Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Servicerådgiver søges til kundemodtagelse og -service hos STS Biler i Herning

Du kan nu blive en del af Danmarks stærkeste bilteam, STS Biler/Toyota i Herning. Du er udadvendt, serviceminded og kommer med masser af god energi. Dertil kommer en engageret og positiv indstilling til en branche og et bilhus i konstant udvikling. Du er vores ansigt ud mod gæsten, som skal opleve et smidigt og velfungerende bilhus. Det medfører et aktivt samarbejde med alle husets afdelinger – værksted, reservedele og salg. Send din ansøgning allerede i dag

Kundemodtager søges til Mercedes-Benz personbiler hos Ejner Hessel A/S - Roskilde

Vi søger en udadvendt og serviceminded kundemodtager til vores personbilsafdeling i Roskilde, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person- og varebiler. Da vi har rygende travlt i værkstedsindskrivningen, har vi brug for dig på holdet hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig et udfordrende og alsidigt job, hvor ikke to dage er ens. Ønsker du et job i en spændende virksomhed, så send ansøgning allerede i dag.

Servicerådgivere / Service Advisors søges til Tesla - Hillerød

Vores servicerådgivere koordinerer en problemfri serviceoplevelse for vores kunder. De er vores frontlinje- og brandambassadører, der støtter Teslas mission. Vi er afhængige af dig for at skabe en oplevelse hvor alle Tesla-kunder føler sig værdsat, hørt og informeret. Ved at samarbejde på tværs teams og afdelinger, sigter du mod at sikre konsistens i vores kundeoplevelse. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkfører søges til Terminalen Roskildevej - Taastrup

Brænder du for at blive en del af en multibrand forhandlerkæde, hvor dit skarpe overblik og gode kundeservice vil være med til at bidrage til vores fremtidige succes? Som vores nye værkfører får du ansvar for at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så de altid får en god oplevelse, både personligt i butikken men også via telefonen. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Servicerådgiver søges snarest til Volkswagen Kolding

Til vores samlede eftermarked hos Volkswagen Kolding, søges en spændende kandidat, der forstår vigtigheden af, at kunden er nummer et i vores hverdag. Vores succesfulde udvikling gennem de senere år, er båret af medarbejdernes store personlige forståelse for kunden, og de gode relationer til kunderne som der er skabt. Som vores nye rådgiver har du forståelse for det samlede eftermarked. Din tekniske forståelse kan være din styrke - din nysgerrighed skal skabe din videre personlige udvikling

Partnere