Værksted

Værkførerassistent søges til vores moderne bilhus

Vi søger en dynamisk og udadvendt værkførerassistent/kundemodtager med et positivt energiniveau. Vores bilhus, med tilhørende værksted, er et af Middelfarts førende og vi er stolte af vores 3 mærker; Renault, Mitsubishi og Dacia. Vi arbejder i en hektisk og dynamisk hverdag, hvor vi får noget fra hånden, samtidig med vi har det sjovt.

Erfaren AUDI mekaniker til Bilernes Hus

Grundet travlhed søger Bilernes Hus en erfaren mekaniker til vores Audi team. Så har du flere års erfaring som mekaniker? Og har du lyst til at arbejde på et af de største og mest moderne værksteder i Danmark? Så skal du måske med på vores dygtige team af mekanikere.

Autohuset Ringsted A/S søger Danmarks bedste mekaniker og pladesmed

Vi har meget travlt, og derfor søger vi efter mekaniker og karrosserismed – gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen og Skoda. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller over 30 medarbejdere, hvoraf ca. 15 medarbejdere på værkstedet.

Servicerådgiver / Kundemodtager søges til Sydkystens BilCenter A/S i Ishøj

Volkswagen og SKODA har været danskernes foretrukne bilmærker gennem mange år og det kan vi mærke på vores værksted. Vi har mange gennemgange hver dag og skal bruge en kollega mere. Vi har et godt mix af m/k. Vores kunder skal fortsat opleve, at vi er her for kundens skyld - aldrig for bilens skyld. Vi skal sikre, at vores kunder har en fantastisk oplevelse, som ejer af et af de mærker vi servicerer. Hvis du kan svare ja, så læs videre og send os din ansøgning.

Mekaniker / Tekniker søges til Rævhede Auto

Vi søger omgående en dygtig, kvalitets- og ansvarsbevidst mekaniker / tekniker til vores moderne autoværksted. Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag blandt gode kolleger og sætter godt arbejdsmiljø i højsædet.

Servicerådgiver søges til Volkswagen København
- Årets Volkswagen forhandler

Hos Volkswagen København brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med et fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Kontorassistent / kundemodtager til Peugeot Herning – C. A. Larsen Automobiler A/S

C. A. Larsen – Peugeot Herning søger endnu en kollega med tiltrædelse hurtigst muligt. Du kan enten have erfaring fra kontor / bogholder eller værksted / kundemodtagelse. Vi tilbyder en dejlig travl hverdag med mange afvekslende opgaver. Du sætter en ære i at kvaliteten er i orden, og har flair for at give kunderne en rigtig god oplevelse når de besøger os.

Dygtig mekaniker søges snarest til Autohuset Schibsbye i Nordsjælland

Autohuset Schibsbye i Espergærde søger en ansvarsbevidst og passioneret mekaniker - gerne tekniker. Vi tilbyder et spændende job i et bilhus, som er i konstant udvikling samt en yderst attraktiv lønpakke, og en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder.

Partnere