Teknisk servicerådgiver

Erfaren dansktalende diagnosetekniker søges til Nissans Tekniske Helpdesk

Vi søger lige nu en dansktalende diagnosetekniker til vores partner Nissan til at arbejde med teknisk support. Som medarbejder i vores team vejleder og coacher du rutinerede teknikere hos autoriserede autoværksteder i hele Norden med fokus på det danske marked. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail og telefon og indebærer kontakt med både forhandlere og udviklingsteam hos producenten/generalagenten.

Servicerådgiver søges til Volkswagen København
- Årets Volkswagen forhandler

Hos Volkswagen København brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med et fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Peugeot Risskov søger dygtig og ansvarsbevidst uddannet Teknisk Rådgiver / Technical Adviser eller mekaniker der drømmer om at blive det

Hos P. Christensen A/S – Peugeot Risskov har vi meget travlt og vækster konstant, og vi ønsker derfor at forstærke vores team af tekniske rådgivere. Jobbet kan både være for dig der allerede er uddannet TR/TA fra Peugeot eller Citroën, eller hvis du er en dygtig mekaniker som drømmer om at blive daglig sparringspartner for vores øvrige mekanikere, og derved påbegynde TA-uddannelsen indenfor Peugeot.

Partnere