Værkfører / kundemodtager

Værkfører søges til vores skadesafdeling i Søborg

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra værkfører til at støtte op omkring vores 2 øvrige medarbejdere i afdelingen. Her vil du få ansvaret for kontakten til vores kunder og forsikringsselskaber samt at tilrettelægge en effektiv arbejdsdag for vores 7. pladesmede. Du må gerne have erfaring fra et lignende job som værkfører i en skadesafdeling eller som autotaksator, men vi hører også gerne fra dig hvis du har bilbranchekendskab, men ønsker et karrieskift.

Servicerådgiver søges til Andersen Biler – Nissan København

Vi er på udkig efter en servicerådgiver, som både har ambitionerne og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Er du med så langt, så har du sikkert også en indforstået holdning og konkret erfaring med at være vedholdende, empatisk, ambitiøs og begejstret, men også stærk og tydelig i din kommunikation med kunderne. Når det så er sagt og skrevet, vil vi gerne fortælle, at vi allerede glæder os til at høre fra dig!

Værkfører "Andon" søges til Via Biler Volvo Vallensbæk

Til vores Volvo bilhus i Vallensbæk søger vi lige nu en dygtig, motiverende og engageret arbejdende værkfører "Andon" til Volvos VPS koncept. Som Andon hos Via Biler Volvo i Vallensbæk refererer du til værkstedschefen og komme til at arbejde i et engageret og hårdtarbejdende hold på eftermarkedet, der sætter kvalitetsarbejde, kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

Partnere