Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Servicerådgiver Trainee søges til Kronborg Auto A/S 
- Volkswagen og Skoda i Helsingør

Kronborg Auto A/S søger en fremtidig Servicerådgiver til vores bilhus, hvor vi servicerer Volkswagen og Skoda. Du kommer til at indgå i et team af servicerådgivere. Vi tilbyder bl.a. oplæring i serviceprocesser, kundetilfredshed og kvalitetsnormer, Certificering i Volkswagens internationale servicerådgiver-uddannelse, som varer 2 år samt opfølgende uddannelser, kurser, personlig udvikling og sparring.

VW Næstved søger en frisk udadvendt Servicerådgiver til vores professionelle Volkswagen team

Brænder du for god kundeservice? Er du vild med biler? Så er det måske lige dig, vi mangler til et alsidigt job inden for vores 3 brands VW, ŠKODA og Audi-service? Vi tilbyde bl.a. en moderne arbejdsplads i et helt nyt topmoderne bilhus og 40 gode kolleger med en høj faglig stolthed, et job med faglig udfordring, en plads i et professionelt service team samt rig mulighed for personlig udvikling

Værkfører / værkstedschef søges til Autopunkt.dk i Herning
- et bilhus i vækst med speciale i Audi

Autopunkt.dk er et bilhus med køb / salg & leasing. Vores lager tæller ca. 100 brugte biler, hvoraf en væsentlig del er Audi. Du vil indgå i et ungt og fagligt dygtigt team på 10 mand, hvoraf du vil have ansvaret for 4 mand fuldtid på værkstedet. Vi prioriterer kvalitet og værkstedet er ajour med udstyr & kurser. Du vil udover ledelse af værkstedet, planlægning og pleje af vores faste kunder på værkstedet have ansvaret for samspillet med salgsafdelingen.

Teknisk rådgiver / diagnosetekniker søges
til Semler Retail Aalborg

Bliv en del af et topmoderne værksted. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer samt diagnoseværktøjer. Har du et stort kendskab til enten Volkswagen, SKODA eller Audi, og trives du med at løse komplicerede opgaver? Så er du måske den tekniske rådgiver, som vi søger til vores mekaniske værksted.

Kundemodtager søges til Terminalen Taastrup

Hos Terminalen Taastrup søger vi en kundemodtager, som skal være med til at sikre professionel modtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så kunderne altid får en god oplevelse, både personligt i butikken, men også via telefonen. Som kundemodtager får du ansvar for oprettelse af ordrer samt varetagelse af effektiv booking af arbejdet på værkstedet i samarbejde med resten af teamet.

Teknisk rådgiver søges til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Du arbejder allerede som teknisk rådgiver, eller er tæt på at afslutte din uddannelse som teknisk rådgiver, med erfaring fra enten Peugeot eller Citroën. Du får bl.a. adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik. Du får samtidig en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Partnere