Værkfører / kundemodtager

Bilernes Hus søger Servicerådgiver / Værkfører til Nissan

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse? Vi er autoriseret servicepartner for i alt 7 bilmærker: Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen, og lige nu søger vi en servicerådgiver/værkfører til vores Nissan team.

Værkfører / Service and Customization Consultant
søges til Harley-Davidson - CAP's Aarhus

Vi er autoriseret Harley-Davidson forhandler og har susende travlt. Vi slår alle tiders tidligere rekorder i disse år og søger derfor en Service and Customization Consultant til vores værksted. På dansk en “Værkfører”, der ud over at koordinere opgaverne overfor vores mekanikere også fungerer som rådgiver af vores kunder i forbindelse med servicering, montering af tilbehør samt ombygning af kundernes motorcykler. Ligeledes sørger du for indrapportering af garantisager overfor vores leverandører.

Renault i Roskilde søger værkfører - Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores mekaniske værksted i Roskilde bestående af et stærkt team af pt. 9 svende og 5 lærlinge, søger vi en værkfører til vores Renault aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores nuværende værkfører for Toyota afdelingen og referere direkte til direktøren. Du har en grundlæggende erfaring med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af et mekanisk værksted, herunder fakturering, indskrivning, reklamationsbehandling, kundeopfølgning, modtagelse af kunder m.v.

Værkfører søges til V. Holm Jensen – Opel og Honda på Fyn

V. Holm Jensen søger en teknisk dygtig, engageret og serviceminded værkfører. Du vil til dagligt referere til værkstedschefen og vil indgå i et team af dygtige og erfarne værkførere og teknikere. Du vil være hovedansvarlig for uddelegering af arbejde på værkstedet. Et godt kendskab til f.eks. Dracar/CDK eller Autovision og erfaring med daglig brug af planlægningsværktøjer, gør det nemt for dig at lære og arbejde efter vores processer.

Værkfører søges til Ry AutoMester

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig og passioneret medarbejder til en spændende hverdag i en forretning i god udvikling. Du vil komme til at indgå i et team af dygtige og kvalificerede medarbejdere, hvor du selv får indflydelse på dagens arbejdsgang og vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.