Servicemontør

Servicemedarbejder til Semler Mobility Højbjerg

Vil du være med på holdet og hjælpe med at få vores biler ud på landevejene igen? Du er stabil, ansvarsbevidst og trives i en travl hverdag, hvor du kan arbejde selvstændigt. Du bidrager med godt humør og har gå-på-mod. Vi tilbyder muligheden for at blive en del af en stor og professionel organisation med dedikerede kolleger. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Automekaniker / automontør søges hurtigst muligt til Super Dæk Service - Fredericia

Vi oplever en stor travlhed og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Teamet i Fredericia tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser også hos vores nye samarbejdspartner Bosch Car Service, så du kan yde den bedste service. Vi er sikre på at vores succes skyldes vores fælles engagement, samarbejde og det gode arbejdsmiljø. Vil du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Dækmontør søges snarest til tidsbegrænset stilling hos Danmarks største bilhus - Bilernes Hus i Silkeborg

Vi har rigtig travlt, og derfor søger vi en ny medarbejder i en tidsbegrænset ansættelse på 3 - 6 mdr. (med mulighed for fastansættelse), som kan hjælpe til i forbindelse med vores store hjulskiftesæson i foråret. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring med hjul- og dækskifte fra et værksted, men det er ikke et ultimativt krav. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere