Servicetekniker

Søger du job som servicetekniker i autobranchen? Som servicetekniker i autobranchen vil du på autoværkstedet fungerer som automekaniker eller autotekniker, hvor dine primære opgaver består af reparation og service af køretøjer. Dette kan være flere forskellige køretøjer - både el-, diesel- og benzin-bil samt lastbiler og motorcykler. Et servicetekniker job kræver, at du forinden har taget en relevant uddannelse, der gør dig i stand til at løse de relevante opgaver. Du vil som udgangspunkt indgå i et kollegialt team, hvor opgaverne varierende kræver samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som servicetekniker i autobranchen nedenfor.

Volvo Andon mekaniker / teamleder søges til Bjarne Nielsen A/S Køge

Til vores næsten nye bilhus i Køge søger vi en dygtig mekaniker, der har lyst til at stå i spidsen for vores Volvo-værksted. På netop denne del af værkstedet skiller vi os lidt ud fra resten. Vi arbejder nemlig med Volvo VPS - Volvo Personal Service - og det betyder kort og godt at kunden har direkte kontakt med mekanikeren, som arbejder på hans bil. Der er altså ingen værkfører, men derimod dig som Volvo Andon / teamleder, der hjælper mekanikerkollegerne med fakturering, planlægning m.v.

Mekaniker søges til stort bilhus i Kolding

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i en af vores største bilhuse i Kolding. Med et højt ambitiøst niveau og fart over feltet, arbejder vi alle hver dag på at yde branchens bedste service til vores mangeårige trofaste kunder. Du er i mødekommmende, har et smil på læben og du bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen. Du får et udfordrende job med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar

Tekniker / mekaniker søges til Semler Retail Aalborg

Vi mangler en dygtig og engageret tekniker/ mekaniker til vores værksted med opstart hurtigst muligt. Vil du være med på holdet og arbejde med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologier, så er du måske vores nye kollega. Du er uddannet automekaniker og er teknisk velfunderet. Kendskab til Volkswagen, ŠKODA eller Audi vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Mekaniker søges til Danmarks største MC forhandler
- Jensens Motorcykler A/S Horsens

Er du den rette, og kan du gøre en forskel for Jensens Motorcykler og vores fantastiske kunder? Skal der ske noget nyt i dit liv? Trænger du til nye udfordringer? Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Jensens Motorcykler, som er Danmarks største motorcykelforhandler og med hele 4 brands i butikken - Honda, Husqvarna, Indian og KTM. Du får et meget spændende job med en dagligdag der i høj grad er præget af frihed under ansvar.

Tekniker søges til vores mekaniske værksted hos Bilhuset Allerød

I vores ambitiøse værksted, Bilhuset Allerød, kan vi nu tilbyde en stilling som tekniker på vores mekaniske værksted. Vi servicerer Volkswagen, ŠKODA og SEAT. Du vil blive en del af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø. Du kommer til at indgå i et team bestående af 6 mekanikere og lærlinge, som alle kender vigtigheden i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Vi tilbyder bl.a. sundhedssikring, frokostordning, pension, massage i arbejdstiden samt meget mere

Mekaniker søges til Rødkjær Biler i Hammel

Bliv en del af et ambitiøst team. Har du hænderne skruet ordentligt på, og kunne du tænke dig at have et job i en travl hverdag med mange spændende opgaver, så er det muligvis dig vi søger. Vi er et værksted med høj fokus på kvalitet, kunde- og medarbejdertilfredshed. Du får dit eget værktøj samt arbejdsstation, og vi har bl.a. originale Mercedes og BMW testere samt div. andre testere der er brug for.

Automekaniker søges til Daugaard Biler Gladsaxe

Til vores afdeling i Gladsaxe søger snarest vi en automekaniker til snarlig tiltrædelse. Hos os får du et 1. klasses bilhus med ordnede forhold, hvor efteruddannelse er en selvfølgelighed, ligesom vi naturligvis er indstillet på at betale den løn, en god medarbejder fortjener. Vi har en vision om at være Storkøbenhavns mest attraktive, alsidige og troværdige bilhus, hvor vores kunder finder de bedste mærker, den bedste service samt den bedste rådgivning

Automekaniker søges til Au2vest ApS i Taastrup og Køge!

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i rivende udvikling? I takt med flere opgaver i vores autoværksteder i Taastrup og Køge, leder vi efter nogle dygtige fagfolk, der sætter en ære i at levere punktlig samt kvalitetsbevidst arbejde. Du vil primært beskæftige dig med reservedels-montering, fejlfinding vha. Boschtester etc. Der forventes tiltrædelse hurtigst muligt.

Partnere