Værksted

Søger du job på et værksted i autobranchen? Et værksted i autobranchen kan bestå af både teknikere, mekanikere, værkfører og pladesmede. Bilværkstedet er derfor den primære arbejdsplads for størstedelen af arbejderne indenfor autobranchen. På et værksted i autobranchen vil du som udgangspunkt indgå i et team af kolleger, der har speciale indenfor hvert sit område. Dette betyder samtidig, at samarbejde er en stor del af jobbet på et værksted i autobranchen. Værkstedet består af et sæt centrale værkstedsinventarer, som gør det behageligt og nemmere at udføre sine opgaver. Dette er eksempelvis værkstedsborde og værkstedsreoler. Find ledige stillinger på et værksted i autobranchen nedenfor.

Erfaren Automekaniker / Servicetekniker søges til Grome Automobiler ApS - SEAT i Farum

Grome Automobiler ApS mangler en dygtig og erfaren, uddannet mekaniker med erfaring indenfor mindst et af mærkerne SEAT, VW, Audi og Skoda. Du skal kunne klare mange varierede arbejdsopgaver og skal have arbejdet med originale systemer, som vores nye servicetekniker. I 2015 flyttede vi til nyt bilhus og kan derfor tilbyde optimale rammer. Vi har i dag en stærk position som en af de største SEAT forhandlere i og vort mål er at blive den bedste forhandler og servicepartner i Danmark.

Værkfører søges til Rødkjær Biler i Hammel

Vil du være en del af et spændende bilhus i udvikling? Så har vi er rigtigt godt job til dig. Vi mangler en dygtig og kvalitets bevidst værkfører som har lyst til at stå i spidsen for vores mekanikere. Vi tilbyder en arbejdsplads med attraktive arbejdsforhold. Vi er et værksted med 14 liftkapaciteter, nyeste testudstyr, dækcenter, klargøring m.m.

International bilforhandler søger Technical Coordinator til Fredericia-afdeling

Har du en auto-teknisk baggrund med et par år som fx værkfører i bagagen og trives du i en koordinerende rolle med en hverdag præget af fart over feltet? ALD carmarket i Fredericia søger en Technical Coordinator, der skal stå for at koordinere, kontrollere og håndtere indkomne biler efter endt leasingperiode samt biler der skal repareres og klargøres til salg. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores mekanikere, salgskonsulenter og samarbejdspartnere.

Bilsagkyndig søges til vores afdelinger i Syd- og Vestjylland

Til meget spændende job søger vi dig, som brænder for at arbejde med- og for kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Dig, som vil være med til at arbejde for at vi opretholder vores høje standard i synshallerne, og sikre at vi lever op til kåringen som Danmarks bedste synshal, som vores kunder 5. år i træk har kåret os til. En pris vores medarbejdere er årsag til.

Partnere