Værkfører

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Caripo Biler A/S søger Værkfører / Servicerådgiver 

Er du en resultatorienteret teamplayer og ønsker du at være med på en spændende rejse, hvor du vil få et stort ansvar i et af Horsens flotteste og største bilhuse, så søger Caripo Biler A/S lige nu en værkfører til vores eftermarkedsteam. Vi er Autoriserede Hyundai Forhandler og desuden autoriseret service partner for mærkerne Nissan, Honda og BMW. Du vil derfor indgå i et eftermarkedsteam, som dagligt håndterer mange forskellige typer kunder og opgaver.

Værkfører søges til moderne bilhus på Amager

Har du lyst til at bruge dine evner inden for værkstedsdrift og gøre en forskel for dit team, kunder og samarbejdspartnere? Så har du nu muligheden for at blive en del af en solid virksomhed i vækst med flere mærker og afdelinger. Vi har forrygende travlt og søger branchens dygtigste værkfører, der sætter en ære i at yde den bedste kundeservice. Som leder er du motiverende og formår at få en god teamånd frem hos teamet.

Værkfører søges til SEAT Søborg

Holst Automobiler A/S har igennem 66 år solgt og serviceret biler, og servicerer i dag primært biler af mærket SEAT og Hyundai. Selvom vi har ligget her i mange år, står vi ikke stille og mangler derfor en ny værkfører. Du vil i samarbejde med dine kolleger i indskrivningen have ansvaret for at fordele og strukturere opgaverne på vores værksted samt være med til at vedligeholde og videreudvikle de gode relationer vi har til vores kunder og mekanikere i dag.

Partnere