Værkfører / Servicerådgiver

Søger du et job som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen? Som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen vil dine typiske opgaver bestå i at sørge for god kundehåndtering og sørge for virksomhedens daglige flow. Et værkfører job består i at kunne bevare det overordnede overblik over værkstedsdriften og sikre, at der leveres et sammenhængende og kvalitetsfyldt arbejde på værkstedet. Din typiske arbejdsplads vil derfor også være på et værksted, hvor du kommer til at indgå i et team med fagligheden i højsædet. Find ledige stillinger som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Quickpoint A/S søger værkstedschef til Næstved der kan og vil mere!

Som værkstedschef i Quickpoint kæden kommer du til at arbejde i professionelle rammer med ordentlige forhold, stærke uddannelsesprogrammer, det bedste værktøj og velafprøvede koncepter, processer og driftsmanualer. Du får dermed de optimale forhold til at drive værkstedet, som var det dit eget, samtidig med at du får al den støtte, viden og professionalisme, som er opbygget i kæden. Vi forventer, at du er selvstændig og arbejder struktureret med en høj grad af kvalitetssans

Volkswagen / Škoda i Helsingør søger Sjællands bedste Servicerådgiver

Kronborg Auto A/S søger snarest muligt en erfaren Servicerådgiver til vores bilhus, hvor du kommer til at indgå i et team af entusiaster, som med smil og god kundeservice sikrer kunderne den optimale løsning. Vi tilbyder bl.a. at du bliver en vigtig del af to af verdens stærkeste brands, et stærkt samarbejde med dine kollegaer, når du booker 20 biler / kunder hver dag, en travl og spændende arbejdsdag med konstante udfordringer

Servicerådgiver søges til Andersen Biler – Nissan København

Vi er på udkig efter en servicerådgiver, som både har ambitionerne og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Er du med så langt, så har du sikkert også en indforstået holdning og konkret erfaring med at være vedholdende, empatisk, ambitiøs og begejstret, men også stærk og tydelig i din kommunikation med kunderne. Når det så er sagt og skrevet, vil vi gerne fortælle, at vi allerede glæder os til at høre fra dig!

Værkfører "Andon" søges til Via Biler Volvo Vallensbæk

Til vores Volvo bilhus i Vallensbæk søger vi lige nu en dygtig, motiverende og engageret arbejdende værkfører "Andon" til Volvos VPS koncept. Som Andon hos Via Biler Volvo i Vallensbæk refererer du til værkstedschefen og komme til at arbejde i et engageret og hårdtarbejdende hold på eftermarkedet, der sætter kvalitetsarbejde, kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

Partnere