Værkfører

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

VÆRKFØRER… der har lyst til at være sin egen chef, og som trives med ansvar indadtil og udadtil
- søges til S.E.J. Biler i Nørre Snede

Du skal lede vores AutoMester værksted, der beskæftiger 4 medarbejdere med service og reparation af alle mærker og modeller. Vi har det nyeste udstyr og medarbejderne uddannes løbende. Vi er ambitiøse på alle områder og det skal kunderne opleve i deres interaktion med os. Vi tilbyder bl.a. Vi tilbyder bl.a. en god og attraktiv lønpakke samt selvstændighed og frie rammer

Værkfører søges snarest til C. A. Larsen Automobiler A/S
- Peugeot & Citroën i Odense

C. A. Larsen – Peugeot & Citroën Odense søger en erfaren kollega med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder en spændende hverdag med udvikling og afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt. Din faglige stolthed er i top – du sætter en ære i at kvaliteten er i orden, og du har flair for at give kunderne en god oplevelse.

Værkfører søges til Andersen Biler Holbæk
- Citroën, Hyundai, Opel & Mitsubishi

Andersen Biler søger til vores afdeling i Holbæk, en engageret og serviceminded værkfører gerne med erfaring fra et eller flere af de mærker vi servicerer (Citroën, Hyundai, Opel, Mitsubishi). Vi er en afdeling, som går langt for hinanden og vores kunder. Hverdagen er til tider travl og vi stiller høje krav til os selv og vores indsats, men er stadig af den opfattelse at det skal være sjovt, motiverende og lærerigt at gå på arbejde.

Partnere