Trainee

Servicerådgiver Trainee søges til Kronborg Auto A/S 
- Volkswagen og Skoda i Helsingør

Kronborg Auto A/S søger en fremtidig Servicerådgiver til vores bilhus, hvor vi servicerer Volkswagen og Skoda. Du kommer til at indgå i et team af servicerådgivere. Vi tilbyder bl.a. oplæring i serviceprocesser, kundetilfredshed og kvalitetsnormer, Certificering i Volkswagens internationale servicerådgiver-uddannelse, som varer 2 år samt opfølgende uddannelser, kurser, personlig udvikling og sparring.

Reservedelstrainee søges til Kronborg Auto A/S
- Volkswagen og Skoda i Helsingør

Kronborg Auto A/S søger en Reservedelstrainee, så hvis der er vrooom i dig – så er det dig, vi søger. Vi søger derfor en person, som kan se sig selv som ekspert inden for alle typer reservedele og tilbehør til Volkswagen og Skoda. Vi tilbyder bl.a. en god og spændende uddannelse som Certificeret Volkswagen Reservedelsrådgiver med opfølgende uddannelse, kurser, personlig udvikling og sparring m.v.

Bojsen Biler søger trainee / sælger / salgschef til erhvervsbiler
- Peugeot, Citroen og DS Automobiles Holstebro

Vi søger 1-2 sælgere til vores erhvervsafdeling med snarest mulig tiltrædelse. Afhængig af hvilke profiler og hvilke erfaringer ansøgerne har, vurderer vi, om vores nye erhvervssælger egner sig bedst som salgstrainee, erhvervssalgskonsulent eller sågar får ansvaret for vores erhvervsafdeling. Erfaring med salg af biler er ikke nødvendigvis det vigtigste. I stedet er det for os vigtigt, at vedkommende har et højt drive og brænder for selv at være proaktiv og opsøgende.

Reservedelsekspedient / Elev søges til Peugeot i Rødovre
- Bo Kjeldsmark Automobiler A/S

Vi har meget travlt og er i fortsat udvikling og søger derfor en ekspedient eller elev til vores reservedels- & tilbehørsafdeling. Du er enten uddannet reservedelsekspedient eller har erfaring fra tilsvarende job i autobranchen med reservedele til biler. Såfremt du ansøger som reservedelselev vil du gennemgå uddannelsen som handelsassistent inden for auto. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste service og en uforglemmelig oplevelse.

Partnere