Tekniker

Søger du job som tekniker i autobranchen? Som tekniker i autobranchen vil typiske opgaver bestå af reparation af samtlige køretøjer. Det kan være alt fra personbiler til lastbiler og motorcykler. Dette vil formentlig afhænge af din fagspecifikke interesse samt jobmuligheder på markedet i autobranchen. I bilbranchen vil du som udgangspunkt fungere som autotekniker eller automekaniker på et autoværksted. Her er fagligheden i højsædet, og en tekniker uddannelse er derfor nødvendigt for at lære om bilens tekniske mekanik og for eventuelt at specialisere sig i enkelte bilmærker. Find ledige stillinger som tekniker i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Mekaniker / Varevognstekniker søges til vores Volkswagen, ŠKODA & SEAT værksted i Vejen

Hvis du både er serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for, at blive en del af et stærkt sammentømret team på vores mekaniske værksted hos Volkswagen Vejen (en del af Autocentralen). Bilhuset rummer 25 dygtige medarbejdere fordelt på eftermarkedet og i salgsafdelingen. Alle er engageret, en god kollega og sætter en store ære i, at det skal være sjovt at gå på arbejde og gode resultater samt tilfredse kunder er noget som alle brænder for.

Personbilsmekaniker søges til Ejner Hessel A/S Aalborg

Vi søger en dygtig personbilsmekaniker til at fuldende vores dual service team i Aalborg, bestående af 2 mekanikere. Afdelingen er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia person- og varebiler samt Mercedes-Benz lastbiler. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, oliefiltre og andre frække reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye personbilsmekaniker. Send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker / tekniker søges til Quickpoint Skanderborg

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet? Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker søges til Danmarks største værksted

Til vores værksted - der med over 80 lifte er landets største - søger vi en skarp mekaniker som primært skal håndtere biler fra NISSAN, som vi både er autoriseret forhandler og fabriksgodkendt værksted for. Det er en klar fordel, hvis du har højvoltserfaring, men det er ikke et krav. Generelt skal du have lysten og kompetencerne til også at kunne fejlsøge og udbedre mere komplekse motorfejl. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Varebilsmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Ringsted

Vi søger en dygtig varebilsmekaniker til vores værksted i Ringsted, der er autoriseret værksted og forhandler af Mercedes-Benz, Renault og Dacia varebiler. Det går ikke stille for sig på varebils-værkstedet i Ringsted, og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder hurtigst muligt. vi tilbyder bl.a. spændende alsidige arbejdsdage og afvekslende opgaver indenfor servicering og reparation af varebiler samt mulighed for at efter- eller videreuddanne dig

Varebilsmekaniker søges til Renault og Dacia Albertslund

Vi søger en dygtig varebilsmekaniker til vores værksted i Albertslund, der er autoriseret værksted for Renault og Dacia varebiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Albertslund, og derfor har vi brug for at få dig med på holdet hurtigst muligt. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og andre frække reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye Renualt og Dacia varebilsmekaniker i Albertslund.

Personbilsmekaniker søges til Mercedes-Benz Amager

Vi søger dygtige personbilsmekanikere til vores værksted i Kastrup / Amager, der snart bliver autoriseret værksted for Mercedes-Benz personbiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Kastrup, og derfor har vi brug for at få dig med på holdet hurtigst muligt. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og andre frække reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye Mercedes-Benz personbilsmekaniker i Kastrup.

Mekaniker / Souschef søges til Quickpoint Horsens

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet? Vi forventer at du er uddannet automekaniker og gerne tekniker. Du er nysgerrig og engageret i dit arbejde som mekaniker, og lader dig ikke gå på af opgaver der kræver en ekstra indsats. Vi har efteruddannelsesprogram så vores mekanikere og teknikere altid er klædt på med den nyeste viden.

Partnere