Salgsrådgiver

Søger du et job som salgsrådgiver i autobranchen? Som salgsrådgiver i autobranchen vil det primære område være salg, der vedrører kommunikation med private kunder såvel som virksomheder. Et salgskonsulent job i autobranchen vil ligeledes bestå af opgaver, der kræver selvstændighed, åbenhed og gå-på-mod. Derfor kan det samtidig være en fordel at have en relevant uddannelse inden for salg og rådgivning, men det er ikke altid nødvendigt. Salgsrådgivere er ofte helt essentielt for virksomheder i autobranchen, der ønsker at fremme salget. Find ledige stillinger som salgsrådgiver i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Erhvervssælger søges til Peugeot Viby / Århus Syd
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger en passioneret erhvervssælger til en moderne Peugeot forretning i Århus. Peugeot har et rigtig fint og bredt erhvervsprogram, der matcher markedets behov. Vi skræddersyr løsninger sammen med kunderne omkring bil, indretning, opbygning, finansierings- og serviceløsninger. Vi mangler blot at få dig på holdet så vi kan glæde endnu flere erhvervskunder med mobilitets løsninger.

SEAT og Mitsubishi Roskilde v/Auto-Forum Roskilde A/S søger sælger

Vi søger en dynamisk og udadvendt sælger med et højt energiniveau. Auto-Forum Roskilde A/S er centralt placeret på Sjælland - lige udenfor Storkøbenhavn og er aut. forhandler af SEAT, Mitsubishi samt Volkswagen. Vi også er AUDI Servicepartner. Mærker som er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid.

Inspirerende salgschef søges til stort bilhus i Vejle

Erfaren og branchekendt salgschef med en passion for brugte biler søges til vores store salgsafdeling i Vejle. Med den nye filialchef i afdelingen sætter I holdet og rammerne som skal optimere det imponerende bilhus. Vi tilbyder et udfordrende job med masser af muligheder i et stort hus med ”højt til loftet”. Her får du gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt professionel sparring af dygtige ledere

Erfaren salgskonsulent søges til Krogsgaard-Jensen i Herlev 

Kan du lide at sælge biler, og vil du være en del af en af Danmarks største bilforhandlere? Kunne du tænke dig at arbejde som en del af et seriøst, engageret og motiveret salgsteam, der vægter kundens tillid og tilfredshed højt? Vil du være med til at fremme salget af biler i vores afdeling i Herlev og til at sikre den bedst mulige håndtering af vores kunder? Så har vi stillingen til dig. Vi søger en fagligt stærk og erfaren salgskonsulent til salgsteamet i Herlev.

Ambitiøs Sælger / Rådgiver til bilhuset AutoC i Randers

Håber du kan nikke genkendende til følgende punkter: Du er en ambitiøs sælger / rådgiver. Du har sans for, hvad kunderne vil have, og du ved hvordan, du sælger det til dem. Vi forhandler nyere brugte biler bla fra det tyske bilmarked. Og vi tilbyder et bredt udvalg til kunder både lokalt og nationalt. Kendskab til brugte kvalitetsbiler, og kan snakke med om biler i alle klasser – også særklassen er en fordel.

Salgskonsulent søges til salgsafdelingen for brugtvogn i Bilernes hus A/S

Lige nu søger vi en salgskonsulent til brugtvognsafdelingen, som består af 7 salgskonsulenter. Som salgskonsulent i brugtvognsafdelingen i Bilernes Hus bliver du en del af et stort salgsteam, der tilbyder Danmarks største udvalg af topklargjorte brugte biler fra de mest populære bilmærker under ét og samme tag. Foruden seriøs og professionel rådgivning omkring bilkøb rådgiver vi også kunderne omkring udstyr, forsikring, finansiering og serviceabonnementer.

Partnere