Værkfører

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Erfaren værkfører søges til Jan Nygaard AS

Vi søger hurtigst muligt en engageret og proaktiv værkfører der brænder for kundekontakten og den gode service og rådgivning. Du evner at møde kunderne i øjenhøjde og har stor lyst til at gøre en forskel. Du vil fungere som et aktivt bindeled mellem vores mekanikere og kunderne, og du får således stor berøringsflade med såvel kunder som kolleger i huset. Jan Nygaard AS er en eksklusiv BMW og MINI forhandler med 5 forretninger i Danmark. Send din ansøgning allerede i dag

Audi Servicerådgiver søges hurtigst muligt til DIRKSEN - Audi Servicepartner Skanderborg

Har du erfaring som Servicerådgiver/værkfører og har lyst til at stå i spidsen for vores Audi team, så er det lige præcis dig vi søger. Du skal sætte dit præg på en fantastisk kunderejse, og dermed udvikle vores kundetilfredshed, via din rolle i frontlinjen. Du skal optimere og udvikle vores processer, både i dit eget team, men også for hele værkstedet, i tæt samarbejde med resten af servicerådgiver teamet. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Administrativ værkfører søges til personbiler i vores afdeling hos Ejner Hessel A/S Kastrup / Amager

Vi søger en administrativ værkfører til vores afdeling i Kastrup, der er aut. serviceværksted og forhandler af Ford, Renault og Dacia person- og varebiler. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for dig snarest muligt. Vi kan tilbyde dig et udfordrende og alsidigt job, hvor ikke to dage er ens. Vi går altid en ekstra mil for vores kunder og kolleger - så derfor forventer vi, at du er erfaren indenfor kundekontakt- og betjening. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Reservedelsekspedient / værkfører for varebiler søges til Ejner Hessel - Avedøre

Har du en uddannelse og relevant erfaring indenfor reservedele og / eller værkstedsdrift samt et skarpt overblik og tryghed i at arbejde i et miljø, hvor du selv har stor indflydelse på løsningen af dine pålagte opgaver? Så du er måske Ejner Hessels nye kollega i Avedøre. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer gennem en stor berøringsflade med kunder såvel som kolleger i huset. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkfører til skadescenter i Danmarks største bilhus

Er du struktureret, serviceminded og smilende? Så er det måske dig, vores kunder skal møde i indskrivningen til skadescenteret i Danmark største bilhus, Bilernes Hus i Silkeborg. Vi søger nemlig en værkfører til skadescenteret, hvor vi årligt reparerer flere end 5000 biler. Det er alt lige fra mikrobiler til premiumbiler og varevogne. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkstedschef søges snarest til SEAT & Hyundai i Næstved

Har du ambitioner og lyst til at blive en del af en af Næstveds førende bilforretninger med et årligt salg på ca. 1.000 biler, så er muligheden her nu. Du kommer til at lede og fordele arbejdet på vore værksteder i tæt samarbejde med vores eftermarkedsteam og vores gulvværkførere. Vi er en privatejer virksomhed, hvor hver enkelt af vores 25 medarbejderes arbejdsindsats, bidrager til det høje kvalitetsniveau, vi ønsker at yde vores kunder.

Partnere