Tekniker

Søger du job som tekniker i autobranchen? Som tekniker i autobranchen vil typiske opgaver bestå af reparation af samtlige køretøjer. Det kan være alt fra personbiler til lastbiler og motorcykler. Dette vil formentlig afhænge af din fagspecifikke interesse samt jobmuligheder på markedet i autobranchen. I bilbranchen vil du som udgangspunkt fungere som autotekniker eller automekaniker på et autoværksted. Her er fagligheden i højsædet, og en tekniker uddannelse er derfor nødvendigt for at lære om bilens tekniske mekanik og for eventuelt at specialisere sig i enkelte bilmærker. Find ledige stillinger som tekniker i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Dygtig bil-modtager søges til Danmarks største bilhus

Til vores værksted og klargøring - der er landets største - søger en tekniker med mekanisk baggrund, som skal udfylde en vigtig kontrolfunktion. Det kan være en mekaniker, en tidligere synsmand eller lignende - det er vigtigst, at vedkommende har god teknisk indsigt i, hvor langt den enkelte bil er i processen. Det er en fordel, hvis du er udlært mekaniker og har erfaring fra et autoriseret værksted, men det er ikke et krav.

Teknikere til dag- og aftenhold hos Volkswagen Hillerød

Vi søger dygtige teknikere til vores værksted med opstart hurtigst muligt. Vil du være en del af teamet og arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier? - Så er du måske vores nye kollega? Du kommer til at få en bred variation af arbejdsopgaver, der inkluderer service- såvel som diagnoseopgaver. Vi sælger og servicerer Volkswagen biler, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde.

Mekanikere søges til Danmarks største bilhus og værksted

Til vores værksted - der med over 80 lifte er landets største - søger vi to skarpe mekanikere som primært skal håndtere biler fra Semler-mærkerne Volkswagen og Audi, som vi er autoriseret servicepartner for. Vi tænker nyt og udvikler os løbende, så vi i fællesskab kan fastholde og udbygge vores position som et af Danmarks mest moderne bilhuse og værksteder. Vi er mere end 150 dygtige og engagerede kolleger, der ser frem til at arbejde sammen med dig

Søges til Roskilde - Bilsagkyndig til en helt ny synshal

Vil du være med til at starte en spritny synshal op og blive herre i ”eget” hus – så er det nu du skal gribe chancen. Vi skal til at bygge en ny synshal i Roskilde, hvor vi gerne vil have dig og dine ideer med i planlægningen. Du kommer vi til at syne små- og lette køretøjer – og du vil få et helt unikt samarbejde med autoværkstedet, som er din ”nabo”. Du vil indgå i et team der oser at godt humør, hjælper dig i hverdagen og hvor sammenhold og gode kollegaer gør det til en glæde at gå på arbejde

Teknisk forbereder søges til Semler Mobility Amager

Er du træt af at skrue på biler, men har hovedet godt skruet på, så har vi stillingen til dig som teknisk forbereder!. I Rollen forbereder man de pågældende anker/diagnoser der er booket ind, så at værkstedet har de bedste forudsætninger for at udføre opgaven, inden kunden kommer. Vi forestiller os, at du har indgående kendskab til bilbranchen og kommer med en baggrund som enten tekniker eller servicerådgiver.

Mekaniker søges til aftenhold hos Semler Mobility Amager

Er du serviceminded og kan du se dig selv arbejde med biler fra ŠKODA, Audi, Seat og Volkswagen? Kunne du tænke dig et alsidigt job i en professionel virksomhed? Så er du måske vores nye mekaniker! Vi har forsat stor fremgang og forrygende travlt på værkstedet. Vi søger derfor snarest en udadvendt og selvstændig kollega, som vægter kvalitet og kundetilfredshed højt. Som vores nye automekaniker vil dine arbejdsopgaver typisk være reparation, vedligeholdelse, serviceeftersyn og fejlfinding

Service Tekniker / Diagnose Tekniker / Teknisk Rådgiver søges til Peugeot Viby / Aarhus

Vi søger en dygtig og erfaren service-tekniker - meget gerne med Peugeot / Citroën erfaring, det er dog ingen betingelse. Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med løbende uddannelse og udvikling samt sparring med og back-up fra kolleger i huset og andre CAL-afdelinger. Du bliver en del af CAL - DK's største Peugeot forhandler med 5 afdelinger.

Volkswagen Varebilstekniker søges til vores erhvervsteam i Vejle hos Autocentralen A/S

Autocentralen Vejle er udvalgt som Volkswagen Erhverv Service Plus partner i 2022 - og derfor er vi nu på jagt, efter en ekstra varebilstekniker som kan supplere vores stærke team. Vores store bilhus på 9.000 kvm. er i forvejen autoriseret servicepartner med mærkerne Volkswagen, ŠKODA, SEAT og CUPRA. Huset har udover et stort mekanisk værksted, en stor salgsafdeling med både brugte og nye biler samt et pladeværksted og klargøring.

Partnere