Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Servicerådgiver søges til Audi Fredericia

Har du lyst til at være med i front på vores Audi-værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Hos Audi Fredericia vil du blive en del af en moderne og dynamisk forretning. Vi servicerer og reparerer Audi og derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme høje klasse. Som servicerådgiver hjælper du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de har spørgsmål.

Værkførerassistent til Mercedes-Benz personbiler i Holbæk

Vi søger en værkførerassistent til vores afdeling i Holbæk, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz. Vi har rygende travlt og har derfor brug for dig i værkstedsindskrivningen hurtigst muligt! Vi kan tilbyde et udfordrende og aktivt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Din primære opgave bliver at bistå værkføreren (personbiler) med planlægning og koordination af de daglige reparationer på værkstedet.

Servicerådgiver søges til Semler Retail Odense

Vi søger en dygtig kollega, som kommer til at repræsentere mærkerne Volkswagen, ŠKODA og AUDI. Som servicerådgiver er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau – hver dag. Det er en central og koordinerende rolle, hvor du er en central del af at få dagen til at gå op. Trives du i en udadvendt rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores værkstedet? Så er du måske vores nye Servicerådgiver.

Voksenelev eller elev til Eftermarked søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Vil du uddannes i bilbranchen, og er du drevet af lysten til at servicere og rådgive kunder, har du nu chancen til at få en elevplads eller voksenelevplads i et af Danmarks største og mest succefulde bilhuse. Vi søger nemlig en Eftermarkedselev til vores afdeling i Kolding. Her vil du blive oplært af de bedste i branchen i en virksomhed som satser på udvikling af kommende medarbejdere bl.a. gennem et internt netværk af elever og lærlinge.

Kompetent og serviceminded Værkfører/ Servicerådgiver søges til Finn Allan Eriksen Automobiler i Aarhus

Finn Allan Eriksen Automobiler i Aarhus - der er aut. forhandler af Mazda, Suzuki, Nissan og Aiways - søger en kompetent og serviceminded værkfører til, i samarbejde med vores nuværende værkfører, at stå for den daglige ledelse og drift af værkstedet. Vi tilbyder bl.a. et rigtigt godt og spændende job i en solid virksomhed med ordnede forhold, mange år i autobranchen og med engagerede og fagligt dygtige kollegaer

Kundemodtager til Renault og Ford i Valby - Ejner Hessel A/S

Vi søger en kundemodtager til vores nyrenoverede og topmoderne afdeling i Valby, der er autoriseret forhandler og værksted for Renault og Ford. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for dig på holdet hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig et udfordrende og alsidigt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Her vil din fornemmeste opgave være at give en ekstraordinær service, hvad enten det er telefonisk eller som besøgende i huset.

Partnere