Værkfører

Værkstedschef til Poul Rasmussen Bilcenter A/S Aarhus N

Poul Rasmussen Bilcenter A/S søger en værkstedschef med lyst, vilje og evne til at stå i spidsen for vores serviceværksted i en travl hverdag. Vores nye kollega har en autoteknisk baggrund - gerne med solidt kendskab til Citroën eller Peugeot. Ledelseserfaring fra tidligere ansættelse er et "must", da du målstyret skal lede og udvikle værkstedet og samarbejde med afdelingerne i resten af huset.

MAX DUE A/S søger en værkfører til vores Køge afdeling

Vi søger en dygtig og kundeminded værkfører, som skal indgå i vores team i Køge. Som værkfører i Køge skal du indgå i et team på 3, der deler ansvaret for både det mekaniske værksted og vores pladeværksted. Du får, i samarbejde med vores værkstedschef og en anden værkfører, ansvaret for den daglige drift af værkstedet, i Køgeafdelingen hvorfra vi i dag forhandler Kia & Fiat samt servicerer Alfa Romeo autoriseret.

Værkstedschef søges til Via Biler - Toyota Brøndby

Til vores Toyota-bilhus i Brøndby søger vi lige nu en dygtig, motiverende og engageret værkstedschef. Som værkstedschef hos Via Biler i Brøndby bliver du lederen af et engageret og hårdtarbejdende eftermarkedshold, der sætter kvalitetsarbejde, kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Du bliver LEDER for et fantastisk hold på vores eftermarked i Toyota Brøndby. Sammen med salgschefen udgør du ligeledes ”hus-ledelsen” i Toyota Brøndby med ca. 20 dedikerede kollegaer

Partnere