Trainee

Eftermarkedselev til Volvo - Nellemann Østerbro / København

Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Nellemann Gruppen, der forhandler Volvo på Østerbro i København. Uddannelsen som eftermarkedselev med auto som speciale tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, plukning af ordrer og kundeindskrivninger til fakturering, tilbudsafgivning mv.

Servicerådgiverelev søges til Semler Retail Amager

Vi søger en dedikeret elev, som er klar til at starte sin karriere i Danmarks største bilkoncern og blive en del af vores stærke team. Du kan forvente en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler både dine faglige, personlige og sociale kompetencer. Har du lyst til at blive en del af én af bilbranchens største virksomheder med masser af udviklingsmuligheder - så læs mere her

Reservedelsrådgiverelev til Semler Retail København

Vil du være med til at gøre vores forretning til en af Danmarks bedste og starte din karriere i autobranchen – så er det muligvis dig, vi søger, når vi sammen skal skabe fremtidens Volkswagen, SEAT og SKODA-forretning. Vi tilbyder en af de bedste elevpladser med gode kolleger som vægter et godt arbejdsmiljø. Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor din læring og udvikling er vigtig for os. Interesseret? Så læs mere her!

Salgselev søges til Volkswagen Kolding

Start din salgskarriere i bilbranchen med branchens bedste brand! Vores super ambitiøse Volkswagen afdeling i Kolding søger en energisk salgselev med ben i næsen. Her får et nyt salgstalent masser af plads til at folde sig ud og for alvor testet salgsevnerne - blandt professionelle kollegaer, der alle gør deres bedste HVER DAG! Udover et godt salg - er god kundeservice i huset højt prioriteret, og alle uanset position bidrager til, at vores kunder får den bedste oplevelse når de besøger os

Automekaniker lærling søges til bilhus i Haderslev

Dynamisk, flittig og ambitiøs Automekaniker Lærling til travlt bilhus! Som lærling bliver du en del af afdelingens stærke værkstedsteam, hvor du arbejder tæt sammen med dine kolleger. Vi sørger for en god grundlæggende støtte i din uddannelse, men forventer også at du tager ansvar i din egen udvikling. Hele vores eftermarkedsteam, som du arbejder tæt med, går på ingen måde på kompromis med kvalitet og god service.

Salgselev søges til KIA og MG Valby - Nellemann A/S

Er der en bilsælger gemt i dig? og kunne du tænke dig at lære at sælge biler? så er det måske lige dig vi står og mangler. Uddannelsen som salgselev med speciale i salg og service i autobranchen tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra salg af biler, serviceaftaler, finansierings- og leasingløsninger til daglig lead-håndtering, kundeopfølgning samt økonomien bag ift. beregning af moms og registreringsafgift ifm. bilhandel.

Karrosseritekniker-lærling søges til Mercedes-Benz Aarhus

Vi søger en karosseriteknikerlærling til vores afdeling i Aarhus, som er aut. værksted for Mercedes-Benz. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler! Du kommer til at arbejde med alle typer af pladereparationer på både vores vare- og personbiler. Derudover får du et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan

Pladesmedslærling hos Autohuset Vestergaard i Odense

Vil du i lære som pladesmed og drømmer du om at være en del af en virksomhed i vækst med gode kolleger og masser af muligheder? Så har vi jobbet for dig i Autohuset Vestergaard. I Autohuset Vestergaard har vi en lang historik for at give vores medarbejdere i lære de bedste betingelser for at udvikle sig og for os er du en vigtig del af vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger og støtter din udvikling.

Partnere