Trainee

Salgselev søges til Formula Automobile A/S i Kgs. Lyngby
- En elevplads i Pole Position

Brænder du for italiensk fuldblod, og evner du til hver en tid at aflevere dine opgaver perfekt og til tiden, så er det måske dig, der skal være den nye salgselev hos Formula Automobile A/S. I vores travle salgsafdeling, hvor vi arbejder med verdens mest eksklusive bilmærker, import/eksport og flere forskellige finansieringsformer, er vores salgselev en vigtigt brik. Det vil være dig, vores nye salgselev, som får ”tingene til at ske”.

Salgstrainee / Elev søges til Peugeot, Citroën og Suzuki i Ringe / Svendborg - C. A. Larsen Automobiler A/S

Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret salgstrainee / Elev der har lyst til at blive en af branchens dygtigste salgskonsulenter. Vi er aut. Peugeot, Citroën og Suzuki forhandler og du bliver du en del af et dygtigt og effektivt team. Du indgår i et 24 måneders udviklings forløb med et mix af on-the-job træning og et eksternt kursus-forløb med andre salgstrainees. Du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver og indgå i salgsafdelingens daglige drift med masser af kundekontakt.

Servicerådgiverelev søges til Semler Retail København

Er du klar til at kickstarte din karriere i Danmarks største bilkoncern? Vi står klar med hænderne i vejret for at tilbyde dig en af de bedste elevpladser med et godt arbejdsmiljø og gode kolleger, hvor læring og udvikling er en høj prioritet. Som vores nye servicerådgiverelev vil du igennem det to-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med speciale inden for salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du bliver certificeret inden for vores mærker.

Mekaniker / tekniker søges til Aagesen Biler i Virum
- Bosch Car Service Center

Med reference til den værkstedsansvarlige, får du mulighed for at være med til at løse alle slags opgaver på værkstedet. Du vil være med til at servicere vores kunder med en bedste kvalitet så vi altid lever op til deres forventning. Du bliver en del af en engageret og kompetent værkstedsteam der består af vores servicemindet kollega i indskrivningen, og et kompetent team på værkstedet.

Partnere