Værksted

Volkswagen Valby søger Danmarks bedste mekaniker

Vi har meget travlt, og derfor søger vi en mekaniker gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller ca. 20 medarbejdere i vores afdeling i Valby og omkring 225 medarbejdere i CarHolding koncernen. Vi har behov for topmotiverede medarbejdere, så vi kan forsætte vores positive vækst indenfor bilbranchen.

Bilernes Hus søger Servicerådgiver / Værkfører til Nissan

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse? Vi er autoriseret servicepartner for i alt 7 bilmærker: Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen, og lige nu søger vi en servicerådgiver/værkfører til vores Nissan team.

Mekaniker til Volkswagen og Skoda Service Viby - Carepoint A/S

Vi har MEGET travlt og søger derfor lige nu endnu en dygtig mekaniker. Vi er et bilhus i rivende udvikling og du bliver en del af et stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af mekaniske reparationer. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded og formår, at præsentere dig både i tale og skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer.

Servicerådgiver til Semler Retail Højbjerg

Hos Semler Retail Højbjerg brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Værkfører / Service and Customization Consultant
søges til Harley-Davidson - CAP's Aarhus

Vi er autoriseret Harley-Davidson forhandler og har susende travlt. Vi slår alle tiders tidligere rekorder i disse år og søger derfor en Service and Customization Consultant til vores værksted. På dansk en “Værkfører”, der ud over at koordinere opgaverne overfor vores mekanikere også fungerer som rådgiver af vores kunder i forbindelse med servicering, montering af tilbehør samt ombygning af kundernes motorcykler. Ligeledes sørger du for indrapportering af garantisager overfor vores leverandører.

Kundemodtager søges til Hans Frederiksen A/S, Kalundborg

Vi søger snarest en kundemodtager til vores værksted, der sætter en ære i at give optimal kundeservice - hver gang! Hos Hans Frederiksen er nøgleordene Kvalitet & Tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere. Vi tilbyder en afvekslende hverdag med daglige udfordringer,et godt team i en veldrevet afdeling samt en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer.

Renault i Roskilde søger værkfører - Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores mekaniske værksted i Roskilde bestående af et stærkt team af pt. 9 svende og 5 lærlinge, søger vi en værkfører til vores Renault aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores nuværende værkfører for Toyota afdelingen og referere direkte til direktøren. Du har en grundlæggende erfaring med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af et mekanisk værksted, herunder fakturering, indskrivning, reklamationsbehandling, kundeopfølgning, modtagelse af kunder m.v.

Værkstedschef med passion for ledelse til Porsche Center København

Vil du lede værkstedet hos Danmarks største Porsche forhandler? Her kommer du til at stå i spidsen for et værksted, der arbejder med biler af absolut højeste kvalitet. Biler med den nyeste teknologi, som efterspørges over hele kloden, og som altid forbindes med kvalitet og eksklusivitet. Du bliver en synlig leder på værkstedsgulvet og får en sjældent udbudt stilling i en virksomhed i kraftig vækst. Som chef får du ansvar for teknikerne, lærlinge og servicemedarbejdere.