Tilbehør

ASSISTENT TIL SUZUKI AFTERSALES

Vi søger en assistent til vores reservedelsteam, der kan medvirke til at vedligeholde vores interne systemer og styrke vores support overfor Suzuki forhandlerne i Danmark. Du vil indgå i Suzuki Bilimport’s eftermarkedsorganisation, der arbejder efter langsigtede mål og altid med fokus på tilfredse forhandlere og kunder. Vi tilbyder god løn og ansættelsesforhold, der vil afspejle dine kvalifikationer.

Reservedelsekspedient søges til Danmarks Største Single-Brand Ford-forhandler - Selandia Automobiler A/S, Næstved

Selandia Automobiler søger en dedikeret reservedelsekspedient til vores Næstved-afdeling. Du sætter en ære i godt håndværk og kundetilfredshed. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og holde tungen lige i munden i en hektisk og til tider travl hverdag. Opstart hurtigst muligt.

Parts Advisor søges til Tesla København / Kastrup

Tesla i Kastrup leder efter en ivrig og erfaren Parts Advisor, som kunne tænke sig at arbejde med et af verdens mest progressive bilmærker. Som Parts Advisor vil du konstant være i kontakt med kunder, hvilket kræver, at du har en grundlæggende forståelse for teknisk support. Logistik er også en vigtig del af jobbet, så vi forventer at du har gode organiseringsevner og er detaljeorienteret. Du vil arbejde på vores lokale Service Center, men rejse kan forekomme efter behov.

Partnere