Værkfører / Servicerådgiver

Søger du et job som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen? Som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen vil dine typiske opgaver bestå i at sørge for god kundehåndtering og sørge for virksomhedens daglige flow. Et værkfører job består i at kunne bevare det overordnede overblik over værkstedsdriften og sikre, at der leveres et sammenhængende og kvalitetsfyldt arbejde på værkstedet. Din typiske arbejdsplads vil derfor også være på et værksted, hvor du kommer til at indgå i et team med fagligheden i højsædet. Find ledige stillinger som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Forretningsorienteret værkfører søges til ambitiøst og visionært autoværksted

Til ambitiøst og visionært autoværksted beliggende centralt nord vest for Trekantområdet søger vi en erfaren forretningsorienteret leder. Vi tilbyder dig en spændende stilling med udviklingsmuligheder og frihed til at opnå de aftalte målsætninger - og hvor kunder er vigtigere end systemer. Vilkår forhandles på et attraktivt niveau.

Værkfører søges til J. P. Tamstorf Automobiler A/S
- Nykøbing Sjælland

Vi har travlt og søger derfor snarest en erfaren værkfører til vores værksted, der omfatter mekanisk værksted og karrosseriværksted med 9 svende. Du skal sammen med vores værkfører-assistent sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning af vores kunder. I skal sørge for oprettelse af ordrer og sikre effektiv booking og planlægning af alt arbejde.

Servicerådgiver søges til Semler Retail Højbjerg

Vi søger en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Værkfører søges til N. Kjær Bilcentret i Svendborg
- Tiltrædelse snarest muligt

Vi har travlt og søger derfor en erfaren værkfører til vores mekaniske værksted. Du vil indgå i vores team af 3 værkførere og 1 kundemodtager. Her skal du være med til at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder. Du sørger for oprettelse af ordrer og varetager effektiv booking og planlægning af arbejdet på værkstedet.

Partnere