Værkfører

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Værkfører søges til SEAT Søborg

Vi har netop nu brug for en dygtig værkfører til vores Autoriserede SEAT Værksted, som også omfatter reparation og service af andre mærker, herunder især Hyundai, da vi har tidligere har forhandlet Hyundai i 20 år. Du bliver en del af et værksted, som er kendetegnet ved en afslappet stemning samtidig med, at vi sørger for, at vores kunder får den bedste og mest kvalificerede service. Vi har igennem 65 år serviceret biler, og kender derfor til kundernes behov

Værkfører søges til vores værksted i Gladsaxe
hos Daugaard Biler A/S

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig værkfører til vores værksted i Gladsaxe. Vi tilbyder at arbejde med masser af potentiale og udviklingsmuligheder og servicemindede kollegaer til at støtte op omkring dig. Du vil løbende blive uddannet til at klare fremtidens krav i dit job og til den rette person, tilbydes en særlig servicerådgiveruddannelse.

Værkfører søges til Automatgear Centret i Gilleleje

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig værkfører der har uddannelse og erfaring som automekaniker, og derefter har arbejdet som værkfører. Vi er et special-værksted, der servicerer og reparerer / renoverer automatgearkasser på person- og varebiler af næsten alle mærker. Vi tilbyder et job med frihed under ansvar i et godt arbejdsmiljø og hvor du kan holde dig ajour med den nyeste teknologi og elektronik, da du sparrer med specialisten indenfor automatgear

Peugeot & Citroën Helsinge søger Værkfører / Kundemodtager
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Hos Peugeot & Citroën Helsinge har vi forrygende travlt. Derfor søger vi en dygtig kundemodtager / værkfører som brænder for at arbejde med et af Danmarks mest populære bilmærker. Vi tilbyder bl.a. en dynamisk arbejdsplads med en hverdag fyldt med spændende udfordringer, særdeles gode personlige og faglige udviklingsmuligheder samt løbende træning via kurser og uddannelse og frihed under ansvar.

Peugeot i Frederikssund søger Værkfører / Kundemodtager
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Hos Peugeot Frederikssund har vi forrygende travlt. Derfor søger vi en dygtig kundemodtager / værkfører som brænder for at arbejde med et af Danmarks mest populære bilmærker. Vi tilbyder bl.a. en dynamisk arbejdsplads med en hverdag fyldt med spændende udfordringer, særdeles gode personlige og faglige udviklingsmuligheder samt løbende træning via kurser og uddannelse og frihed under ansvar.

Partnere