Tilbehør

Reservedelssælger søges til vores afdeling i Nærum

Vi søger en frisk reservedelssælger til vores afdeling i Nærum. Stillingen er som vikar, og tidsbegrænset til 6 mdr., men fastansættelse kan komme på tale, hvis vi fortsætter med at have lige så travlt som vi har nu. Vi har aut. forhandling og servicering af Volvo, Renault, Dacia og Nissan samt aut. servicering af Ford. Vil du være reservedelssælger i et moderne bilhus, og er udadvendt og serviceminded ord, der beskriver dig? Så er det måske dig vi søger.

Ambitiøs M/K søges til Reservedele
hos Peugeot & Opel i Kgs. Lyngby

Hos Henrik Wessel AS søger vi en proaktiv reservedelsekspedient med veludviklede salg og servicekompetencer, som har lyst til at arbejde med Peugeot og Opel reservedele / tilbehør, men også en der har lyst til at give det lille ekstra til kunden, for den unikke oplevelse. Vi søger en person der er energisk med praktisk erfaring inden for reservedele / tilbehør. Din baggrund kunne være mekaniker, reservedels grossist, eller noget der kan relateres hertil.

Eftermarkedselev søges til PMABILER i Køge

Vi søger en eftermarkedselev til vores indskrivning. Kunne du tænke dig at blive uddannet fra bunden på eftermarkedet i bilbranchen, så har du her muligheden for en kombineret værksteds- og reservedels-elev uddannelse. Et job hvor du får lov at sætte kundekontakten i fokus og lægge stor vægt på den gode service. Selve praktikken - som vil være størstedelen af uddannelsen - vil være i vores indskrivning, i vores afdeling i Køge.

Reservedelssælger elev søges til Autohuset Vestergaard på Bondovej i Odense

Her er et meget spændende jog med gode fremtidsmuligheder. Vi har aut. forhandling og servicering af Volvo, Renault og Dacia. Vil du være reservedelssælger elev i et moderne bilhus, og er udadvendt og serviceminded ord, der beskriver dig? Så er det måske dig vi søger. Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed.

Partnere