Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Værkfører / Kundemodtager til Peugeot & Citroën Helsinge
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Hos Peugeot & Citroën Helsinge har vi forrygende travlt. Derfor søger vi en dygtig kundemodtager / værkfører som brænder for at arbejde med et af Danmarks mest populære bilmærker. Vi tilbyder bl.a. en dynamisk arbejdsplads med en hverdag fyldt med spændende udfordringer, særdeles gode personlige og faglige udviklingsmuligheder samt løbende træning via kurser og uddannelse og frihed under ansvar.

Værkfører søges til Peugeot / Citroën i Vejle
- Henrik Christensen A/S

Til vores eftermarked søger vi en dygtig værkfører. Du vil få en meget afvekslende dag med mange forskellige opgaver som; kundebetjening, tilbudsgivning/rådgivning, planlægning, fakturering, kundeopfølgning, koordinering / optimering af arbejde til mekanikere m.m. Du vil arbejde i tæt kontakt med vores eftermarkedspersonale om vores fælles opgave – glade kunder! Stillingen er en fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder og egne ansvarsområder.

Værkførerassistent søges til AutoCamp Låsby / Aarhus

Er du frisk "reservedelsmand" og brænder du for at skabe struktur og hjælpe dine værkstedskolleger bedst muligt? Er du typen, der tænker, at et stabilt flow af reservedele er med til at udgøre selve fundamentet for at drive et velfungerende værksted og derved i sig selv en kunstart? Så er det dig, vi leder efter hos Autocamp i Låsby, vest for Århus. Vi vægter et tæt samarbejde med faglig sparring og plads til et godt grin – både på værkstedet og i virksomheden som helhed.

Indskriver / kundemodtager søges til Bjarne Nielsen A/S i Herning

I Herning har vi Danmarks (måske) flotteste bilhus, og nu har du chancen for at blive en del af holdet. Vi søger nemlig en dygtig indskriver / kundemodtager til vores kombinerede Ford-, Renault-, Dacia- og Volvo-værksted. Du bliver en del af vores indskrivningsteam på ti ansatte. I indskrivningen tager vi imod kunderne på telefonen når de vil booke tid, og ved disken når bilen skal på værksted. Du vil naturligvis får grundig oplæring og kollegerne er altid klar til at hjælpe.

Partnere