Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Garantiansvarlig søges til IVECO i Odense

Vi opgraderer vores værkstedsadministration og søger derfor endnu en Værkstedassistent med garantiansvar til vores afdeling i Odense. I denne rolle vil du arbejde tæt sammen med vores nuværende Garantiansvarlig om behandlingen af reklamations- og garantisager. Dette er en opgave, som har en stor berøringsflade og vi lægger derfor stor vægt på evnen til at kommunikere og samarbejde effektivt. Er du en service-minded teamplayer, der motiveres af vejen til målet, så er det dig vi søger!

Administrativ værkfører søges til Ejner Hessel A/S - Aars

Er du udadvendt, nysgerrig og brænder du for at yde kunderne den bedste service og rådgivning? Så er det måske dig, vi søger til vores indskrivningsteam i Aars! Du vil have stor kontakt med kolleger såvel som med kunder, ligesom du vil opleve et uformelt og team-orienteret arbejdsmiljø i Aars, som består af 20 kolleger. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkfører for personbiler søges snarest til Renault hos Ejner Hessel A/S - Valby

Har du det forkromede overblik, er du udadvendt og trives du samtidig med at have indflydelse og ansvar? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault personbilsværkfører i Valby. Vi kan tilbyde dig et udfordrende og aktivt job, hvor tiden aldrig står stille. Du vil fungere som et aktivt bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og kunderne, og du får således stor berøringsflade med kunder såvel som kolleger i huset. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Servicerådgiver søges til Bilhuset Allerød

Grundet travlhed i forretningen samt, at vi har vundet en stor værkstedsaftale, søger vi en servicerådgiver som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier. Hos Bilhuset Allerød servicerer vi Volkswagen, Škoda, SEAT og CUPRA. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkstedschef til Mørch Automobiler, Kia i Nørresundby

Vil du være med til at servicere vores kunder i en spændende forretning der er under udvikling med flere tiltag. Herunder eksternt værksteds koncept udover Kia samt et nyvognsmærke mere pr. 1. sept. 2023. Hertil være med til at finde de rigtige kollegaer da vi har behov for mere arbejdskraft indenfor kort tid. Vi forventer, at du har erfaring fra mærkeværksted i forhold til reklamationer & garanti arbejde, samt almindelig værkstedsdrift & fakturering. Send din ansøgning allerede i dag

Værkførerassistent søges til P. Christensen Østerbro

Har du flair for ekstraordinær god kundeservice, og teknisk indsigt på værkstedet i bilbranchen? Hos P. Christensen Østerbro søger vi en Værkførerassistent, der kan supportere værkstedet med modtagelse og håndtering af kundehenvendelser og sikre, at vores kunder altid får en købsoplevelse i særklasse. Du vil blive del af et stærkt team med dygtige tekniske og samarbejdsvillige kolleger, som alle ser frem til at tage godt imod dig. Vil du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Arbejdende Værkfører søges til helt nyt CarPeople værksted i Køge

CarPeople, en førende fri værkstedskæde, åbner et spændende nyt værksted i Køge, og vi søger en erfaren og engageret arbejdende Værkfører til at være med til at forme og lede vores værksted. Hvis du har en passion for biler, har ledelseserfaring eller bare har en værkfører i maven og måske lysten til at starte dit eget op. Er du klar til at tage ansvar for at etablere og drive et helt nyt værksted, så er dette jobbet for dig! Send din ansøgning allerede i dag

Administrativ værkfører for personbiler søges snarest til Ejner Hessel A/S - Kastrup

Vi søger en administrativ værkfører til vores afdeling i Kastrup, der er autoriseret serviceværksted og forhandler af Ford, Mercedes-Benz, Renault og Dacia person- og varebiler, da vi har rygende travlt på værkstedet. Du vil, som administrativ værkfører hos Ejner Hessel, opleve en meget høj grad af indflydelse, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt. Vil du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere