Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Kunderådgiver / Indskriver søges til Renault i Roskilde
- Arne Stubbe Automobiler A/S

I vores Renault-afdeling i Roskilde søger vi til mekanisk værksted en branchekendt kunderådgiver som skal indgå i teamet af passionerede Renault medarbejdere. Du har lyst til at give dig selv 112% for at kunderne får en professionel behandling og en god oplevelse. Du har en erfaring fra indskrivning med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af mekanisk værksted, herunder kundemodtagelse, fakturering, indskrivning, reklamation, kundeopfølgning m.v.

Service Advisor søges til Tesla i Hillerød

Tesla fremskynder verdens overgang til bæredygtig energi. Vi designer, producerer, sælger og servicerer verdens bedste solcelleteknologi, energiopbevaringssystemer og elektriske biler. Herved giver vi kunderne mulighed for at generere, opbevare og forbruge energi fuldstændig bæredygtigt. Tesla er engageret i at ansætte og udvikle de bedste talenter fra hele verden indenfor enhver given disciplin.

Servicerådgiver søges til Semler Retail København

Hos Semler Retail København brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder, og vi søger derfor en dygtig, positiv og serviceminded intern servicerådgiver til vores forretning, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du vil i stillingen arbejde med nogle af branchens bedste produkter såsom Volkswagen og ŠKODA. Vi tilbyder bl.a. pension, sundhedssikring og mange andre medarbejdergoder

Værkfører søges til Tilst Auto Aarhus

Vi er Danmarks ældste Seat Forhandler og tilbyder et udfordrende job i en spændende organisation, med gode kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål. Du vil arbejde med nogle af branchens bedste produkter såsom Seat og Skoda. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.

Værkfører søges til et spændende og personligt udviklende job på vores AutoMester-værksted

Du skal stå i spidsen for vores værkstedsteam, der består af 4 mekanikere. Vi vil være de bedste, og det skal du hjælpe os med. Vi prioriterer god kundeservice højt, som en vigtig del af vores DNA. Værkstedet er indrettet med nyeste tekniske udstyr, og medarbejderne uddannes løbende. Du får vide beføjelser i din ledelse af værkstedet, der fremstår som et selvstændigt resultatcenter.

Partnere