søges til Kronborg Auto
– Volkswagen & Skoda Helsingør

Vi er en virksomhed, som har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. For at kunne fortsætte vores positive vækst, så er det altafgørende at du som person er serviceminded og arbejder struktureret med fokus på kvaliteten. Du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med de øvrige mekanikere, servicerådgivere, vores salgsafdeling, reservedelslageret samt din eftermarkedschef.

Værkfører søges til Andersen Biler Holbæk
- Citroën, Hyundai, Opel & Mitsubishi

Andersen Biler søger til vores afdeling i Holbæk, en engageret og serviceminded værkfører gerne med erfaring fra et eller flere af de mærker vi servicerer (Citroën, Hyundai, Opel, Mitsubishi). Vi er en afdeling, som går langt for hinanden og vores kunder. Hverdagen er til tider travl og vi stiller høje krav til os selv og vores indsats, men er stadig af den opfattelse at det skal være sjovt, motiverende og lærerigt at gå på arbejde.

Nissan mekaniker søges til vores
Nissan Koncept forretning i København

Vi søger en ansvarlig og serviceminded Nissan mekaniker til vores Nissan koncept forretning i København. Vi tilbyder bl.a. adgang til spændende udviklingskurser, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik. Vi søger dig, som vil være med til at levere oplevelser og kvalitet af høj standard til vores kunder, for at sikre en fortsat positiv udvikling af vores forretning og team.

Ford Mekaniker / Tekniker søges til Andersen Biler i Søborg

Vil du være en del af Sjællands største bilforretning Andersen Biler, hvor udviklingsmulighederne udelukkende er begrænset af din egen lyst, evner og motivation. Vi søger en ansvarlig og serviceminded Ford Mekaniker / Tekniker til vores Autoriseret Ford værksted i Søborg. Du er udlært Ford Mekaniker / Tekniker og interesseret i at indgå i et team med en positiv indstilling.

Mekaniker søges til spændende job hos Linderoth A/S i Vejle

Hos LINDEROTH A/S søger vi en ekstra mekaniker til vores eget værksted i det spritnye bilhus. Vi ansætter gerne en nyuddannet. Du skal blot have hovedet og hænderne skruet rigtig på og kunne tænke / arbejde selvstændigt. Hvis dette lyder til lige at være dig, så tøv ikke med at sende os en ansøgning, uanset om du er ny-uddannet eller været i faget i mange år.

Vil du være med på holdet til åbning af vores nye kommende bilforretning? - Klargøringsmedarbejder til Vangskov Biler A/S i Glostrup

Vi søger branchens bedste klargøringsmand, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet og som selvfølgelig er yderst resultatorienteret og målrettet. Det er et krav, at du kommer direkte fra en stilling som klargøringsmand. Vi tilbyder bl.a. en nyrenoveret bilforretning med egen klargøringshal, en unik arbejdsplads, hvor alle nødvendige redskaber vil være tilstede samt stor personlig indflydelse,

Partnere