Service-supporter

Kunderådgiver søges til Via Biler Toyota Kastrup

Som kunderådgiver kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder, som vi kalder "gæster". Du kommer til at møde mange forskellige mennesker, der alle har det tilfælles, at de har behov for dit råd og din vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse i vores bilhus.

Servicerådgiver søges til Andersen Biler – Nissan København

Vi er på udkig efter en servicerådgiver, som både har ambitionerne og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Er du med så langt, så har du sikkert også en indforstået holdning og konkret erfaring med at være vedholdende, empatisk, ambitiøs og begejstret, men også stærk og tydelig i din kommunikation med kunderne. Når det så er sagt og skrevet, vil vi gerne fortælle, at vi allerede glæder os til at høre fra dig!

Medarbejdere søges til kundecenter Outbound - aften / weekend hos Bjarne Nielsen i Herning

Som kundecentermedarbejder skal du møde kunderne i øjenhøjde og fornemme deres forventning om, at det er nemt og enkelt at handle med Bjarne Nielsen A/S. Dit mål er skabe leads, som vores salgsteam kan arbejde videre med. Kan du smile igennem en telefon? Og vil du være med til at skabe gode leads til vores bilhuse? Så bliv kundecentermedarbejder hos os.

Partnere