Tekniker

Volkswagen Valby søger Danmarks bedste mekaniker

Vi har meget travlt, og derfor søger vi en mekaniker gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller ca. 20 medarbejdere i vores afdeling i Valby og omkring 225 medarbejdere i CarHolding koncernen. Vi har behov for topmotiverede medarbejdere, så vi kan forsætte vores positive vækst indenfor bilbranchen.

Mekaniker til Volkswagen og Skoda Service Viby - Carepoint A/S

Vi har MEGET travlt og søger derfor lige nu endnu en dygtig mekaniker. Vi er et bilhus i rivende udvikling og du bliver en del af et stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af mekaniske reparationer. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded og formår, at præsentere dig både i tale og skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer.

Dygtig mekaniker søges til Autohuset Schibsbye i Nordsjælland

Autohuset Schibsbye i Espergærde søger en ansvarsbevidst og passioneret mekaniker - gerne tekniker. Vi tilbyder et spændende job i et bilhus, som er i konstant udvikling samt en yderst attraktiv lønpakke, og en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder.

Er du vores nye Tekniker/Service mekaniker hos Bilhuset Laursen A/S i Køge

Grundet konstant udvikling i Bilhuset Laursen A/S, opruster vi med ekstra kræfter på vores værksted. Vi er en lille selvstændig virksomhed, som primært arbejder i det tyske segment med biler fra 1-5 år gamle. Hos Bilhuset Laursen A/S, er der lavt til loftet, hvor salg og værksted arbejder tæt sammen, som en enhed mod det bedste resultat. Det er kun en sejr, hvis vi alle kommer i mål. Vi leverer cirka 600 biler om året + 100 engrosbiler.

Mekaniker / Tekniker til Volkswagen Amager

Vi søger snarest en dygtig mekaniker til mekanisk værksted i vores travle bilhus. Hos Volkswagen Amager vil du komme til at arbejde med biler af absolut højeste kvalitet. Biler med den nyeste teknologi, som efterspørges over hele kloden. Hos Volkswagen gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse.

Mekaniker til Auto-House Køge A/S

Auto-House Køge A/S søger en mekaniker til vores værksted. Vi laver reparationer / service på Citröen, Honda, Seat og øvrige mærker. Vi søger en mekaniker med stort kendskab til Seat, da dette bilmærke vil blive det primære arbejdsområde.

Mekaniker søges til Ford og KIA i Birkerød - Bjarne Nielsen A/S

Til vores Ford og Kia-bilhus i Birkerød søger vi en dygtig mekaniker. Bilhuset er desuden autoriseret serviceværksted for Mazda. Det er et krav, at du er udlært mekaniker. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring fra et autoriseret værksted, men det er ikke et krav. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded, og formår at præsentere dig både i tale og skrift.

Mekaniker søges til VW / Skoda i Esbjerg - Autocentralen A/S

For tiltrædelse hurtigst muligt søger vi en nyvognsmekaniker til vores topprofessionelle bilhus i Esbjerg. Vi tilbyder en udfordrende stilling med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar i en virksomhed i sund vækst med suveræne produkter og solidt kundegrundlag.