Værkfører / Servicerådgiver

Søger du et job som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen? Som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen vil dine typiske opgaver bestå i at sørge for god kundehåndtering og sørge for virksomhedens daglige flow. Et værkfører job består i at kunne bevare det overordnede overblik over værkstedsdriften og sikre, at der leveres et sammenhængende og kvalitetsfyldt arbejde på værkstedet. Din typiske arbejdsplads vil derfor også være på et værksted, hvor du kommer til at indgå i et team med fagligheden i højsædet. Find ledige stillinger som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Servicerådgiver søges til Semler Retail København

Hos Semler Retail København brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder, og vi søger derfor en dygtig, positiv og serviceminded intern servicerådgiver til vores forretning, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du vil i stillingen arbejde med nogle af branchens bedste produkter såsom Volkswagen og ŠKODA. Vi tilbyder bl.a. pension, sundhedssikring og mange andre medarbejdergoder

Værkfører søges til Tilst Auto Aarhus

Vi er Danmarks ældste Seat Forhandler og tilbyder et udfordrende job i en spændende organisation, med gode kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål. Du vil arbejde med nogle af branchens bedste produkter såsom Seat og Skoda. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.

Værkfører søges til et spændende og personligt udviklende job på vores AutoMester-værksted

Du skal stå i spidsen for vores værkstedsteam, der består af 4 mekanikere. Vi vil være de bedste, og det skal du hjælpe os med. Vi prioriterer god kundeservice højt, som en vigtig del af vores DNA. Værkstedet er indrettet med nyeste tekniske udstyr, og medarbejderne uddannes løbende. Du får vide beføjelser i din ledelse af værkstedet, der fremstår som et selvstændigt resultatcenter.

Partnere