Servicerådgiver

Søger du job som servicerådgiver i autobranchen? Som servicerådgiver i autobranchen kan du eksempelvis arbejde på et værksted, hvor du arbejder med at spotte fejlene i køretøjer. Du kan også komme til at arbejde på et kontor, hvor du kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsorienterede opgaver. Dette vedrører eksempelvis bilrådgivning og salg af biler til privatkunder såvel som andre virksomheder. Dette kræver derfor også en kendskab til bilens tekniske dele samt salgsorienterede strategier, hvorfor det kan være relevant med en servicerådgiver uddannelse. Dette er dog ikke altid påkrævet. Find ledige stillinger som servicerådgiver i autobranchen nedenfor.

Servicerådgiver / værkfører til Semler Mobility Højbjerg

Har du lyst til at blive en del af et struktureret og moderne værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice?Som servicerådgiver hjælper du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de har spørgsmål. Det gør du i et erfarent og socialt team. Dine arbejdsopgaver er bl.a. håndtering af værkstedsopgaver, herunder service og reparationer samt fordeling af arbejdsopgaver imellem mekanikere

Uggerhøj Herning søger KUNDEMODTAGER

Vi har rygende travlt hos Uggerhøj i Herning og søger derfor en erfaren kundemodtager med erfaring fra autobranchen. Din primære arbejdsopgaver vil være kundemodtagelse, booking af kunder pr. telefon og ved skranken samt daglig fakturering. Du vil referere til værkstedschefen. Vi tilbyder bl.a. Vi tilbyder et udfordrende job med mulighed for både personlig og faglig udvikling samt en bred kontaktflade med både kunder, mekanikere og øvrige kolleger

Servicerådgiver søges til Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi servicepartner i Esbjerg

Volkswagen Servicerådgiver med god forståelse for et mekanisk værksted søges til travlt bilhus i Esbjerg. Udover Volkswagen rummer huset også bilmærkerne ŠKODA og SEAT og værkstedet er yderligere Audi servicepartner. Det er vigtigt at vores nye Volkswagen servicerådgiver kan og vil arbejde på tværs af vores mærker når der er behov for det. Huset har mange faste kunder, så der er nok at se til og forventninger er høje til vores eftermarkedsteam.

Værkfører søges til Mercedes-Benz personbiler i Roskilde

Vi søger en personbilsværkfører til vores afdeling i Roskilde, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz. Vi har rygende travlt og har derfor brug for dig på værkstedet hurtigst muligt. Du vil fungere som det aktive bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og indskrivningen og som værkfører hos Ejner Hessel, opleve en meget høj grad af indflydelse og ansvar, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt.

Service Advisor / Rådgiver søges til Tesla Århus

Vores Service Advisors koordinerer en strømlinet serviceoplevelse for vores kunder. De er vores frontløbere og mærkeambassadører, der understøtter vores mission. Vi tilbyder bl.a. et dynamisk arbejdsmiljø hvor inklusion, læring og samarbejde er vejen til succes, mulighed for at arbejde med innovative teknologier samt træning og udvikling, der kan hjælpe med at forbedre dine færdigheder og din karriere.

Partnere