Værkfører

Servicechef søges til Gunner Due Biler - Roskilde

Vi er på en udviklings- og vækstrejse og søger en servicechef til vores hus i Roskilde. I rollen som servicechef har man hele ansvaret for servicemarkedet – fra reservedele over værksted til pladeværksted. Det kræver kompetencer og engagement, så du sammen med dit team kan realisere det hele. Der er mange kontaktflader i rollen – med kunder og medarbejdere. Vi er en mellemstor familieejet bilforretning med 4 afdelinger i Roskilde, Køge, Slagelse og St. Heddinge.

Værkfører søges til autoværksted i Kangerlussuaq

Mittarfeqarfiit Kangerlussuaq søger en medarbejdende værkfører til den daglige ledelse af vores autoværksted med tiltrædelse snarest muligt. Værkstedet er en del af Mittarfeqarfiit/Grønlands lufthavne i Kangerlussuaq. Vi varetager vedligeholdelse og reparationer af eget rullende materiel med primær vægt på brand- og redningskøretøjer, samt snerydnings materiel. Derudover er der et varieret antal lastbiler med kroghejsemoduler, entreprenørmaskiner samt personbiler.

Værkstedschef søges til et rigtigt godt og spændende job hos Hyundai i Vejle

Vi søger for snarlig tiltrædelse en dygtig værkstedschef, som skal være med til at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning. Du får medansvaret for den daglige drift på værkstedet i samarbejde med det øvrige team. Vi tilbyder bl.a. en alsidig og spændende hverdag med mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet samt personlig og faglig udvikling med deltagelse i relevante kurser og mulighed for efteruddannelse

Værkfører / værkførerassistent søges til Volvo og Renault lastvogne i Odense

Kunne du se dig selv i rollen som værkfører eller værkførerassistent? Hvis ja, så søger vi en ny kollega til at supportere vores stærke værkførerteam i Odense. Du har en mekanikeruddannelse inden for lastvogne, reservedelsuddannet eller anden teknisk uddannelse. Det er en fordel, hvis du har arbejdsmæssig erfaring med mærkerne Volvo og Renault, men det er ikke et krav.

Servicerådgiver / værkfører til Semler Mobility Højbjerg

Har du lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice?Som servicerådgiver hjælper du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de har spørgsmål. Det gør du i et erfarent og socialt team. Dine arbejdsopgaver er bl.a. håndtering af værkstedsopgaver, herunder service og reparationer samt fordeling af arbejdsopgaver imellem mekanikere

Værkfører og Pladesmede søges til vores Skadecenter i Avedøre / København

Vi har travlt på Danmarks største værksted og skadecenter! AutoCenter København beskæftiger ca. 50 medarbejdere, der alle har en travl og dynamisk hverdag med et tæt samarbejde mellem de forskellige afdelinger. Vi leder efter positive og udadvendte nye kollegaer, der fortsat vil være med til at gøre AutoCenter København til det foretrukne frie værksted i Storkøbenhavn.

Værkfører søges til Mercedes-Benz personbiler i Roskilde

Vi søger en personbilsværkfører til vores afdeling i Roskilde, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz. Vi har rygende travlt og har derfor brug for dig på værkstedet hurtigst muligt. Du vil fungere som det aktive bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og indskrivningen og som værkfører hos Ejner Hessel, opleve en meget høj grad af indflydelse og ansvar, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt.

Administrerende værkfører søges til person- og lastbiler i Aars hos Ejner Hessel A/S

Vi søger en administrativ værkfører til vores afdeling i Aars, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia. Stillingen er 50/50 mellem personbilsværkstedet og lastbilsværkstedet. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for dig hurtigst muligt. Du vil, som administrativ værkfører hos Ejner Hessel, opleve en meget høj grad af indflydelse, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt.

Partnere