Værkfører / kundemodtager

Værkstedschef søges til Ford i Hørsholm - Bjarne NIelsen A/S

Til vores Ford-bilhus i Hørsholm søger vi en ambitiøs værkstedschef, som har fokus på kunder, kvalitet og effektivitet. Det bliver din primære opgave at levere professionel og kompetent rådgivning til vores kunder. Samtidig sørger du for at motivere, coache og udvikle vores mekanikere så vi i fællesskab kan levere kundeservice i særklasse. Som en del af jobbet vil du også have det ledelsesmæssige ansvar for reservedelslageret og tilhørende personale.

Servicerådgiver søges til Semler Retail København

Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som en forbindelse mellem kunden og vores værksted? Så er du måske vores nye servicerådgiver, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet. I denne position rådgiver du dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og bruger dette, som et grundlag for at oprette værkstedsordrer.

Vi søger en dygtig og stabil mekaniker / værkfører til vores nye JTC afdeling i Silkeborg

For snarlig tiltrædelse søger vi en mekaniker / værkfører til vores nye afdeling i Silkeborg. Er det lige dig? - eller kender du måske en? Der er tale om et meget spændende job som omfatter udførsel af service, reparationer og ikke mindst eftermontering på Mercedes-Benz. Det er vigtigt, at du ud over at være en dygtig mekaniker / tekniker, også har flair for en god dialog med kunderne.

Værkfører søges til Vejlebo & Larsen i Roskilde

Vejlebo & Larsen ApS søger en værkfører med lyst til at indgå i vores dygtige team. Vores nye kollega skal kunne lide at have travlt og kunne håndtere og forestå høj arbejdsmoral. Derfor skal vores nye kollega tænke og arbejde både effektivt og selvstændigt. Vi arbejder kontinuerligt med Opel standarder, hvilket betyder, at vi hele tiden optimerer vores kvalitet for derved at sikre en høj kundeloyalitet.

Partnere