Skadesværksted

Karrosseritekniker søges til Ejner Hessel A/S - Valby

Har du hænderne skruet godt på, er du engageret og motiveres du af at dygtiggøre dig? Måske du lige nu går i en lignende stilling og har mod på en ny, spændende udfordring hos en af Danmarks største bilforhandlere? Vi søger lige nu en alsidig og dygtig karrosseritekniker til vores afdeling i Valby. Vi har travlt på pladeværkstedet, og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder snarest muligt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Caripo Biler A/S søger Pladesmed / Karrosseritekniker

Hos Caripo Biler A/S, der er autoriseret Hyundai forhandler og Autoriseret Servicepartner for BMW og Nissan, oplever vi øget travlhed på vores pladeværksted og søger lige nu en pladesmed/karrosseritekniker. Du kommer til at arbejde med opretning af skader af mange forskellige bilmærker. Opgaverne i dagligdagen varierer fra små buler og skift af kofanger til store opretninger. Er dette lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Bilhuset Ronald Carlsen A/S i Odense søger ny pladesmed

Da vores pladesmed igennem 50 år har valgt at gå på pension, søger vi derfor en ny som kan varetage opgaverne. Bilhuset Ronald Carlsen A/S har været aut. Peugeot-forhandler i mere end 45 år, og er i dag en af Danmarks største Peugeot forhandlere. Firmaet beskæftiger 35 medarbejdere og er en solid og velfungerende virksomhed. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Bilhuset Taastrup søger ny pladesmed som kollega

Til vores flotte bilhus, med en yderst attraktiv placering i Klovtoftekrydset i Taastrup, søger vi Danmarks bedste pladesmed, som har lyst til at være med på vores rejse ind i fremtiden. Vi er i fuld gang med at udvikle vores forretning, så vi også i fremtiden er rustet til at imødekomme ændringer i kundernes behov. Vil du være med på denne rejse, så send os din ansøgning allerede i dag.

Mekanikere og Pladesmede søges til attraktive brands og nyt moderne værksted i Horsens

Volkswagen, Škoda, Seat, Cupra og Audi servicepartner i Horsens er nu klar til at udvide teamet på både vores mekaniske- og pladeværksted. Derfor er "jagten nu gået ind" på dygtige mekanikere og pladesmede til branchens bedste brands. Vores mål hos Autocentralen Horsens er at have landets mest tilfredse kunder - så det er vigtigt, at vores nye mand / kvinde er klar til at yde den bedste kundeservice. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Pladesmed søges til Bayern AutoGroup A/S - Aalborg

Er du en kvalitetsbevidst pladesmed, og har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde med stort fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? - så kan det være lige netop dig, vi søger. Vores nye pladesmed vil komme til at specialisere sig inden for vores mærker, hvor der også tilbydes relevante uddannelser indenfor BMW og MINI. Ønsker du at være med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Pladesmed søges til Via Biler A/S - FordStore Aarhus V

Til vores Ford-butik i Aarhus Vest søger vi lige nu en dygtig pladesmed. Som medarbejder hos Via Biler bliver du en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Pladesmed / Karrosseritekniker søges til topmoderne Volkswagen pladeværksted i Næstved

Som vores nye pladesmed deler du hverdag med vores servicerådgiver, 2 pladesmede og 1 mekaniker. Vores udstyr og faciliteter er topmoderne og af højeste kvalitet – og vi sætter en ære i at levere god service til vores kunder hver eneste dag. Vi har et godt sammenhold og bidrager alle til den gode stemning i hverdagen. Har du hænderne skruet rigtigt på? Og kunne du tænke dig at være en del af et rigtigt godt team, så send din ansøgning allerede i dag

Partnere