Trainee

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Klejnsmed-lærling søges til Ejner Hessel A/S i Brande

Vi søger en klejnsmed-lærling til vores Brande-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz vare- og lastbiler. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler på holdet i Brande! Gældende for uddannelsen er, at vi tilbyder masser af udfordringer og en fremtidssikret uddannelsesplan hos en af Danmarks største bilforhandlere.

Karosseritekniker lærling til KIA & MG - Nellemann Viby

Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Nellemann Gruppen, der forhandler KIA og MG i Viby J. Uddannelsen tager 4 år og 6 måneder og består af et grundforløb, skoleophold og praktik ude i virksomheden. Du får derfor en uddannelse, der ikke kun foregår på skolebænken, men også i høj grad ude i værkstederne, hvor du får hands-on-erfaring allerede tidligt i din uddannelse. Du bliver en del af et stærkt team

Auto Lindvang A/S i Sønderborg søger eftermarkedselev

Til vores afdeling i Sønderborg, hvor vi sælger og servicerer Renault, Dacia, Volvo og Polestar, søger vi en positiv og frisk eftermarkedselev. Uddannelsen som eftermarkedselev med Auto som speciale tager to år og du kommer grundigt rundt i vores eftermarkeds forretning. Indkøb og salg af reservedele, lagerstyring, forplukning af ordrer, fakturering, indskrivning og afgivelse af tilbud er en del af opgaverne.

Reservedelselev søges til Mercedes-Benz i Holbæk

Vi søger en elev til reservedelslageret i vores Holbæk-afdeling, der er autoriseret forhandler af Mercedes-Benz. Vi har sammensat et spændende toårigt forløb med kombineret praktik og skole – med opstart hurtigst muligt. Med uddannelsen vil du erhverve de faglige kompetencer, som jobbet i en handelsvirksomhed i autobranchen kræver. I din elevtid vil du bl.a. tage imod kunder i butikken, men også fremskaffe, plukke og sælge reservedele.

Partnere