Salgsrådgiver

Søger du et job som salgsrådgiver i autobranchen? Som salgsrådgiver i autobranchen vil det primære område være salg, der vedrører kommunikation med private kunder såvel som virksomheder. Et salgskonsulent job i autobranchen vil ligeledes bestå af opgaver, der kræver selvstændighed, åbenhed og gå-på-mod. Derfor kan det samtidig være en fordel at have en relevant uddannelse inden for salg og rådgivning, men det er ikke altid nødvendigt. Salgsrådgivere er ofte helt essentielt for virksomheder i autobranchen, der ønsker at fremme salget. Find ledige stillinger som salgsrådgiver i autobranchen nedenfor.

Erhvervssælger søges til Ford i Birkerød

Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften, og er varebiler noget du kan sælge? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en erfaren erhvervskonsulent til vores bilhus i Birkerød, hvor vi forhandler Ford og KIA. Som erhvervskonsulent er du vores mand i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer. Har du styr på dine ting, og kan du levere høj kundeservice, vil du opleve at dit vigtigste salgsværktøj er snakken der går fra mund-til-mund.

Vil du være en del af S.E.J. Biler’s fremtidige vækst?

Vi søger en ambitiøs, grundig og resultatorienteret bilsælger, der kan bidrage til fortsat vækst og positiv udvikling. Du bliver en del af en motiveret salgsafdeling, hvor dine arbejdsopgaver primært vil bestå i salg af nyere, brugte kvalitetsbiler. Vi tager også vores personale seriøst og søger at få det bedste frem i hver enkelt medarbejder ved at skabe plads til både faglig og personlig udvikling. Vi har kunder i hele Danmark og sælger omkring 1.100 brugte biler årligt.

Salgskonsulent søges til  KIA og Mazda i Skive - Bjarne Nielsen A/S

Til vores Bjarne Nielsen-forretning i Skive søger vi en dygtig salgskonsulent til afdelingen for nye biler. Vi er et moderne bilhus - et af områdets flotteste - med en halv snes dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du vil blive en del af salgsteamet. Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen ved at få medansvaret for udviklingen af vores nyvognssalg - og derved være med til at skabe værdi for vores kunder?

SEAT & CUPRA salgskonsulent søges til stort bilhus i Esbjerg

Erfaren og branchekendt bilsælger søges til vores store Volkswagen, Škoda, SEAT og CUPRA bilhus i Esbjerg snarest muligt. Huset har et stærkt team, hvor alle brænder for, at sælge biler og give branchens bedste kundeservice. Du bliver tilknyttet husets SEAT & CUPRA afdeling, men du skal have lyst til at hjælpe i alle husets salgsafdelinger og du skal kunne sælge både nye og brugte biler. Vi arbejder med "frihed under ansvar" og har "højt til loftet".

Bilsælger søges til Knud Nielsen a/s – KIA Hillerød

Vi søger en bilsælger med erfaring fra lignende stilling i branchen til at varetage salg af nye og brugte biler. Du vil blive en del af et dynamisk salgsteam, og det er en fordel, hvis du har tilknytning til lokalområdet. Vi forventer fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og tid ligesom weekendarbejde, deltagelse i udstillinger og kundearrangementer er en naturlig del af jobbet. Du får en spændende arbejdsplads i udvikling med mulighed for faglig og personlig udvikling

Bilsælger søges til Anders Petersen Automobiler A/S i Risskov

Er du vild med at sælge biler – så kunne det være lige præcis dig, vi har brug for! Vi søger nemlig en bilsælger - med salgserfaring fra bilbranchen – til vores salgsafdeling i Risskov. Vi tilbyder bl.a. frihed under ansvar, en afvekslende arbejdsdag, mulighed for selv at sætte præg på hverdagen, en dygtig og kompetent arbejdsplads samt friske og uhøjtidelige kollegaer. Er det lige dig så send din ansøgning allerede i dag

Engageret Salgsrådgiver søges - CUPRA-SEAT Birkerød vokser fortsat

Ved du alt om salg af personbiler og fantastisk kundeservice, og vil du være med til at opbygge en ny bilforretning med to stærke mærker? Så er det måske dig vi leder efter! På vegne af CUPRA-SEAT Birkerød, som er nyudnævnt autoriseret forhandler for Nordsjælland, søger vi nu endnu en skarp og engageret salgsrådgiver, der har kompetencer og lyst til at være med til at bygge forretningen op omkring disse to kvalitetsmærker, der er mere populære end nogensinde.

Bilsælger der kan levere ualmindelig høj service og kvalitet til vores kunder

Vi søger lige nu en high performer bilsælger med salgserfaring (ikke nødvendigvis bilsalg), der har lyst til at blive en del af vores professionelle salgsteam. Du kommer til at arbejde for et brand med stort potentiale. Du kommer til at arbejde i en bilforretning, som sætter en ære i at levere en ualmindelig høj service og kvalitet til vores kunder. Vil du være med på vores rejse om at tage Sydkystens Bil Center A/S – Volkswagen Ishøj til det næste niveau?

Partnere