Servicerådgiver

Bilernes Hus søger Servicerådgiver / Værkfører til Nissan

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse? Vi er autoriseret servicepartner for i alt 7 bilmærker: Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen, og lige nu søger vi en servicerådgiver/værkfører til vores Nissan team.

Servicerådgiver til Semler Retail Højbjerg

Hos Semler Retail Højbjerg brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Værkfører / Service and Customization Consultant
søges til Harley-Davidson - CAP's Aarhus

Vi er autoriseret Harley-Davidson forhandler og har susende travlt. Vi slår alle tiders tidligere rekorder i disse år og søger derfor en Service and Customization Consultant til vores værksted. På dansk en “Værkfører”, der ud over at koordinere opgaverne overfor vores mekanikere også fungerer som rådgiver af vores kunder i forbindelse med servicering, montering af tilbehør samt ombygning af kundernes motorcykler. Ligeledes sørger du for indrapportering af garantisager overfor vores leverandører.

Renault i Roskilde søger værkfører - Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores mekaniske værksted i Roskilde bestående af et stærkt team af pt. 9 svende og 5 lærlinge, søger vi en værkfører til vores Renault aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores nuværende værkfører for Toyota afdelingen og referere direkte til direktøren. Du har en grundlæggende erfaring med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af et mekanisk værksted, herunder fakturering, indskrivning, reklamationsbehandling, kundeopfølgning, modtagelse af kunder m.v.

Erfaren dansktalende diagnosetekniker søges til Nissans Tekniske Helpdesk

Vi søger lige nu en dansktalende diagnosetekniker til vores partner Nissan til at arbejde med teknisk support. Som medarbejder i vores team vejleder og coacher du rutinerede teknikere hos autoriserede autoværksteder i hele Norden med fokus på det danske marked. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail og telefon og indebærer kontakt med både forhandlere og udviklingsteam hos producenten/generalagenten.

Værkfører søges til V. Holm Jensen – Opel og Honda på Fyn

V. Holm Jensen søger en teknisk dygtig, engageret og serviceminded værkfører. Du vil til dagligt referere til værkstedschefen og vil indgå i et team af dygtige og erfarne værkførere og teknikere. Du vil være hovedansvarlig for uddelegering af arbejde på værkstedet. Et godt kendskab til f.eks. Dracar/CDK eller Autovision og erfaring med daglig brug af planlægningsværktøjer, gør det nemt for dig at lære og arbejde efter vores processer.

Peugeot Risskov søger dygtig og ansvarsbevidst uddannet Teknisk Rådgiver / Technical Adviser eller mekaniker der drømmer om at blive det

Hos P. Christensen A/S – Peugeot Risskov har vi meget travlt og vækster konstant, og vi ønsker derfor at forstærke vores team af tekniske rådgivere. Jobbet kan både være for dig der allerede er uddannet TR/TA fra Peugeot eller Citroën, eller hvis du er en dygtig mekaniker som drømmer om at blive daglig sparringspartner for vores øvrige mekanikere, og derved påbegynde TA-uddannelsen indenfor Peugeot.