Værkførerassistent

Intern Servicerådgiver søges til Audi Hørsholm

Er du klar til rollen som vigtig nøgleperson på vores moderne værksted blandt dedikerede og professionelle kolleger? Vi søger snarest en intern servicerådgiver til at sikre optimal drift på værkstedet via effektiv planlægning, samarbejde og daglig trivsel. Audi Hørsholm er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og består af mere end 2.800 medarbejdere. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkførerassistent søges til Terminalen Amager

Brænder du for at yde god kundeservice, og besidder du en stærk forståelse for biler og de daglige processer på pladeværkstedet? Som værkførerassistent hos Terminalen Amager vil du indgå i et team af professionelle medarbejdere, der alle arbejder sammen for at sikre høj service og god kvalitet til vores kunder. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Indskriver søges til Bayern AutoGroup A/S Aarhus

Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Hos Bayern AutoGroup Aarhus søger vi en indskriver, der kan supportere værkstedet og bidrage til, at vores kunder altid får en købsoplevelse i særklasse, der matcher BMW & MINI brandets høje kvalitet. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkførerassistent søges til Aunsbjerg - Horsens

Er du den rette mand/kvinde, som kan gøre en forskel for Aunsbjerg og vores kunder! Til vores team af engagerede medarbejdere søger vi en kollega, som har lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi vægter medarbejdertilfredshed utrolig højt. Det skal være en aktiv og sjov fornøjelse af gå på arbejde hos Aunsbjerg. I Horsens-afdelingen har vi godt gang i butikken, og derfor kunne vi godt bruge et par ekstra hænder. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere