Servicemedarbejder

Servicemedarbejder til Semler Mobility Højbjerg

Vil du være med på holdet og hjælpe med at få vores biler ud på landevejene igen? Du er stabil, ansvarsbevidst og trives i en travl hverdag, hvor du kan arbejde selvstændigt. Du bidrager med godt humør og har gå-på-mod. Vi tilbyder muligheden for at blive en del af en stor og professionel organisation med dedikerede kolleger. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Arbejdsmand/-kvinde til Mercedes-Benz lastbiler i Avedøre

Vi søger en køremand/-kvinde til vores autoriserede værksted for Mercedes-Benz lastbiler i Avedøre. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt! Vi kan tilbyde dig et alsidigt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Vi sørger for den grundige oplæring, de gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Klargøringsmedarbejder med fokus på skadestjek søges til Hertz Kastrup

Nu kan du blive en del af et af verdens største biludlejningsfirmaer. Hertz Biludlejning i Danmark har travlt og vi søger lige nu en klargøringsmedarbejder på fuldtid. Du kommer til at arbejde i et team med en travl hverdag. Vi er et supergodt og velfungerende team, hvor følgende nøgleord er en stor del af vores hverdag: hjælpsomhed, udvikling, professionalisme og service. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Service tekniker / Field Service Technician søges snarest til Tesla - Odense

Som Field Service Technician i vores Energy and Charging Field Service-team kommer du til at spille en afgørende rolle i at sikre, at både vores energilagringsprodukter og vores Superchargers fungerer optimalt. Vores energilagringsprodukter er afgørende for at løse intermittensen af vedvarende energikilder som vind og sol for at fremskynde overgangen til et grønnere elnet. Er du tekniker med baggrund i el og strøm? så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere