Værkfører

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Værkfører med smil på læben søges
til vores afdeling i Birkerød

Krogsgaard er et stort firma, men alle ved, hvem hinanden er. Du har et navn og er ikke blot et nummer. Vi er et anderledes bilhus med vores særskilte historie og store fokus på kvalitetsarbejde, og det forpligter naturligvis. For at kunne indfri kundernes forventninger og vores egne målsætninger kræver det tilstrækkeligt med hænder, og det er her du kommer ind i billedet. vi tilbyder bl.a. løbende videreuddannelse og mærkespecifikke kurser samt god mulighed for personlig udvikling

Værkfører / kundemodtager søges til Ford i Slagelse
- Selandia Automobiler A/S

Her er et spændende job som værkfører / kundemodtager til vores afdeling i Slagelse. Du får det daglige ansvarlig for at kunderne får den absolut bedste betjening på værkstedet. Du er altid åben og imødekommende, når du tager dig af kunderne og trives bedst med, at være det koordinerende led samt at sørge for god kvalitet af arbejdet. Vi tilbyder bl.a. et afvekslende job med gode kollegaer, god mulighed for personlig udvikling og løbende videreuddannelse.

Værkfører / kundemodtager søges til Ford i Næstved
- Selandia Automobiler A/S

Her er et spændende job som værkfører / kundemodtager til vores afdeling i Næstved. Du får det daglige ansvarlig for at kunderne får den absolut bedste betjening på værkstedet. Du er altid åben og imødekommende, når du tager dig af kunderne og trives bedst med, at være det koordinerende led samt at sørge for god kvalitet af arbejdet. Vi tilbyder bl.a. et afvekslende job med gode kollegaer, god mulighed for personlig udvikling og løbende videreuddannelse.

Vi søger Køge's bedste værkstedschef hos Bilgo' A/S

Har du ambitioner og lyst til at blive en del af Køge's førende bilforretning med et årligt salg på mere end 1.200 biler, så er muligheden her nu. Vi tilbyder et spændende job med masser af udfordringer, under ordnede forhold, og med mulighed for at du kan sætte dit eget præg på jobbet, dygtige, veluddannede og engagerede kollegaer samt personlig og faglig udvikling i et bilhus med gode kollegaer på tværs af afdelingerne.

Renault i Roskilde søger værkfører
- Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores mekaniske værksted i Roskilde bestående af et stærkt team af pt. 8 svende og 6 lærlinge, søger vi en værkfører til vores Renault aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores nuværende værkfører for Toyota afdelingen og refererer direkte til direktøren. Du tilbydes en plads på et professionelt team, der beskæftiger dygtige medarbejdere med stor brancheerfaring. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner.

Værkfører søges til N. Kjær Bilcentret A/S
- Ford og Mazda i Svendborg - Tiltrædelse snarest

Vi har travlt og søger derfor en erfaren værkfører til vores mekaniske værksted. Du vil indgå i vores team af 3 værkførere og 1 kundemodtager. Her skal du være med til at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder. Du sørger for oprettelse af ordrer og varetager effektiv booking og planlægning af arbejdet på værkstedet. Vi tilbyder bl.a. et afvekslende og spændende job, hvor tonen er afslappet og teamwork er nøgleordet

Partnere