Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Værkfører / servicerådgiver til Volkswagen og Skoda service Viby J 

Hos Carepoint Aarhus-Bache A/S brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende organisation hvor du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere

Forretningsorienteret værkfører søges til ambitiøst og visionært autoværksted

Til ambitiøst og visionært autoværksted beliggende centralt nord vest for Trekantområdet søger vi en erfaren forretningsorienteret leder. Vi tilbyder dig en spændende stilling med udviklingsmuligheder og frihed til at opnå de aftalte målsætninger - og hvor kunder er vigtigere end systemer. Vilkår forhandles på et attraktivt niveau.

Erfaren diagnosetekniker søges til Fords Tekniske Helpdesk

Vi søger lige nu en erfaren diagnosetekniker til at arbejde med teknisk support på Fords tekniske Helpdesk, eftersom en af vores medarbejdere tager videre og søger nye udfordringer. I stillingen kommer du til at vejlede og yde support til autoriserede forhandlere/værksteder i hele Norden, men primært på det danske marked. Support vil ske via elektronisk kommunikation, mail og telefon.

Partnere