Servicemedarbejder

Klargøringsassistent til Bayern AutoGroup A/S - Kolding

Har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde med stort fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? Vi søger en ny klargøringsassistent til værkstedet hos Bayern AutoGroup Kolding A/S. Som vores nye klargøringsassistent skal du være medvirkende til at sætte den gode kundeoplevelse i fokus, så vi fortsat sikrer vores høje kundetilfredshed. Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Service tekniker / Field Service Technician søges snarest til Tesla - Odense

Som Field Service Technician i vores Energy and Charging Field Service-team kommer du til at spille en afgørende rolle i at sikre, at både vores energilagringsprodukter og vores Superchargers fungerer optimalt. Vores energilagringsprodukter er afgørende for at løse intermittensen af vedvarende energikilder som vind og sol for at fremskynde overgangen til et grønnere elnet. Er du tekniker med baggrund i el og strøm? så send din ansøgning allerede i dag.

Lagermedarbejder søges til reservedelslager hos Ejner Hessel A/S - Holbæk

Er du struktureret, god til at følge opgaver til dørs og kribler det i fingrene, når du tænker på bremseskiver, oliefiltre og andre reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye lagermedarbejder i Holbæk. Her vil din opgave være at hjælpe til på reservedelslageret med forfaldende arbejde, som bl.a. indebærer varemodtagelse, plukning og omplacering af varer. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere