Salgssupporter

Trainee søges til Fleet & Leasing i Birkerød
- Bjarne Nielsen-koncernen

Vi har meget travlt i hele vores organisation, og vi mangler en specialist på området for flådebiler samt leasing til erhver og private. Er du serviceminded - og fungerer du i et travlt miljø? Så er det måske dig, der skal være vores nye trainee for Fleet & Leasing, der har hjemme på vores sjællandske hovedkontor hos Bjarne Nielsen i Birkerød. Salget af biler er ikke højeste prioritet, men derimod at hjælpe med til, at vores samarbejdspartnere samt potentielle kunder får den bedste oplevelse.

Operations Manager søges til Repeatly Leasing A/S i København

Vi har travlt, succes og ambitiøse vækstplaner, derfor leder vi efter en ny kollega, som skal indgå i teamet som Operations Manager. Som ansat i Repeatly Leasing A/S, bliver du en vigtig spiller på holdet med stor mulighed for indflydelse på din egen hverdag. Vi leder efter en struktureret og ansvarlig person med godt humør, der er vant til at arbejde med registreringsafgift, kundekontakt og IT.

Værtinde / vært søges til weekender hos Citroën forhandler i Århus N

Da vores nuværende medarbejder Simone stopper, søger vi en værtinde eller vært til, at hjælpe til i weekenderne i vores salgsafdeling. Du vil som weekendmedhjælper hos os indgå i vores salgsteam, hvor vi i høj grad vægter, at give kunden den gode oplevelse. Din primære arbejdsopgave er modtagelse samt betjening af vores kunder i salgsafdelingen. Du får et afvekslende job med fart over feltet og meget kundekontakt

Udleveringsmedhjælper til salgsafdelingen - Audi Fredericia

Vi har masser af aktivitet hos Audi Fredericia og derfor søger vi lige nu nye kolleger, som vil være en del af vores salgsafdeling og indtage en vigtig rolle, når vores glade kunder henter deres nye bil hos os. Som udleveringsmedhjælper indgår du i et team af dedikerede medarbejdere i salgsafdelingen, hvor vi i høj grad vægter at give den bedste oplevelse til vores kunder, mens vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og samarbejdet med hinanden.

Partnere