Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Servicerådgiverelev søges til Semler Retail Amager

Vi søger en dedikeret elev, som er klar til at starte sin karriere i Danmarks største bilkoncern og blive en del af vores stærke team. Du kan forvente en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler både dine faglige, personlige og sociale kompetencer. Har du lyst til at blive en del af én af bilbranchens største virksomheder med masser af udviklingsmuligheder - så læs mere her

Caripo Biler A/S søger Værkfører / Servicerådgiver 

Er du en resultatorienteret teamplayer og ønsker du at være med på en spændende rejse, hvor du vil få et stort ansvar i et af Horsens flotteste og største bilhuse, så søger Caripo Biler A/S lige nu en værkfører til vores eftermarkedsteam. Vi er Autoriserede Hyundai Forhandler og desuden autoriseret service partner for mærkerne Nissan, Honda og BMW. Du vil derfor indgå i et eftermarkedsteam, som dagligt håndterer mange forskellige typer kunder og opgaver.

Værkfører søges til moderne bilhus på Amager

Har du lyst til at bruge dine evner inden for værkstedsdrift og gøre en forskel for dit team, kunder og samarbejdspartnere? Så har du nu muligheden for at blive en del af en solid virksomhed i vækst med flere mærker og afdelinger. Vi har forrygende travlt og søger branchens dygtigste værkfører, der sætter en ære i at yde den bedste kundeservice. Som leder er du motiverende og formår at få en god teamånd frem hos teamet.

Forbereder / planlægger søges til Semler Retail Hillerød

Vil du være bindeleddet mellem flere af vores afdelinger og med dit overblik og administrative styrke være én af nøglerne til, at vores kunder på eftermarkedet får den bedste oplevelse? Har du en baggrund inden for bilbranchen som f.eks. tekniker, reservedels- eller servicerådgiver og ønsker nu en stilling med fokus på driftsplanlægning og gode kundeoplevelser? Så er du måske vores nye kollega!

Kundemodtager søges til Poul Rasmussen Bilcenter A/S
- Citroën, Mitsubishi & Subaru Århus N

Vi søger for snarlig tiltrædelse en frisk og serviceminded kundemodtager til at hjælpe med kundebetjeningen på vores serviceværksted. Vi forestiller os, at vores nye kollega er en udadvendt og imødekommende person med god teknisk forståelse – gerne med baggrund fra Autobranchen. Kendskab til Citroën eller Peugeot vil være et ekstra plus, men det er ingen betingelse.

Værkførerassistent / Reservedelsmedarbejder søges
til RAFN-LARSEN Automobiler - Det Japanske Bilhus

For snarlig tiltrædelse søger vi en Værkførerassistent / Reservedelsmedarbejder til vores populære bilhus. Vi tilbyder bl.a. et spændende job med kvalitets-bilmærker / kunder, et topmotiveret og friskt team med en ung spirit og gå-på-mod, masser af indflydelse på udviklingen i hele forretningen, kort vej fra ide til handling og en udstrakt frihed til at udvikle reservedels-/tilbehørsafdelingen.

Værkfører søges til SEAT Søborg

Holst Automobiler A/S har igennem 66 år solgt og serviceret biler, og servicerer i dag primært biler af mærket SEAT og Hyundai. Selvom vi har ligget her i mange år, står vi ikke stille og mangler derfor en ny værkfører. Du vil i samarbejde med dine kolleger i indskrivningen have ansvaret for at fordele og strukturere opgaverne på vores værksted samt være med til at vedligeholde og videreudvikle de gode relationer vi har til vores kunder og mekanikere i dag.

Kunderådgiver søges til Via Biler - Toyota Silkeborg

Som kunderådgiver kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder, som vi kalder ”gæster”. Du kommer til at møde mange forskellige mennesker, der alle har det tilfælles, at de har behov for dit råd og din vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse i vores bilhus.

Partnere