Salgsrådgiver

Søger du et job som salgsrådgiver i autobranchen? Som salgsrådgiver i autobranchen vil det primære område være salg, der vedrører kommunikation med private kunder såvel som virksomheder. Et salgskonsulent job i autobranchen vil ligeledes bestå af opgaver, der kræver selvstændighed, åbenhed og gå-på-mod. Derfor kan det samtidig være en fordel at have en relevant uddannelse inden for salg og rådgivning, men det er ikke altid nødvendigt. Salgsrådgivere er ofte helt essentielt for virksomheder i autobranchen, der ønsker at fremme salget. Find ledige stillinger som salgsrådgiver i autobranchen nedenfor.

Account Manager søges til BCA Bilauktion A/S - én af bilbranchens bedste samarbejdspartnere

Din primære opgave vil være udvikling af den eksisterende købergruppe ved målrettet salgsopsøgning både telefonisk og fysisk hos de mange danske bilforhandlere. Det er vigtigt, at du brænder for dét at sælge, og at du evner at kontakte og vejlede kunder omkring fordelene ved at handle på de mange auktioner, der kører året rundt hos BCA. Du vil blive lært op i vore interne systemer og processer, så rammerne for at skabe kundens succes er til stede

T4G søger en ny kollega fra bilbranchen til at prissætte og indkøbe biler med og uden afgift

T4G søger en kvinde eller mand til at indgå i vores team af indkøbsspecialister, der hver dag indkøber biler i Danmark fra danske forhandlere, leasingselskaber og bilprofessionelle, der sælger engrosbiler, lagerbiler, indbyttebiler og leasingbiler med og uden dansk registreringsafgift. Har du en brændende passion for biler og et ønske om at udfolde dit handelstalent i stor skala, på et moderne kontor med hjælpsomme kollegaer, så har vi jobbet til dig.

T4G søger en specialist fra bilbranchen med erfaring fra fleet, udlejning eller import

T4G søger en kvinde eller mand til at indgå i vores BuyBack og Import team, der hver dag indkøber puljer af biler uden afgift fra Europa og indgår tilbagekøbsaftaler med forhandlere, udlejnings- og leasingselskaber i Danmark. Har du en brændende passion for biler og et ønske om at udfolde dit handelstalent i stor skala, på et moderne kontor med hjælpsomme kollegaer, så har vi jobbet til dig.

Salgstrainee søges til Toyota Brøndby - Via Biler A/S

Da vi har meget travlt i vores Toyota i Brøndby, så søger vi en salgstrainee med talent for unikke kundeoplevelser. Hos Via Biler Brøndby bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab, og du skal være klar til at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst en fantastisk kundeoplevelse. Hos os får du stor indflydelse på din hverdag

Indkøber søges snarest til en af Danmarks førende
bil-eksportvirksomheder - Autobasen Aarhus Nord

Til en af landets førende bil eksportvirksomheder, søger vi en erfaren indkøber, til opkøb af biler både til eksport og videresalg herhjemme. Hos Autobasen har vi en ambition om at blive DK's førende indkøber af biler i alle prisklasser fra private, indenfor den nærmeste fremtid. Din passion for købmandskab og erfaring med handel af brugte biler fra 2010 og frem vægter derfor højt. Har du lyst til at være en del af et utraditionelt bilhus, med ambitiøse vækstmål så er det måske dig vi søger.

To bilrådgivere søges til fremadstormende leasing-koncern i Silkeborg - en del af Nielsen Car Group A/S

Til vores hovedkontor - der fysisk sidder placeret sammen med Bilernes Hus i Silkeborg - søger vi to skarpe bilrådgivere, der vil med på den vilde køretur, som vi har været på gennem de seneste 17 år. Den ene bilrådgiver skal arbejde primært med importbiler fra Tyskland, mens den anden bilrådgiver skal have fokus på at lease fabriksnye biler ud. LEASING DK har eksisteret siden 2004 og er en etableret spiller på leasingmarkedet.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz lastbiler i Vejle

Vi søger en salgskonsulent til at varetage salget af Mercedes-Benz lastbiler i vores afdeling i Vejle, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Det er ikke et krav, at du har solgt lastbiler før. Måske du i dag arbejder som lastbilsværkfører eller tekniker i bilbranchen - med mod på nu at prøve dig af som sælger i stedet? Hos os får du en unik chance for at opbygge din helt egen kundeportefølje.

Salgskonsulent søges til ERA BILER - Toyota

Hos ERA BILER har vi fart på, med 10% omsætningsvækst i 2020, og endnu 20% mere vækst i 2021. Så hvis du er en gæstfri Superhelt med mod på fremtiden, så er jobbet som salgskonsulent måske noget for dig. Vi kan godt bruge flere i de 3 Toyota bilhuse. Du vil sammen med salgschefen og de øvrige salgskonsulenter i de enkelte bilhuse have det daglige ansvar for salgsafdelingen. Det er en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har erfaring med vores bilmærker, samt lyst til salg af varebiler.

Partnere