Servicerådgiver

Volkswagen Glostrup udvider og derfor søger vi landets bedste servicerådgiver

Volkswagen Glostrup søger en servicerådgiver, så hvis du er en af de absolut bedste og har stort drive – kunne det være dig, vi søger. Du bliver placeret i ”front” med direkte kundekontakt, så service og travlhed skal være noget at man trives naturligt godt med - og kendskab til biler eller branchen er et absolut must.

Servicerådgiver til pladeværksted - Semler Retail Risskov

Vi har stor fokus på service og kvalitet, og søger snarest en serviceminded skadeservicerådgiver til vores skadecenter. Du bliver en del af et team, hvor vi bakker hinanden op. Vi er positive og professionelle, og arbejder med et fælles mål for øje - at sikre yderst tilfredse kunder, kvalitet og lønsomhed. Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende forretning. Du vil indgå i et team af passionerede og højt kvalificerede medarbejdere.

Servicerådgiver til Volkswagen i Bilernes Hus A/S

Som servicerådgiver/værkfører for Volkswagen i Bilernes Hus bliver du en del af et stort eftermarked, der servicerer mere end 30.000 biler om året, og har et af Europas største og mest moderne værksteder med mere end 80 autolifte, det nyeste værktøj og den seneste teknologi. Bilernes Hus er derfor også en arbejdsplads med store muligheder for udvikling.

Service Advisor søges til Tesla København / Kastrup

Tesla leder efter flere dygtige og erfarne kunderådgivere som vil være del af et af verdens hurtigst voksende bilmærker. Arbejdet som Service Advisor kræver et udpræget service-gen samt en stor teknisk interesse og indsigt. Din fornemmeste opgave vil være at levere førsteklasses kundeservice til kunder med stor interesse og nysgerrighed. Har du en passion for biler, tidligere teknisk arbejdserfaring - så kan det være dig vi leder efter.

Service Advisor søges til Tesla Århus

Tesla leder efter flere dygtige og erfarne kunderådgivere som vil være del af et af verdens hurtigst voksende bilmærker. Arbejdet som Service Advisor kræver et udpræget service-gen samt en stor teknisk interesse og indsigt. Din fornemmeste opgave vil være at levere førsteklasses kundeservice til kunder med stor interesse og nysgerrighed.

Teknisk Rådgiver Kandidat til Volkswagen Ishøj

Er du en dygtig Tekniker der går med ambitioner om at blive Teknisk Rådgiver indenfor VAG koncernens mærker? Et spændende job hvorålet er, at du skal certificeres som VAG Teknisk Rådgiver inden for en årrække og derfor stilles der krav om deltagelse i omfattende og løbende efteruddannelse.

Værkfører / Kunderådgiver søges til Ry AutoMester

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig og passioneret medarbejder til en spændende hverdag i en forretning i god udvikling. Du vil komme til at indgå i et team af dygtige og kvalificerede medarbejdere, hvor du selv fårindflydelse på dagens arbejdsgang og vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

Partnere