Værkfører

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Værkfører søges til vores skadesafdeling i Søborg

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra værkfører til at støtte op omkring vores 2 øvrige medarbejdere i afdelingen. Her vil du få ansvaret for kontakten til vores kunder og forsikringsselskaber samt at tilrettelægge en effektiv arbejdsdag for vores 7. pladesmede. Du må gerne have erfaring fra et lignende job som værkfører i en skadesafdeling eller som autotaksator, men vi hører også gerne fra dig hvis du har bilbranchekendskab, men ønsker et karrieskift.

Quickpoint A/S søger værkstedschef til Næstved der kan og vil mere!

Som værkstedschef i Quickpoint kæden kommer du til at arbejde i professionelle rammer med ordentlige forhold, stærke uddannelsesprogrammer, det bedste værktøj og velafprøvede koncepter, processer og driftsmanualer. Du får dermed de optimale forhold til at drive værkstedet, som var det dit eget, samtidig med at du får al den støtte, viden og professionalisme, som er opbygget i kæden. Vi forventer, at du er selvstændig og arbejder struktureret med en høj grad af kvalitetssans

Værkfører "Andon" søges til Via Biler Volvo Vallensbæk

Til vores Volvo bilhus i Vallensbæk søger vi lige nu en dygtig, motiverende og engageret arbejdende værkfører "Andon" til Volvos VPS koncept. Som Andon hos Via Biler Volvo i Vallensbæk refererer du til værkstedschefen og komme til at arbejde i et engageret og hårdtarbejdende hold på eftermarkedet, der sætter kvalitetsarbejde, kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

Partnere