Tilbehør

Reservedelselev søges til Mercedes-Benz og Renault i Aars

Vi søger en ny elev til reservedelslageret i Aars med opstart snarest muligt. Hos os er der rig mulighed for at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling. Skal du med på holdet? Du vil primært blive oplært i Mercedes-Benz og Renault sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd i Mommark. Med uddannelsen vil du erhverve de faglige kompetencer, som jobbet i en handelsvirksomhed i autobranchen kræver. Send din ansøgning allerede i dag

Reservedelsekspedient søges til stort bilhus i Herning

Til vores store og topmoderne bilhus i Herning søger vi en dygtig reservedelsekspedient, der sammen med lagerteamet kan varetage de daglige lageropgaver. Huset rummer bilmærkerne Ford-, Renault-, Dacia- og Volvo-bilhus samt et stort udvalg i brugte biler. Vi forventer, at du er uddannet reservedelsekspedient - alternativt har du stor lyst til at arbejde med lagerhåndtering og reservedele inden for bilbranchen. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelschef søges til Ford- og Kia-bilhus i Birkerød

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Vil du være en del af holdet, så søger vi lige nu en dygtig reservedelschef til vores Ford- og Kia-bilhus i Birkerød. Her står du i spidsen for lageret og er leder for vores reservedelsekspedienter. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient til Renault / Dacia-bilhus i Hillerød

Ved du, hvad et panikhåndtag er? Og hvordan en fordamper ser ud? Kort sagt: Har du styr på bilens reservedele? Så er det dig, vi leder efter som reservedelsekspedient hos Bjarne Nielsen i Hillerød. Hos os er det vigtigt, at både kunder og medarbejdere er 100% tilfredse. Det betyder, at der skal leveres god kunderådgivning og -service, ligesom vi går op i, hvordan du har det på arbejdspladsen. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelselev & Eftermarkedselev søges hurtigst muligt til Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Har du benzin i blodet og gerne vil have foden indenfor i bilbranchen - så har du nu muligheden. Vi søger en reservedelselev & en eftermarkedselev til Finn Allan Eriksen Automobiler. Du få en spændende 2 årig uddannelse, hvor du skifter mellem praktisk arbejde i virksomheden og at være på skoleophold. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Lagermedarbejder søges til reservedelslager hos Ejner Hessel A/S - Holbæk

Er du struktureret, god til at følge opgaver til dørs og kribler det i fingrene, når du tænker på bremseskiver, oliefiltre og andre reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye lagermedarbejder i Holbæk. Her vil din opgave være at hjælpe til på reservedelslageret med forfaldende arbejde, som bl.a. indebærer varemodtagelse, plukning og omplacering af varer. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges snarest til Mercedes-Benz hos Ejner Hessel A/S - Avedøre / København

Har du relevant erfaring og en uddannelse indenfor reservedele samt et skarpt overblik og tryghed i at arbejde i et miljø, hvor du selv har stor indflydelse på løsningen af dine pålagte opgaver? Så du er måske Ejner Hessels nye reservedelsekspedient i Avedøre. Vi søger en reservedelsekspedient til vores afdeling i Avedøre, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz vare- og lastbiler samt forhandler og værksted for Renault varebiler. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient til Bayern AutoGroup A/S - Kolding

Brænder du for at yde god kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye reservedelsekspedient. Som reservedelsekspedient vil din primære arbejdsopgave indebære at yde professionel kundeservice og rådgivning af interne såvel som eksterne kunder i forretningen og over telefonen. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere