Teknisk rådgiver

Teknisk forbereder søges til Semler Mobility Amager

Er du træt af at skrue på biler, men har hovedet godt skruet på, så har vi stillingen til dig som teknisk forbereder!. I Rollen forbereder man de pågældende anker/diagnoser der er booket ind, så at værkstedet har de bedste forudsætninger for at udføre opgaven, inden kunden kommer. Vi forestiller os, at du har indgående kendskab til bilbranchen og kommer med en baggrund som enten tekniker eller servicerådgiver.

Service Tekniker / Diagnose Tekniker / Teknisk Rådgiver søges til Peugeot Viby / Aarhus

Vi søger en dygtig og erfaren service-tekniker - meget gerne med Peugeot / Citroën erfaring, det er dog ingen betingelse. Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med løbende uddannelse og udvikling samt sparring med og back-up fra kolleger i huset og andre CAL-afdelinger. Du bliver en del af CAL - DK's største Peugeot forhandler med 5 afdelinger.

Volkswagen i Valby søger omgående en teknisk ekspert/rådgiver – eller med lyst til at blive det!

Autohuset Glostrup-Valby A/S har meget travlt, og søger snarest en mekaniker, som har stor interesse og flair for el-biler og fejlsøgning. Du kommer til at indgå i et team med 7 mekanikere, 3 pladesmede og 1 lærling. Vi tilbyder bl.a. muligheden for at arbejde med et af branchens stærkeste brands, gode muligheder for efteruddannelse til f.eks. Teknisk Rådgiver samt at blive en del af et stærkt team med gode kolleger

Partnere