Servicechef

Værkfører / Servicerådgiver søges til Hyundai i Vejle

Vi søger for snarlig tiltrædelse en dygtig værkførerv/ servicerådgiver, som skal være med til at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning, så vores kunder altid får en god oplevelse, både personligt i butikken, men også via telefonen. Du får medansvaret for den daglige drift på værkstedet i samarbejde med det øvrige team. Vi tilbyder bl.a. Personlig og faglig udvikling med deltagelse i relevante kurser samt mulighed for efteruddannelse

Værkstedschef søges til Semler Retail Odense

Vi søger en Værkstedschef til at sikre optimal værkstedsdrift via effektiv planlægning, samarbejde og daglig trivsel. Her kommer du til at stå i spidsen for et værksted, hvor vi arbejder med biler af absolut højeste kvalitet. Du bliver en synlig leder på værkstedsgulvet og får en sjældent udbudt stilling. Som vores nye værkstedschef får du ansvar for ca. 40 dedikerede medarbejdere på værkstedet – teknikere, lærlinge og servicemedarbejdere.

Værkfører søges til Mercedes-Benz lastbiler i Odense

Vi søger en erfaren værkfører til vores autoriserede Mercedes-Benz værksted i Odense. Kunne du tænke dig at blive del af et effektivt værksted, hvor kvalitet og kundeservice er i højsædet? – og kan du samle og motivere dit team til at yde den bedste performance? Så er du muligvis vores nye værkfører i Odense. Du har fokus på kvalitet og er god til at overskue en reparationsproces fra start til slut. Du har et godt overblik og kan rumme mange opgaver på samme tid.

Værkfører søges til SEAT Søborg

Holst Automobiler A/S har igennem 66 år solgt og serviceret biler, og servicerer i dag primært biler af mærket SEAT og Hyundai. Selvom vi har ligget her i mange år, står vi ikke stille og mangler derfor en ny værkfører. Du vil i samarbejde med dine kolleger i indskrivningen have ansvaret for at fordele og strukturere opgaverne på vores værksted samt være med til at vedligeholde og videreudvikle de gode relationer vi har til vores kunder og mekanikere i dag.

Partnere