Værkfører

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Partner / medinvestor søges til veletableret autoforretning i Region Syddanmark

For en investor søger vi en partner / medinvestor til at varetage rollen som daglig leder/værkfører i en spændende autoforretning. Sidder du i en stilling som værkfører, og har du et ønske om at blive selvstændig? Så har du nu muligheden for at blive partner/medinvestor i en profitabel og veldrevet autoforretning beliggende i Region Syddanmark. Du får bl.a. en attraktiv løn og årligt aktieudbytte.

Værkstedschef søges til Mercedes-Benz & Renault personbiler i Aalborg hos Ejner Hessel A/S

Vi søger en driftsorienteret, stærk leder som værkstedschef til vores afdeling i Aalborg, der varetager salg, service og reparationer på både Renault, Dacia og Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Vi har rygende travlt på personbilværkstedet og har derfor brug for dig hurtigst muligt til at lede teamet. Måske du sidder som værkfører eller værkstedschef i et nordjysk bilhus i dag og venter på en ny spændende udfordring hos en af Danmarks største bilforhandlere?

Servicerådgiver søges til Semler Retail Odense

Vi søger en dygtig kollega, som kommer til at repræsentere mærkerne Volkswagen, ŠKODA og AUDI. Som servicerådgiver er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau – hver dag. Det er en central og koordinerende rolle, hvor du er en central del af at få dagen til at gå op. Trives du i en udadvendt rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores værkstedet? Så er du måske vores nye Servicerådgiver.

Kompetent og serviceminded Værkfører/ Servicerådgiver søges til Finn Allan Eriksen Automobiler i Aarhus

Finn Allan Eriksen Automobiler i Aarhus - der er aut. forhandler af Mazda, Suzuki, Nissan og Aiways - søger en kompetent og serviceminded værkfører til, i samarbejde med vores nuværende værkfører, at stå for den daglige ledelse og drift af værkstedet. Vi tilbyder bl.a. et rigtigt godt og spændende job i en solid virksomhed med ordnede forhold, mange år i autobranchen og med engagerede og fagligt dygtige kollegaer

Partnere