Teknisk rådgiver

Konsulent søges til Dansk Bilforhandler Union

Er du fan af bilbranchen og kunder? Vil du gøre en forskel i mødet mellem kunder forbrugere og forhandlere? Så søger Dansk Bilforhandler Union en ny konsulent, der skal køre med os mod den grønne omstilling og det bedste samarbejde. Som konsulent i en brancheforening har man mange kasketter på, da foreningen er aktiv på mange fronter - lige fra lovgivning over forvaltning og til de daglige udfordringer og tvister ved køb og salg mellem forbruger og forhandler.

Tekniker / Diagnosetekniker / Teknisk rådgiver søges
til Autoforum Middelfart

Hos Autoforum Middelfart har vi brug for en erfaren dedikeret servicetekniker med tiltrædelse hurtigst muligt. Brænder du for at sikre rettidig levering til kunder? Er du struktureret og vedholdende over for dine kunder? Ser du muligheder hvor andre giver op? Så er du måske vores nye kollega på vores værksted. Som Tekniker hos Autoforum bliver du en del af et stærkt team, der sætter det at give kunderne en god og tryg oplevelse øverst på listen.

Teknisk Rådgiver søges til LKJ Biler i Vejen

Som en del af et engageret og dynamisk team søger vi teknisk rådgiver, eller en teknisk dygtig mekaniker, som deler vores målsætninger om høj kvalitet og kunden i centrum samtidig med, at vi har det sjovt og fungerer som et team. Vi er autoriseret forhandler af Peugeot, Ford, Nissan, Kia og Iveco. Vi tilpasser arbejdet efter dine kvalifikationer, men du vil med sikkerhed komme til at arbejde med servicering og vedligeholdelse af nogle af de ovenstående mærker.

Teknisk Supporter / Technic & Service til vores kontor i Malmø
- Nic. Christiansen Gruppen

Är du en tekniker med god kommunikationsförmåga och bred erfarenhet från fordonsindustrin? Brinner du för att stödja våra återförsäljare i tekniska frågor? Då är här en spännande möjlighet för dig… Du kommer att vara en del av den tekniska avdelningen, där du kommer att ingå i vårt operations team. Du kommer i ditt dagliga arbete ha bred kontakt med våra återförsäljare i både Sverige och Danmark i teknisk support, och till din hjälp kommer du ha kompetenta kollegor.

Partnere