Værksted

Søger du job på et værksted i autobranchen? Et værksted i autobranchen kan bestå af både teknikere, mekanikere, værkfører og pladesmede. Bilværkstedet er derfor den primære arbejdsplads for størstedelen af arbejderne indenfor autobranchen. På et værksted i autobranchen vil du som udgangspunkt indgå i et team af kolleger, der har speciale indenfor hvert sit område. Dette betyder samtidig, at samarbejde er en stor del af jobbet på et værksted i autobranchen. Værkstedet består af et sæt centrale værkstedsinventarer, som gør det behageligt og nemmere at udføre sine opgaver. Dette er eksempelvis værkstedsborde og værkstedsreoler. Find ledige stillinger på et værksted i autobranchen nedenfor.

Applus søger bilsagkyndige - kat. 2 og 4 til Hvidovre området!

Til spændende job søger vi dig, som brænder for at arbejde med- og for kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Dig, som vil være med til at arbejde for at vi opretholder vores høje standard i synshallerne, og sikre at vi lever op til kåringen som Danmarks bedste synshal, som vores kunder 5. år i træk har kåret os til. En pris vores medarbejdere er årsag til.

Bilsagkyndig søges til vores afdeling i Nykøbing F!

Til spændende job i vores synshal i Nykøbing F, søger vi lige nu en dygtig bilsagkyndig, som minimum er uddannet kat 1, og har lyst til at videreuddanne sig til kat. 3. Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med vores kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Vi har 5 år i træk vundet prisen, som bedste synsvirksomhed kåret af vores kunder.

Mekaniker søges til Renault Hillerød - Bjarne Nielsen A/S

Til vores Renault og Dacia-bilhus i Hillerød søger vi en dygtig mekaniker. Bilhuset er desuden autoriseret serviceværksted for Fiat. Det er et krav, at du er udlært mekaniker, og har erfaring fra et autoriseret værksted. Har du erfaring med Renault vil det være en stor fordel, men ikke et krav. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Vi tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring.

Service Advisor søges til Tesla København / Kastrup

Tesla is looking for an experienced Service Advisor to work on one of the most progressive vehicle brands in the world. This position requires a high-level customer and employee interaction, so the ideal candidate will not only possess the technical acumen, but also the ability to provide a strong level of customer service. This position is located at our Service Centre; however, the role will require travel as needed and directed by management.

Bilsagkyndige søges til Esbjerg Nord

Til spændende job i vores synshaler i Esbjerg, søger vi lige nu dygtige bilsagkyndige kat. 3. Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med vores kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Vi har 5 år i træk vundet prisen, som bedste synsvirksomhed kåret af vores kunder.

Assistant Service Manager søges til Tesla Hillerød

Tesla’s Assistant Service Managers are assistant leaders of our service teams. In this role, you will be responsible, along with the Service Manager, for delivering an impeccable service experience to each and every Tesla customer while preparing Tesla Service teams to meet the needs of our Model 3 customers and beyond. Our customers are changing the world, and it is your responsibility to exceed their expectations of what a service experience should be.

Partnere