Tekniker

Søger du job som tekniker i autobranchen? Som tekniker i autobranchen vil typiske opgaver bestå af reparation af samtlige køretøjer. Det kan være alt fra personbiler til lastbiler og motorcykler. Dette vil formentlig afhænge af din fagspecifikke interesse samt jobmuligheder på markedet i autobranchen. I bilbranchen vil du som udgangspunkt fungere som autotekniker eller automekaniker på et autoværksted. Her er fagligheden i højsædet, og en tekniker uddannelse er derfor nødvendigt for at lære om bilens tekniske mekanik og for eventuelt at specialisere sig i enkelte bilmærker. Find ledige stillinger som tekniker i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Lastbilmekaniker søges til Mercedes-Benz i Viborg

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Viborg-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden, og ikke mindre end 7 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Lastbilmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Randers

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Randers-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig Et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden og ikke mindre end 20 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Mekaniker og Pladesmed søges til Odense

Vi har fortsat travlt på vores Skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig mekaniker eller pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde, eller er klar på nye udfordringer og ønsker at indgå i et fantastisk hold med altid glade, smilende og sociale kolleger, samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt? Vores hold er en god blanding af unge og lidt ældre, som harmonerer godt, og hos os er det sociale, samarbejdet og hyggen i højsædet

Tekniker søges til Lastvognssalg i Horsens

Kan du se dig selv i rollen som tekniker hos Autohuset Vestergaard? Hvis ja, så har du muligheden for at blive en vigtig medspiller i vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser og støtter dig fx. med relevant uddannelse. Vi går højt op i trivsel og du får nogle gode og højt kvalificerede kolleger. Det kan være at du er uddannet ingeniør, maskinmester, lastvognsmekaniker eller lign. med interesse i det arbejde der ligger i en salgsafdeling

Lastbilmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Randers

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Randers-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig: Et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden og ikke mindre end 20 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Servicetekniker søges til at servicere vores elektriske biler i Sverige

Vi søger en kørende tekniker til at servicere vores elektriske biler i Sverige. Du vil være ansat på vores hovedkontor i Greve, du vil modtage den nødvendige oplæring i Greve og på fabrikken i Viborg. Din arbejdstid vil fordeles på 4 udedage per uge, primært i Sverige hvor du vil servicere og reparere kundebiler sammen med en række andre teknikere. Du får en fuldt udstyret servicevogn, computer og telefon.

Tekniker søges til Bosch Diesel Center Århus

Vi søger en medarbejder til fast ansættelse som har sans for detaljen og faglig stolthed. Hos BG Diesel er kvalitet en selvfølge og man skal kunne følge reparations procedurer efter producentens anvisninger. Du udviser teknisk interesse og du må gerne have en baggrund indenfor branchen med biler, lastbiler, traktorer, entreprenørmaskiner eller marine, men ikke et krav. Du er en habil IT-bruger og ser muligheder frem for begrænsninger.

Mittarfeqarfiit Kangerlussuaq søger Lastvogns / Entreprenørmaskine mekaniker

Mittarfeqarfiit’s værksted i Kangerlussuaq søger en Lastvogns / Entreprenørmaskine mekaniker der kan indgå i team med værkfører, 4 mekanikere og 1 lærling til snarlig tiltrædelse. Værkstedet er en del af Mittarfeqarfiit/Grønlands lufthavne i Kangerlussuaq. Vi varetager vedligeholdelse og reparationer af eget rullende materiel som primære opgave. Der kan forekomme specialopgaver.

Partnere