Værkfører

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Mekanisk Værkfører søges til Super Dæk Service - Randers

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”. Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling, med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering og tilbudsgivning. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Erfaren Værkstedschef søges til ERA BILER Hillerød

Vi søger en søger kompetent og engageret værkstedschef til vores Bilhus i Hillerød. Som værkstedschef hos ERA BILER vil du indgå i et stærkt eftermarkedsteam, bestående af 7 medarbejdere i hhv. indskrivning og reservedele, 7 teknikere, 4 pladesmede, 5 lærlinge og 3 i klargøringen. Vi er ca. 45 Superhelte i alt i Hillerød og tæt på 100 Superhelte i hele ERA BILER. Lyder dette til lige at være dig så send din ansøgning allerede i dag

Servicerådgiver søges til kundemodtagelse og -service hos STS Biler i Herning

Du kan nu blive en del af Danmarks stærkeste bilteam, STS Biler/Toyota i Herning. Du er udadvendt, serviceminded og kommer med masser af god energi. Dertil kommer en engageret og positiv indstilling til en branche og et bilhus i konstant udvikling. Du er vores ansigt ud mod gæsten, som skal opleve et smidigt og velfungerende bilhus. Det medfører et aktivt samarbejde med alle husets afdelinger – værksted, reservedele og salg. Send din ansøgning allerede i dag

Servicerådgivere / Service Advisors søges til Tesla - Hillerød

Vores servicerådgivere koordinerer en problemfri serviceoplevelse for vores kunder. De er vores frontlinje- og brandambassadører, der støtter Teslas mission. Vi er afhængige af dig for at skabe en oplevelse hvor alle Tesla-kunder føler sig værdsat, hørt og informeret. Ved at samarbejde på tværs teams og afdelinger, sigter du mod at sikre konsistens i vores kundeoplevelse. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkfører søges til Terminalen Roskildevej - Taastrup

Brænder du for at blive en del af en multibrand forhandlerkæde, hvor dit skarpe overblik og gode kundeservice vil være med til at bidrage til vores fremtidige succes? Som vores nye værkfører får du ansvar for at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så de altid får en god oplevelse, både personligt i butikken men også via telefonen. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere