Salgsmedhjælper

Salgssupporter søges til Via Biler Erhverv København

Vi søger til vores erhvervsafdeling en salgssupporter, som med udgangspunkt i vores afdeling i Vallensbæk kan fastholde og udbygge vores store fokus på salg til erhvervslivet. Målet er klart: Vi ønsker at have Danmarks mest professionelle erhvervsafdeling. Det bliver din opgave at være administrativ hjælp til vores team af Fleet Relation Managers, således at vi kan yde fantastisk service til alle vores kunder, heriblandt nogle af landets største leasingselskaber.

Juniorsælger og / eller salgselev søges snarest
til Finn Allan Eriksen Automobiler Aarhus

Vi søger en frisk elev eller junior sælger med lidt erfaring til at indgå et vores salgsteam. Vi sælger nye Mazda, Suzuki, Nissan og nu også Aiways Elbiler samt brugte biler i alle mærker. Søger du som elev skal du have en bestået HHX samt interesse for biler. Søger du som junior sælger, har du lidt erfaring med salg fra branchen eller med beslægtet salgs arbejde og kunne leve op til samme kvalifikationer som til jobbet som salgselev. Du får et meget spændende.

Salgskonsulent søges snarest til Peugeot & Citroën
- Automobilforretningen Nordsjælland

Vi søger for snarlig tiltrædelse en dygtig, erfaren og VOKSEN salgskonsulent med minimum 5 års erfaring med salg af biler. Du er klar er til at gå forrest og tage ansvar for det daglige salg i butikken i samarbejde med nuværende sælgere. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos Automobilforretningen Nordsjælland hvor vi har forhandling af Peugeot & Citroën i Frederikssund og Peugeot i Helsinge, så er det måske lige dig vi mangler.

Partnere