Udvikling

Senior Relationsship Manager søges til NF Fleet

Du får en spændende dobbeltrolle, hvor du dels vil bliver ansvarlig for at udvikle salg af operationel billeasing gennem samarbejdet med vores strategiske partner Nordea Business Banking. Dels bliver du ansvarlig for at varetage en kundeportefølje af udvalgte prioriterede fokuskunder (+25 biler) i Danmark. En væsentlig del af ansvaret omfatter således en kontinuerlig relations udvikling og vedligeholdelse i forhold til Nordea Business Bankings erhvervsrådgivere og client executives.

Erfaren produktspecialist søges til Renault Danmark

Vi søger en produktspecialist, der er ansvarlig for produktsegmentet Dacia og LCV, som kommer til at få ansvaret for og arbejde med at beregne nye prisniveauer og prismodeller samt være en vigtig del af den interne support og formidling af forskellige forandringer, der sker på produktsiden. Som produktspecialist kommer du til at arbejde i et skiftende og stimulerende miljø. For den rette person er dette en unik mulighed for at kunne påvirke resultatet for mærket.

Erfaren forretningsudvikler inden for Lette lastbiler søges

Som forretningsudvikler og regionschef hos kunden kommer du til at få ansvaret for at skabe nye og udvikle eksisterende forretningsmuligheder på forhandleres værksteder inden for segmentet Lette lastbiler. Hovedformålet med stillingen er at øge kundetilfredshed og salg af service, reservedele og tilbehør både til privatkunder og fleetkunder.

Partnere