Værksted

Søger du job på et værksted i autobranchen? Et værksted i autobranchen kan bestå af både teknikere, mekanikere, værkfører og pladesmede. Bilværkstedet er derfor den primære arbejdsplads for størstedelen af arbejderne indenfor autobranchen. På et værksted i autobranchen vil du som udgangspunkt indgå i et team af kolleger, der har speciale indenfor hvert sit område. Dette betyder samtidig, at samarbejde er en stor del af jobbet på et værksted i autobranchen. Værkstedet består af et sæt centrale værkstedsinventarer, som gør det behageligt og nemmere at udføre sine opgaver. Dette er eksempelvis værkstedsborde og værkstedsreoler. Find ledige stillinger på et værksted i autobranchen nedenfor.

Værkstedschef søges til Ford i Hørsholm - Bjarne NIelsen A/S

Til vores Ford-bilhus i Hørsholm søger vi en ambitiøs værkstedschef, som har fokus på kunder, kvalitet og effektivitet. Det bliver din primære opgave at levere professionel og kompetent rådgivning til vores kunder. Samtidig sørger du for at motivere, coache og udvikle vores mekanikere så vi i fællesskab kan levere kundeservice i særklasse. Som en del af jobbet vil du også have det ledelsesmæssige ansvar for reservedelslageret og tilhørende personale.

Værkførerassistent søges til SEAT Søborg

Vi har netop nu brug for en dygtig værkfører-assistent til vores Autoriserede SEAT Værksted, som også omfatter reparation og service af andre mærker, herunder især Hyundai, da vi har tidligere har forhandlet Hyundai i 20 år. Her vil du i samarbejde med de øvrige i indskrivningen have ansvaret med at fordele og strukturere opgaverne på vores værksted i samarbejde med vores værkfører. Du får en udfordrende og meget varieret hverdag.

Vi har travlt i øjeblikket - derfor søger vi en mekaniker til vores værksted tæt ved Aalborg

Som mekaniker hos Dit Autocenter Storvorde bliver du den del af et dygtigt team, som lægger stor vægt på kundetilfredshed og høj kvalitet på det udførte arbejde. Vi er en virksomhed som værdsætter og fokuserer på den gode kundeoplevelse. Vi er 20 ansatte, hvor vi arbejder indenfor mange af autobranchens felter. Vi tilbyder bl.a. gode muligheder for efteruddannelser og kurser i en spændende virksomhed i vækst.

Servicerådgiver søges til Semler Retail København

Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som en forbindelse mellem kunden og vores værksted? Så er du måske vores nye servicerådgiver, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet. I denne position rådgiver du dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og bruger dette, som et grundlag for at oprette værkstedsordrer.

OPEL Mekaniker søges til stort bilhus i Kolding

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i en af vores største bilhuse i Kolding. Du vil primært arbejde med OPEL - men vi forventer, at du gerne giver en hjælpende hånd med vores andre mærker, hvis der er brug for det. Det er derfor klart at foretrække at du er uddannet specifikt indenfor OPEL, og hvis du har titlen som GULD OPEL mekaniker vil det være det absolut mest optimale. Vi modtager dog også gerne en ansøgning fra dig, som har en anden mærke uddannelse

Mekaniker søges til Autohuset Vestergaard Hillerød

Til vores helt ny opførte værksted i Hillerød, søger vi to mekanikere. Du kan evt. have kendskab til Opel, men mere vigtigt er det du kommer med en positiv indstilling, og gå-på mod, så skal vi nok sørge for at du får den fornødne uddannelse. Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Hillerød

Klargøringsmedarbejder søges til Via Biler Toyota Silkeborg

Til vores Toyota-bilhus i Silkeborg søger vi lige nu en pligtopfyldende klargøringsmedarbejder. Hos Via Biler - Toyota i Silkeborg kommer du til at arbejde selvstændigt med kontrol og klargøring af biler for salgsafdelingen. Du bliver en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Vi er en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos medarbejdere vægtes utrolig højt.

Er du en god og stabil automekaniker / tekniker?
– Så er det dig vi mangler hos Vangskov Biler, Glostrup

Til vores Glostrup afdeling, søger vi en af branchens bedste mekanikere, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet samtidig med, at du er yderst resultatorienterede og målrettet. Vi tilbyder bl.a.: en flot og velrenommeret bilforretning med stort service- og pladeværksted, en unik arbejdsplads, hvor alt er af nyere dato og i orden, herunder lifte, værktøj, borde / skabe m.v. samt stor personlig indflydelse, da vi sammen skal skabe de gode resultater.

Partnere