Trainee

Salgs-elev / Trainee søges til vores nye Suzuki koncept-bilhus hos Autogaarden Ikast

Vi søger lige nu en dedikeret SALGS-ELEV til vores nye Suzuki koncept-bilhus. Autogaarden Ikast er autoriseret Suzuki forhandler og serviceværksted, og derudover har vi også en afdeling med Dinitrol Rustbeskyttelse. Vi har været Suzuki forhandler siden 2008, og Suzuki er kernen i vores virksomhed. Vores store fokus på personlighed, troværdighed og jordnær dialog med kunderne har gennem mange år givet os topscore på kundetilfredshed blandt vores kunder.

Salgstrainee søges til Ford i Hørsholm

Drømmer du også om biler om natten? Vi søger en dygtig salgstrainee, som drømmer om at arbejde med biler og en karriere i bilbranchen. I Bjarne Nielsen er vi en del af Nielsen Car Group, der omfatter 11 bilhuse på tværs af Danmark. Samlet er vi mere end 75 medarbejdere, der alene beskæftiger os med salg til privatkunder, erhverv og leasing. En stilling som salgstrainee i Hørsholm kan være dit springbræt til masser af gode kolleger, lækre produkter og en spændende fremtid.

Ser du dig selv som vores ny Erhvervssælger Trainee, så læs endelig videre…

Hos Volkswagen i Helsingør og Frederikssund har vi store ambitioner for fremtiden, og vi søger derfor et ungt salgstalent, der kan bidrage til den fremtidige succes på Erhvervsbilområdet. Så hvis du er en af de absolut bedste og har et stort drive, så er det højst sandsynligt lige netop dig, vi skal have med på førsteholdet. Vi har brug for dig til at hjælpe os med at sælge endnu flere erhvervsbiler og på en måde, så vi sikrer os tætte og langvarige kunderelationer med høj kundetilfredshed

Servicerådgiver-trainee søges til Leif Thygesen Biler
SEAT & CUPRA Taastrup – Årets forhandler 5 år i træk!

Danmarks ældste og største SEAT & CUPRA forhandler søger servicerådgiver elev til en 2-årig traineeuddannelse. Du bliver en del af et dedikeret team, hvor vi vægter godt købmandskab og ”High Fives” højt! Som trainee vil du få en uddannelse, der er skræddersyet til bilbranchen, og som bakkes op af praktisk oplæring, hvor du vil lære om produkterne, processer og alle de opgaver som skal løses i den forbindelse.

Karrosseritekniker-lærling søges til Semler Retail Køge

Vi søger netop nu en karrosseritekniker-lærling, der har lyst til at tage en spændende uddannelse, hvor fokus vil være på læring i tæt samarbejde med kolleger i et positivt arbejdsmiljø med faciliteter i højeste kvalitet. Du bliver hos os specialist i at analysere og udbedre skader på personbiler og få vores fantastiske biler til at komme på landevejene igen. Kunne du forestille dig at få din uddannelse, mens du er en del af et moderne værksted? Så er du måske vores nye karosseri-kunster?

Kundemodtager / eftermarkedselev søges til Peugeot Risskov

Brænder du for god service? Hos P. Christensen i Risskov søger en glad og udadvendt kundemodtager eller alternativt en eftermarkedselev, de brænder for god kundeservice i vores eftermarkedsafdeling - og som vil være med til at sikre professionel kundemodtagelse. I afdelingen vil du få 34 engagerede kollegaer fordelt på salg, værksted, eftermarked og administration.

Karrosseriteknikerlærling søges til Mercedes-Benz i Vejle

Vi søger en karosseriteknikerlærling til vores afdeling i Vejle, som er autoriseret værksted for Mercedes-Benz. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler! Du kommer til at arbejde med alle typer af pladereparationer på både vores vare- og personbiler. Du bliver en del af det store Hessel-team med ca. 1.300 kolleger - hvoraf 125 er lærlinge

Partnere