Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Erfaren værkfører søges til Jan Nygaard AS

Vi søger hurtigst muligt en engageret og proaktiv værkfører der brænder for kundekontakten og den gode service og rådgivning. Du evner at møde kunderne i øjenhøjde og har stor lyst til at gøre en forskel. Du vil fungere som et aktivt bindeled mellem vores mekanikere og kunderne, og du får således stor berøringsflade med såvel kunder som kolleger i huset. Jan Nygaard AS er en eksklusiv BMW og MINI forhandler med 5 forretninger i Danmark. Send din ansøgning allerede i dag

Intern Servicerådgiver søges til Audi Hørsholm

Er du klar til rollen som vigtig nøgleperson på vores moderne værksted blandt dedikerede og professionelle kolleger? Vi søger snarest en intern servicerådgiver til at sikre optimal drift på værkstedet via effektiv planlægning, samarbejde og daglig trivsel. Audi Hørsholm er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og består af mere end 2.800 medarbejdere. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Audi Servicerådgiver søges hurtigst muligt til DIRKSEN - Audi Servicepartner Skanderborg

Har du erfaring som Servicerådgiver/værkfører og har lyst til at stå i spidsen for vores Audi team, så er det lige præcis dig vi søger. Du skal sætte dit præg på en fantastisk kunderejse, og dermed udvikle vores kundetilfredshed, via din rolle i frontlinjen. Du skal optimere og udvikle vores processer, både i dit eget team, men også for hele værkstedet, i tæt samarbejde med resten af servicerådgiver teamet. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Servicerådgiver søges til vores travle skadescenter hos Bayern AutoGroup A/S - Aalborg

Brænder du for god kundeservice og høj effektivitet? Så har du mulighed for at bringe din stærke forståelse for biler og processer på et Skadecenter i spil i et dynamisk og moderne bilhus. Til Bayern AutoGroup Aalborg søger vi en dygtig Servicerådgiver til Skadescenteret, som vil med på holdet i vores bilhus med 40 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkstedschef søges snarest til SEAT & Hyundai i Næstved

Har du ambitioner og lyst til at blive en del af en af Næstveds førende bilforretninger med et årligt salg på ca. 1.000 biler, så er muligheden her nu. Du kommer til at lede og fordele arbejdet på vore værksteder i tæt samarbejde med vores eftermarkedsteam og vores gulvværkførere. Vi er en privatejer virksomhed, hvor hver enkelt af vores 25 medarbejderes arbejdsindsats, bidrager til det høje kvalitetsniveau, vi ønsker at yde vores kunder.

Værkførerassistent søges til Aunsbjerg - Horsens

Er du den rette mand/kvinde, som kan gøre en forskel for Aunsbjerg og vores kunder! Til vores team af engagerede medarbejdere søger vi en kollega, som har lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi vægter medarbejdertilfredshed utrolig højt. Det skal være en aktiv og sjov fornøjelse af gå på arbejde hos Aunsbjerg. I Horsens-afdelingen har vi godt gang i butikken, og derfor kunne vi godt bruge et par ekstra hænder. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere