Værksted

Søger du job på et værksted i autobranchen? Et værksted i autobranchen kan bestå af både teknikere, mekanikere, værkfører og pladesmede. Bilværkstedet er derfor den primære arbejdsplads for størstedelen af arbejderne indenfor autobranchen. På et værksted i autobranchen vil du som udgangspunkt indgå i et team af kolleger, der har speciale indenfor hvert sit område. Dette betyder samtidig, at samarbejde er en stor del af jobbet på et værksted i autobranchen. Værkstedet består af et sæt centrale værkstedsinventarer, som gør det behageligt og nemmere at udføre sine opgaver. Dette er eksempelvis værkstedsborde og værkstedsreoler. Find ledige stillinger på et værksted i autobranchen nedenfor.

2 Mekanikere søges til Mittarfik Kulusuk på Grønland

Er du udlært mekaniker og trives med at arbejde selvstændigt og kan arbejde under pres, så er du måske vores nye kollega i Kulusuk. Som person er du fleksibel og omstillingsparat og trives i samarbejdet med kollegaer, såvel som i dit eget selskab. Vi tilbyder fast arbejde i en lille hyggelig International lufthavn, der er placeret 2 km udenfor bygden Kulusuk med 250 indbyggere. Der er forbindelse til både Tasiilaq, Nuuk og Reykjavik med ca. 60 flyvninger om ugen i sommerhalvåret

Lastvogns mekaniker / Entreprenør maskinmekaniker søges til Mittarfeqarfiit Kangerlussuaqs værksted på Grønland

Mittarfeqarfiit Kangerlussuaqs Værksted søger en Lastvogns / Entreprenørmaskine mekaniker der kan indgå i team med værkfører, 4 mekanikere og 1 lærling. Værkstedet er en del af Mittarfeqarfiit / Grønlands lufthavne i Kangerlussuaq. Vi varetager vedligeholdelse og reparationer af eget rullende materiel som primære opgave. Vi tilbyder bl.a. en spændende arbejdsplads i udvikling, der vægter gode vilkår for vores medarbejdere og værdsætter et godt kollegaskab.

Mekaniker søges til Mittarfik Narsarsuaq, Grønland

God service, høj kvalitet og et stærkt engagement kommer i første række på værkstedet og lægger du vægt på dette i dit arbejde, så er den ledige stilling som mekaniker måske noget for dig. Som mekaniker er du med til at holde lufthavnens rullende materiel kørende og i driftsklar stand. Det indebærer at arbejde uden for normal vil være nødvendigt engang imellem, hvilket især er aktuelt i snerydningssæsonen. Værkstedet løser også opgaver for private kunder.

Danmarks bedste Mekaniker / Tekniker søges
til Volkswagen & Skoda Frederikssund

Volkswagen & Skoda Frederikssund søger DK's bedste mekaniker / tekniker. Vi har meget travlt. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller omkring 20 medarbejdere, hvoraf ca. 14 er ansatte på værkstedet. Vi er en virksomhed, som har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed.

Servicerådgiver Trainee søges til Kronborg Auto A/S 
- Volkswagen og Skoda i Helsingør

Kronborg Auto A/S søger en fremtidig Servicerådgiver til vores bilhus, hvor vi servicerer Volkswagen og Skoda. Du kommer til at indgå i et team af servicerådgivere. Vi tilbyder bl.a. oplæring i serviceprocesser, kundetilfredshed og kvalitetsnormer, Certificering i Volkswagens internationale servicerådgiver-uddannelse, som varer 2 år samt opfølgende uddannelser, kurser, personlig udvikling og sparring.

Er du vores nye Mekaniker hos MATCHBILER i Aarhus

Hos Matchbiler er der gang i den på eftermarkedet. Derfor søger vi nu en mekaniker til at indgå i vores team bestående af 10 dygtige kolleger på mekanisk værksted. Så sætter du en ære i at arbejde med biler og levere et perfekt stykke arbejde hver gang, er det dig vi søger. Du vil primært komme til at servicere samt reparere vores kunders biler, som for det meste tæller Hyundai og Mazda, men vi har også andre mærker vi laver service på.

Lastbil- og varebilsmekanikere til aftenhold
hos Mercedes-Benz CPH, Greve

Er du uddannet mekaniker og kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads med et stærkt brand og verdens bedste kunder? Så er du måske vores nye kollega på aftenholdet. Som en attraktiv arbejdsplads udvikler vi vores medarbejdere fagligt og personligt, så vi sammen skaber markante resultater i et arbejdsklima, hvor medarbejdertilfredsheden er høj.Vi tilbyder bl.a. en god sundhedssikring og pensionsordning

Mekaniker søges til Peugeot og Citroen i Helsinge da vi har meget travlt

Vi er nu endeligt ved at være helt på plads med ombygningen og opstart af Citroën som nu er blevet en del af vores bil hus i Helsinge. Du er uddannet mekaniker - gerne med kendskab til Peugeot/Citroën. Vi tilbyder bl.a. et selvstændigt og fagligt udfordrende job, med stor indflydelse på egen hverdag samt løbende relevant uddannelse og attraktive ansættelsesvilkår.

Partnere