Værkfører / Servicerådgiver

Søger du et job som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen? Som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen vil dine typiske opgaver bestå i at sørge for god kundehåndtering og sørge for virksomhedens daglige flow. Et værkfører job består i at kunne bevare det overordnede overblik over værkstedsdriften og sikre, at der leveres et sammenhængende og kvalitetsfyldt arbejde på værkstedet. Din typiske arbejdsplads vil derfor også være på et værksted, hvor du kommer til at indgå i et team med fagligheden i højsædet. Find ledige stillinger som værkfører eller servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Mekanisk Værkfører søges til Super Dæk Service - Randers

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”. Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling, med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering og tilbudsgivning. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Servicerådgiver søges til kundemodtagelse og -service hos STS Biler i Herning

Du kan nu blive en del af Danmarks stærkeste bilteam, STS Biler/Toyota i Herning. Du er udadvendt, serviceminded og kommer med masser af god energi. Dertil kommer en engageret og positiv indstilling til en branche og et bilhus i konstant udvikling. Du er vores ansigt ud mod gæsten, som skal opleve et smidigt og velfungerende bilhus. Det medfører et aktivt samarbejde med alle husets afdelinger – værksted, reservedele og salg. Send din ansøgning allerede i dag

Kundemodtager søges til Mercedes-Benz personbiler hos Ejner Hessel A/S - Roskilde

Vi søger en udadvendt og serviceminded kundemodtager til vores personbilsafdeling i Roskilde, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person- og varebiler. Da vi har rygende travlt i værkstedsindskrivningen, har vi brug for dig på holdet hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig et udfordrende og alsidigt job, hvor ikke to dage er ens. Ønsker du et job i en spændende virksomhed, så send ansøgning allerede i dag.

Servicerådgivere / Service Advisors søges til Tesla - Hillerød

Vores servicerådgivere koordinerer en problemfri serviceoplevelse for vores kunder. De er vores frontlinje- og brandambassadører, der støtter Teslas mission. Vi er afhængige af dig for at skabe en oplevelse hvor alle Tesla-kunder føler sig værdsat, hørt og informeret. Ved at samarbejde på tværs teams og afdelinger, sigter du mod at sikre konsistens i vores kundeoplevelse. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkfører søges til Terminalen Roskildevej - Taastrup

Brænder du for at blive en del af en multibrand forhandlerkæde, hvor dit skarpe overblik og gode kundeservice vil være med til at bidrage til vores fremtidige succes? Som vores nye værkfører får du ansvar for at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så de altid får en god oplevelse, både personligt i butikken men også via telefonen. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkførerassistent søges snarest til vare- og lastbiler hos Ejner Hessel A/S - Brande

Er du udadvendt, nysgerrig og brænder du for at yde kunderne den bedste service og rådgivning? Så er det måske dig, vi søger til vores indskrivningsteam i Brande! Vi søger en eftermarkedsassistent til indskrivningen i Brande-afdelingen, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz vare- og lastbiler. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere