Teknisk servicerådgiver

VW Næstved søger en frisk udadvendt Servicerådgiver til vores professionelle Volkswagen team

Brænder du for god kundeservice? Er du vild med biler? Så er det måske lige dig, vi mangler til et alsidigt job inden for vores 3 brands VW, ŠKODA og Audi-service? Vi tilbyde bl.a. en moderne arbejdsplads i et helt nyt topmoderne bilhus og 40 gode kolleger med en høj faglig stolthed, et job med faglig udfordring, en plads i et professionelt service team samt rig mulighed for personlig udvikling

Teknisk rådgiver / diagnosetekniker søges
til Semler Retail Aalborg

Bliv en del af et topmoderne værksted. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer samt diagnoseværktøjer. Har du et stort kendskab til enten Volkswagen, SKODA eller Audi, og trives du med at løse komplicerede opgaver? Så er du måske den tekniske rådgiver, som vi søger til vores mekaniske værksted.

Teknisk rådgiver søges til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Du arbejder allerede som teknisk rådgiver, eller er tæt på at afslutte din uddannelse som teknisk rådgiver, med erfaring fra enten Peugeot eller Citroën. Du får bl.a. adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik. Du får samtidig en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Partnere