Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Værkfører søges til Terminalen Roskildevej i Taastrup

Som vores nye værkfører skal du være med til at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så vores kunder altid får en god oplevelse, både personligt i butikken men også via telefonen. Du sørger for oprettelse af ordrer samt varetager effektiv booking og planlægning af arbejdet på værkstedet. Derudover er du med til at kvalitetssikre processerne og det udførte arbejde på værkstedet.

Servicerådgiver søges til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Autohuset Vestergaard ønsker at styrke kundemodtagelsen, og vi søger derfor en servicerådgiver til Birkerød. Vi har autoriseret forhandling af Peugeot og Opel samt autoriseret i servicereparationer af BMW. Vi søger en serviceminded og dygtig servicerådgiver, der kan tiltræde hurtigst muligt. Som servicerådgiver bliver din primære opgave at servicere kunderne til værkstedet

Værkfører søges til Renault i Valby

Vi søger en værkfører til vores afdeling i Valby, der er autoriseret forhandler og serviceværksted for Renault og Ford. Vi har rygende travlt og har derfor brug for dig i værkstedsindskrivningen hurtigst muligt! Vi kan tilbyde dig et udfordrende og aktivt job med stort ansvar for afdelingens daglige drift, hvor ikke to dage er ens. Du bliver det aktive bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og indskrivningen, og du får således stor berøringsflade med såvel kunder som kolleger i huset

Kunderådgiver søges til Via Biler A/S Skanderborg

Som kunderådgiver kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder, som vi kalder "gæster". Du kommer til at møde mange forskellige mennesker, der alle har det tilfælles, at de har behov for dit råd og din vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse i vores bilhus.

Servicerådgiver søges til Audi Servicepartner Hillerød

Som vores nye servicerådgiver hjælper du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de har spørgsmål. Det gør du i et erfarent og socialt team. Kundebetjening er din primære opgave. Hver dag går du på arbejde for at overgå kundernes forventninger på samme måde en Audi gør, når man drejer nøglen. Hos Semler Retail Hillerød gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, og du bliver en del af en stor organisation.

Volkswagen Glostrup søger omgående Danmarks bedste Servicerådgiver Trainee

Autohuset Glostrup A/S søger snarest muligt en Servicerådgiver Trainee til vores bilhus, hvor vi servicerer Volkswagen og Audi. Du kommer til at indgå i et team af servicerådgivere, hvor du med smil og god kundeservice skal bistå med: Booking af værkstedsarbejde, tilbudsgivning, garantibehandling m.v. Vi tilbyder bl.a. en 2-årig VW Servicerådgiveruddannelse med speciale i salg og service i autobranchen samt at være en vigtig del af 2 af verdens stærkeste brands

Servicerådgiver-trainee søges til Bilco A/S - ŠKODA & SEAT RANDERS

Som servicerådgiver-trainee vil du få en 2-årig handelsuddannelse som er skræddersyet til bilbranchen og hvor du efter endt uddannelse er certificeret ŠKODA & SEAT servicerådgiver. Uddannelsen veksler mellem undervisning på erhvervsskolen og praktisk oplæring, hvor du vil lære om produkterne, processerne og de opgaver en servicerådgiver udfører. Du bliver en del af et team på 30 dedikerede medarbejdere, hvor vi vægter god kundeservice og godt sammenhold højt.

Partnere