Værkfører

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Garantiansvarlig søges til IVECO i Odense

Vi opgraderer vores værkstedsadministration og søger derfor endnu en Værkstedassistent med garantiansvar til vores afdeling i Odense. I denne rolle vil du arbejde tæt sammen med vores nuværende Garantiansvarlig om behandlingen af reklamations- og garantisager. Dette er en opgave, som har en stor berøringsflade og vi lægger derfor stor vægt på evnen til at kommunikere og samarbejde effektivt. Er du en service-minded teamplayer, der motiveres af vejen til målet, så er det dig vi søger!

Garantibehandler søges til Ejner Hessel A/S - Viborg

Vi søger en garantibehandler til vores centrale garanti-team, der holder til i helt nye kontorfaciliteter i Viborg. Her varetager teamet garantisager for vores 27 afdelinger rundt om i landet. Vi kan tilbyde dig et administrativt og udfordrende job, hvor du bliver en del af et dynamisk og dygtigt team på 14 kolleger, hos en af Danmarks største bilforhandlere. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Administrativ værkfører søges til Ejner Hessel A/S - Aars

Er du udadvendt, nysgerrig og brænder du for at yde kunderne den bedste service og rådgivning? Så er det måske dig, vi søger til vores indskrivningsteam i Aars! Du vil have stor kontakt med kolleger såvel som med kunder, ligesom du vil opleve et uformelt og team-orienteret arbejdsmiljø i Aars, som består af 20 kolleger. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkfører for personbiler søges snarest til Renault hos Ejner Hessel A/S - Valby

Har du det forkromede overblik, er du udadvendt og trives du samtidig med at have indflydelse og ansvar? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault personbilsværkfører i Valby. Vi kan tilbyde dig et udfordrende og aktivt job, hvor tiden aldrig står stille. Du vil fungere som et aktivt bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og kunderne, og du får således stor berøringsflade med kunder såvel som kolleger i huset. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Garantikonsulent søges til Danmarks største bilimportør - Semler Gruppen

Har du et roligt overblik, en god systemforståelse og finder motivation i at arbejde med administrative opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde med bilmærkerne Volkswagen, Audi, SEAT og Škoda? Til vores garanti team søger vi dig som vil kombinere bilnørderi med kvalitet og ikke har noget i mod at tænke optimering af gældende processer. Er dette dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkstedschef til Mørch Automobiler, Kia i Nørresundby

Vil du være med til at servicere vores kunder i en spændende forretning der er under udvikling med flere tiltag. Herunder eksternt værksteds koncept udover Kia samt et nyvognsmærke mere pr. 1. sept. 2023. Hertil være med til at finde de rigtige kollegaer da vi har behov for mere arbejdskraft indenfor kort tid. Vi forventer, at du har erfaring fra mærkeværksted i forhold til reklamationer & garanti arbejde, samt almindelig værkstedsdrift & fakturering. Send din ansøgning allerede i dag

Arbejdende Værkfører søges til helt nyt CarPeople værksted i Køge

CarPeople, en førende fri værkstedskæde, åbner et spændende nyt værksted i Køge, og vi søger en erfaren og engageret arbejdende Værkfører til at være med til at forme og lede vores værksted. Hvis du har en passion for biler, har ledelseserfaring eller bare har en værkfører i maven og måske lysten til at starte dit eget op. Er du klar til at tage ansvar for at etablere og drive et helt nyt værksted, så er dette jobbet for dig! Send din ansøgning allerede i dag

Ansvarsbevidst pladeværkfører søges til Jan Nygaard AS – BMW & MINI

Motiveres du af daglig kundekontakt og ledelsesansvar, og forstår du vigtigheden af at levere en sublim kundeservice både overfor kunder og medarbejdere? som pladeværkfører bliver en aktiv del af værkførerteamet på pladeværkstedet og vil indgå i et professionelt miljø, hvor kvalitet, ansvar og selvstændighed vægtes højt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere