Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Servicerådgiver / reservedelsrådgiver på aftenhold til Semler Mobility Hillerød

Som vores nye service- eller reservedelsrådgiver vil du være med til at udvikle og bevare de gode relationer til vores kunder, supportere vores mekanikere og sikre et velfungerende lager. Du indgår i et bredt samarbejde med resten af aftenholdet, men også reservedelspersonalet, vores værksted og salgsafdelingen. Du repræsenterer mærkerne Volkswagen, ŠKODA og Audi. Du indgår i et team, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice.

Teknisk forbereder søges til Semler Mobility Amager

Er du træt af at skrue på biler, men har hovedet godt skruet på, så har vi stillingen til dig som teknisk forbereder!. I Rollen forbereder man de pågældende anker/diagnoser der er booket ind, så at værkstedet har de bedste forudsætninger for at udføre opgaven, inden kunden kommer. Vi forestiller os, at du har indgående kendskab til bilbranchen og kommer med en baggrund som enten tekniker eller servicerådgiver.

Servicerådgiver / Reservedelsrådgiver søges til aftenhold hos Semler Mobility Amager

Vi søger en dygtig kollega, som kommer til at repræsentere mærkerne Volkswagen, ŠKODA, Seat og Audi. Som vores nye kollega er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et 5-stjernet niveau, da kundernes tilfredshed er vores første prioritet. Hvis du har lyst til en mere fleksibel uge, og motiveres af at skabe tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job!

Værkfører / værkfører-assistent søges til Nordsjællands største bilhus i Helsingør

Vi har supertravlt og søger derfor en all-round værkfører / værkfører-assistent med erfaring fra autobranchen. Du er en teamplayer med et kæmpe servicegen, der gerne giver dine kolleger en ekstra hånd i en travl hverdag. Du trives med ansvaret for at vores kunder kommer igennem hele processen med den gode kundeoplevelse som mål. Erfaring fra branchen er et krav - og kendskab til Ford, Mazda og Kia er en fordel men ikke en betingelse for en ansøgning.

Værkfører / Værkstedschef søges hos Autoforum, Ringkøbing

Vi mangler en ny værkfører / værkstedschef til “familien” hos autoforum, Ringkøbing A/S. Bliv en del af vores succes hos autoforum, Ringkøbing A/S - Toyota er netop blevet kåret for at have Danmarks gladeste kunder i 19. år i træk, hvilket betyder at vi værner om vores kunder. Vi har en sund og positiv virksomhedskultur med plads til smil og hygge sammen med vores gæster. Vi er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Toyota og Nissan.

Servicerådgiver søges til Volkswagen Kolding

I vores udvikling mod et samlet eftermarked hos Volkswagen Kolding, søges en spændende kandidat, der forstår vigtigheden af, at kunden er nummer et i vores hverdag. Vores succesfulde udvikling gennem de senere år, er båret af medarbejdernes store personlige forståelse for kunden, og de gode relationer til kunderne som der er skabt. Som vores nye servicerådgiver har du forståelse for det samlede eftermarked og din tekniske forståelse kan være din styrke

Værkfører søges til Kia Amager

Hos Andersen & Martini søger vi lige nu en værkfører til vores team på Amager. Afdelingen er autoriseret forhandler og værksted for Kia. Afdelingen har eget dækhotel og rigtig god udenomsplads til parkering. Afdelingen har grundet mange serviceaftale mange loyale tilbagevendende kunder. Vi tilbyder bl.a. Dedikerede og kompetente kollegaer med stærke kompetencer (topuddannet og kompetente teknikere) samt personlig og faglig udvikling i en alsidig hverdag

Servicerådgiver søges til Volkswagen Næstved

Som vores nye servicerådgiver hjælper du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de blot har spørgsmål. Det gør du i et erfarent og socialt team bestående 5 personer. Har du lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice? Har du lyst til at være med til at forme fremtidens værksted? Så er du måske vores nye servicerådgiver.

Partnere