Tilbehør

Reservedelsansvarlig søges til moderne bilhus på Vestsjælland

Moderne bilhus på Vestsjælland søger en erfaren reservedelsansvarlig. Virksomheden har flere afdelinger på Sjælland og har flere førende mærker. Bilhuset på Vestsjælland er et team på ca. 20 medarbejdere, som gerne vil have en dygtig reservedelsansvarlig med på holdet. Huset på Vestsjælland har 2 førende mærker og er centralt placeret i moderne omgivelser. Vores hold koncentrer sig om de gode kundeoplevelser som fundament for en solid virksomhed.

Reservedels-medarbejder eller Trainee søges
til SKODA - SEAT & Cupra Brøndby

Vores forretning er rivende udvikling så derfor søger vi snarest en dygtig medarbejder til vores reservedels- & tilbehørs team. Måske det lige er dig vi står og mangler? Du kommer til at indgå i et team af flere dygtige medarbejdere, hvor vi har stor fokus på kvalitet og høj kundetilfredshed. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med det øvrige personale heriblandt teknikere, diskpersonale, salgsafdelingen og Skadecenteret.

Dygtig og kvalitetsbevidst Reservedelsekspedient søges til Bjarne Pape A/S på Amager

Vi har travl og derfor søger vi en erfaren og serviceminded reservedelsekspedient der kan være med til at styre vores reservedelslager. Du refererer direkte til vores Eftermarkedschef og bliver en del af en travl og dynamisk afdeling, med gode kolleger og med en daglig kontakt til både interne og eksterne kunder. Vi tilbyder bl.a. et spændende og udfordrende job med mulighed for både personlig og faglig udvikling

Partnere