Salgsrådgiver

Søger du et job som salgsrådgiver i autobranchen? Som salgsrådgiver i autobranchen vil det primære område være salg, der vedrører kommunikation med private kunder såvel som virksomheder. Et salgskonsulent job i autobranchen vil ligeledes bestå af opgaver, der kræver selvstændighed, åbenhed og gå-på-mod. Derfor kan det samtidig være en fordel at have en relevant uddannelse inden for salg og rådgivning, men det er ikke altid nødvendigt. Salgsrådgivere er ofte helt essentielt for virksomheder i autobranchen, der ønsker at fremme salget. Find ledige stillinger som salgsrådgiver i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Brand Manager søges til Renault- & Dacia Helsingør
- Helsingør Bilhus

Til Helsingør Bilhus søger vi nu en Renault- & Dacia Brand Manager, som lever for at sælge biler og sætter en ære i at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og kundeoplevelse. Du vil som vores nye Brand Manager blive ansvarlig for salget af nye og brugte Renault- og Dacia personbiler i et nyt og ambitiøst bilhus, hvis målsætning er at blive Nordsjællands foretrukne Renault- og Dacia forhandler.

Brugtvognsansvarlig søges til Via Biler A/S Silkeborg

Kender du dine biler og kan stå i spidsen for at sælge brugte biler? Kan du både indkøbe og sikre opfyldelse af salgsmål og ved du, hvad der kendetegner den ekstraordinære kundeoplevelse på tværs af mærker i et moderne bilhus? Så kan du blive ansvarlig for vores brugtbilsafdeling i vores nye bilhus i Silkeborg. Du får en central rolle og bliver en vigtig aktør i vores hus, hvor du referer direkte til husets filialchef.

Sælger søges til Bilco A/S i Randers

Vi har travlt og søger snarest - til et spændende job - en SÆLGER til Skoda, SEAT og Mitsubishi i Randers. Hos Bilco A/S Randers har vi oplevet kraftig vækst de seneste år, hvilket nu betyder, at vi ønsker at udvide vores medarbejderstab med de rette kandidater - der kan være ned til at sikre Bilco A/S Randers vækst i fremtiden. Vi er et topmoderne bilhus, som er autoriseret forhandler af Skoda, SEAT og Mitsubishi.

Erhvervssælger søges til Semler Retail Aalborg

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge erhvervsbiler af absolut højeste kvalitet? Hvis du kan svare ja, så er du måske vores nye kollega! Hos Semler Retail Aalborg gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant Volkswagen-uddannelse og de nyeste salgssystemer og –værktøjer. Du vil komme på produkttræning på nye modeller i Danmark og Europa, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Partnere