Værkfører / Servicerådgiver

Søger du et job som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen? Som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen vil dine typiske opgaver bestå i at sørge for god kundehåndtering og sørge for virksomhedens daglige flow. Et værkfører job består i at kunne bevare det overordnede overblik over værkstedsdriften og sikre, at der leveres et sammenhængende og kvalitetsfyldt arbejde på værkstedet. Din typiske arbejdsplads vil derfor også være på et værksted, hvor du kommer til at indgå i et team med fagligheden i højsædet. Find ledige stillinger som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Værkfører søges til autoværksted i Kangerlussuaq

Mittarfeqarfiit Kangerlussuaq søger en medarbejdende værkfører til den daglige ledelse af vores autoværksted med tiltrædelse snarest muligt. Værkstedet er en del af Mittarfeqarfiit/Grønlands lufthavne i Kangerlussuaq. Vi varetager vedligeholdelse og reparationer af eget rullende materiel med primær vægt på brand- og redningskøretøjer, samt snerydnings materiel. Derudover er der et varieret antal lastbiler med kroghejsemoduler, entreprenørmaskiner samt personbiler.

Værkfører / værkførerassistent søges til Volvo og Renault lastvogne i Odense

Kunne du se dig selv i rollen som værkfører eller værkførerassistent? Hvis ja, så søger vi en ny kollega til at supportere vores stærke værkførerteam i Odense. Du har en mekanikeruddannelse inden for lastvogne, reservedelsuddannet eller anden teknisk uddannelse. Det er en fordel, hvis du har arbejdsmæssig erfaring med mærkerne Volvo og Renault, men det er ikke et krav.

Servicerådgiver / værkfører til Semler Mobility Højbjerg

Har du lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice?Som servicerådgiver hjælper du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de har spørgsmål. Det gør du i et erfarent og socialt team. Dine arbejdsopgaver er bl.a. håndtering af værkstedsopgaver, herunder service og reparationer samt fordeling af arbejdsopgaver imellem mekanikere

Kørende bilinspektør søges til BCA Autoauktion A/S

Successen fortsætter for BCA, og derfor søger vi nu en kørende bilinspektør. Du bliver BCA’s ansigt over for kunder og leverandører i forhold til inspektion og beskrivelse af biler, der skal auktioneres fra eksterne lokaliteter. Din viden om biler og deres stand gør, at du let finder og beskriver eventuelle skader, den generelle tilstand samt udstyr, der fremhæver bilernes salgbarhed. Din arbejdsplads bliver hele Danmark

Værkfører søges til Mercedes-Benz personbiler i Roskilde

Vi søger en personbilsværkfører til vores afdeling i Roskilde, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz. Vi har rygende travlt og har derfor brug for dig på værkstedet hurtigst muligt. Du vil fungere som det aktive bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og indskrivningen og som værkfører hos Ejner Hessel, opleve en meget høj grad af indflydelse og ansvar, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt.

Service Advisor / Rådgiver søges til Tesla Århus

Vores Service Advisors koordinerer en strømlinet serviceoplevelse for vores kunder. De er vores frontløbere og mærkeambassadører, der understøtter vores mission. Vi tilbyder bl.a. et dynamisk arbejdsmiljø hvor inklusion, læring og samarbejde er vejen til succes, mulighed for at arbejde med innovative teknologier samt træning og udvikling, der kan hjælpe med at forbedre dine færdigheder og din karriere.

Partnere