Servicerådgiver

Servicerådgiver / Kundemodtager søges til Sydkystens BilCenter A/S i Ishøj

Volkswagen og SKODA har været danskernes foretrukne bilmærker gennem mange år og det kan vi mærke på vores værksted. Vi har mange gennemgange hver dag og skal bruge en kollega mere. Vi har et godt mix af m/k. Vores kunder skal fortsat opleve, at vi er her for kundens skyld - aldrig for bilens skyld. Vi skal sikre, at vores kunder har en fantastisk oplevelse, som ejer af et af de mærker vi servicerer. Hvis du kan svare ja, så læs videre og send os din ansøgning.

Servicerådgiver søges til Volkswagen København
- Årets Volkswagen forhandler

Hos Volkswagen København brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med et fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Bilernes Hus søger Servicerådgiver / Værkfører til Nissan

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse? Vi er autoriseret servicepartner for i alt 7 bilmærker: Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen, og lige nu søger vi en servicerådgiver/værkfører til vores Nissan team.

Værkfører søges til V. Holm Jensen – Opel og Honda på Fyn

V. Holm Jensen søger en teknisk dygtig, engageret og serviceminded værkfører. Du vil til dagligt referere til værkstedschefen og vil indgå i et team af dygtige og erfarne værkførere og teknikere. Du vil være hovedansvarlig for uddelegering af arbejde på værkstedet. Et godt kendskab til f.eks. Dracar/CDK eller Autovision og erfaring med daglig brug af planlægningsværktøjer, gør det nemt for dig at lære og arbejde efter vores processer.

Peugeot Risskov søger dygtig og ansvarsbevidst uddannet Teknisk Rådgiver / Technical Adviser eller mekaniker der drømmer om at blive det

Hos P. Christensen A/S – Peugeot Risskov har vi meget travlt og vækster konstant, og vi ønsker derfor at forstærke vores team af tekniske rådgivere. Jobbet kan både være for dig der allerede er uddannet TR/TA fra Peugeot eller Citroën, eller hvis du er en dygtig mekaniker som drømmer om at blive daglig sparringspartner for vores øvrige mekanikere, og derved påbegynde TA-uddannelsen indenfor Peugeot.

Partnere