Værksted

Søger du job på et værksted i autobranchen? Et værksted i autobranchen kan bestå af både teknikere, mekanikere, værkfører og pladesmede. Bilværkstedet er derfor den primære arbejdsplads for størstedelen af arbejderne indenfor autobranchen. På et værksted i autobranchen vil du som udgangspunkt indgå i et team af kolleger, der har speciale indenfor hvert sit område. Dette betyder samtidig, at samarbejde er en stor del af jobbet på et værksted i autobranchen. Værkstedet består af et sæt centrale værkstedsinventarer, som gør det behageligt og nemmere at udføre sine opgaver. Dette er eksempelvis værkstedsborde og værkstedsreoler. Find ledige stillinger på et værksted i autobranchen nedenfor.

Værkfører søges til Bayern AutoGroup Odense

Har du flair for kundeservice, og har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvis vores nye værkfører, der gennem professionel kundemodtagelse skal bidrage til den høje effektivitet på værkstedet. Hos os går vi meget op i, at vores medarbejdere er eksperter inden for deres respektive områder. Derfor vil du i rollen som værkfører løbende vil blive opdateret og uddannet

Teknisk rådgiver til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Du arbejder allerede som teknisk rådgiver, eller er tæt på at afslutte din uddannelse som teknisk rådgiver, evt. med erfaring fra Peugeot eller Opel. Du i stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med opgaverne, ligesom du ubesværet varetager direkte kontakt med dine kunder. Til gengæld får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

MC-Mekaniker søges til Farum

Er du uddannet auto-/motorcykelmekaniker og kunne du tænke dig at være en del af et team, der brænder for at levere den bedste service og kvalitet til kunderne? Vi er landets eneste autoriserede BMW Motorrad serviceværksted og sørger hele tiden for at være på forkant med udviklingen inden for værkstedsdrift. Hos Xpedit gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde - både gennem nye opgaver og videreuddannelse som BMW Service Tekniker.

Diagnosetekniker og mekaniker til Semler Retail København

Vi søger 2 dygtige og erfarne medarbejdere til vores mekaniske værksted. Vi har behov for flere hænder i teamet og skal derfor bruge en diagnosetekniker / teknisk rådgiver samt en mekaniker til opstart 1. sept. 2020. Har du et stort kendskab til Volkswagen, SKODA samt SEAT og trives med at løse komplicerede opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde - både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse

Volkswagen Glostrup søger landets bedste Interne Servicerådgiver / Værkstedschef

Volkswagen Glostrup søger til meget spændende job en Værkstedschef eller en Intern Servicerådgiver (ISR), som har potentiale og drive til at blive Værkstedschef. Du bliver medansvarlig for den daglige drift af værkstedet. Værkstedschefen / ISR skal sørge for, at Autohuset Glostrups værksted udfører vedligeholdelse og reparationer i en optimal kvalitet og tilsikrer høj kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed og lønsomhed i det daglige arbejde.

Vil du være med på holdet som værkfører hos Vangskov Biler A/S i vores Glostrup afdeling?

Vi søger branchens bedste værkfører, som sætter en ære i god kundeservice, tillid og loyalitet og som selvfølgelig er yderst resultatorienteret og målrettet. Det er et krav, at du kommer direkte fra en stilling som værkfører i en bilforretning / værksted eller en værkstedskæde. Hos os arbejder vi som en helhed, hvor vi hjælper hinanden. Vi har alle en fælles vision: Det skal være sjovt at være på arbejde, samtidig med at vi skaber de bedste resultater og udvikling.

Tekniker søges til Via Biler Skanderborg

Til vores bilhus i Skanderborg søger vi lige nu en dygtig og pligtopfyldende tekniker. Som tekniker hos Via Biler i Skanderborg bliver du en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde – hver eneste dag!

Garantimedarbejder søges til P. Christensen Odense

På værkstedet i Odense-afdelingen søger vi en kvalificeret garantimedarbejder til administration af garantisager og kulanceafregning for vores mekaniske Mercedes-Benz værksteder i Odense og Padborg. Vi tilbyder bl.a. en grundig oplæring i garantisystemet, et spændende og selvstændigt job - med dygtige kollegaer i et uformelt miljø, ansvar for garantisager, forhåndsgodkendelse, dokumentation, fysisk kontrol med udskiftede dele samt afslutning af sager m.m.

Partnere