Værkfører

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Værkfører søges til vores nye samlede skadesafdeling i Søborg

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra værkfører til at støtte op omkring vores 2. øvrige medarbejdere i afdelingen. Her vil du få ansvaret for kontakten til vores kunder og forsikringsselskaber samt at tilrettelægge en effektiv arbejdsdag for vores 7. pladesmede. Du må gerne have erfaring fra et lignende job som værkfører i en skadesafdeling eller som autotaksator, men vi hører også gerne fra dig hvis du har bilbranchekendskab, men ønsker et karrieskift

Dygtig Indskriver / Værkfører søges til Peugeot Odense S / Bilhuset Ronald Carlsen A/S

For snarlig tiltrædelse søger vi endnu en dygtig medarbejder. Vi tilbyder en central stilling i et moderne bilhus, hvor du bl.a. får medansvar for Peugeot / Ronald Carlsen's fremtid samt en attraktiv lønpakke. Du kan sikre en høj kundetilfredshed, er struktureret, fleksibel og imødekommende, har overblik til at holde mange bolde i luften samt er kundeminded og samarbejdsvillig

Vi søger en stærk leder til vores værksted i Ballerup

Vi søger en stærk leder til vores Renault, Dacia og Fiat-værksted i Ballerup. Kan du tænke selvstændigt, lede et hold dedikerede mekanikere og forstår du vigtigheden af fuldkommen tilfredse kunder, så er det nok dig vi leder efter. Du har en positiv og energisk tilgang til dit arbejde og du skal have en god menneskelig forståelse overfor såvel kunder som kolleger. Du er udadvendt og har fokus på kunden i forbindelse med kundekontakt. Du skal endvidere kunne kommunikere med alle kundetyper.

Gulvværkfører søges til bilhus i Haderslev

Vores nye gulvværkfører vil være en nøglemedarbejder på eftermarkedet, hvor han / hun vil være bindeleddet imellem værkstedet og indskrivningen. Vi er et autoriseret værksted for ikke mindre end 4 bilmærker, så der er en del forskellige retningslinjer, procedurer og leverandørkrav som skal efterleves. For den rette person er der store udviklingsmuligheder og en spændende hverdag med masser af ansvarsområder og udfordringer.

Værkfører søges til KIA- & Mazda-bilhus i Skive
- Bjarne Nielsen A/S

Til vores store og moderne KIA- og Mazda-bilhus i Skive søger vi en ambitiøs værkfører, som har fokus på kunder, kvalitet og effektivitet. Det bliver din primære opgave at levere professionel og kompetent rådgivning til vores kunder. Samtidig sørger du for at coache og udvikle vores mekanikere og pladesmede, så vi i fællesskab kan levere kundeservice i særklasse. Har du erfaring med KIA og/eller Mazda vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Værkfører søges til lastbiler hos Mercedes-Benz København / Avedøre - Ejner Hessel A/S

Vi søger en værkfører til vores afdeling i Avedøre, der er autoriseret lastbilsværksted for Mercedes-Benz og Fuso. Vi har rygende travlt og har derfor brug for dig i værkstedsindskrivningens daghold hurtigst muligt! Vi kan tilbyde et udfordrende og aktivt job, hvor tiden aldrig står stille. Du vil fungere som et aktivt bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og indskrivningen, og du får således stor berøringsflade med kunder såvel som kolleger i huset.

Partnere