Servicetekniker

Søger du job som servicetekniker i autobranchen? Som servicetekniker i autobranchen vil du på autoværkstedet fungerer som automekaniker eller autotekniker, hvor dine primære opgaver består af reparation og service af køretøjer. Dette kan være flere forskellige køretøjer - både el-, diesel- og benzin-bil samt lastbiler og motorcykler. Et servicetekniker job kræver, at du forinden har taget en relevant uddannelse, der gør dig i stand til at løse de relevante opgaver. Du vil som udgangspunkt indgå i et kollegialt team, hvor opgaverne varierende kræver samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som servicetekniker i autobranchen nedenfor.

Applus søger bilsagkyndige - kat. 2 og 4 til Hvidovre området!

Til spændende job søger vi dig, som brænder for at arbejde med- og for kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Dig, som vil være med til at arbejde for at vi opretholder vores høje standard i synshallerne, og sikre at vi lever op til kåringen som Danmarks bedste synshal, som vores kunder 5. år i træk har kåret os til. En pris vores medarbejdere er årsag til.

Bilsagkyndig søges til vores afdeling i Nykøbing F!

Til spændende job i vores synshal i Nykøbing F, søger vi lige nu en dygtig bilsagkyndig, som minimum er uddannet kat 1, og har lyst til at videreuddanne sig til kat. 3. Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med vores kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Vi har 5 år i træk vundet prisen, som bedste synsvirksomhed kåret af vores kunder.

Mekaniker søges til Renault Hillerød - Bjarne Nielsen A/S

Til vores Renault og Dacia-bilhus i Hillerød søger vi en dygtig mekaniker. Bilhuset er desuden autoriseret serviceværksted for Fiat. Det er et krav, at du er udlært mekaniker, og har erfaring fra et autoriseret værksted. Har du erfaring med Renault vil det være en stor fordel, men ikke et krav. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Vi tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring.

Bilsagkyndige søges til Esbjerg Nord

Til spændende job i vores synshaler i Esbjerg, søger vi lige nu dygtige bilsagkyndige kat. 3. Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med vores kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Vi har 5 år i træk vundet prisen, som bedste synsvirksomhed kåret af vores kunder.

Partnere