Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Branchekendt Erhvervssælger søges
til Arne Stubbe Automobiler A/S, Ballerup / Måløv

Vi søger en branchekendt Erhvervssælger til vor salgsafdeling i Måløv. Du kommer til at arbejde som en del af et dedikeret Erhvervsteam med salg og Leasing af bilmærkerne Toyota & Renault sammen med vor Erhvervschef. Du får store muligheder for selv at skræddersy indholdet i Leasing- & serviceaftalerne med vore kunder og skabe dine egne tætte kunderelationer med både nye og eksisterende kunder af huset. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine hidtidige resultater.

Bilsælger / leasingkonsulent søges til Daugaard Biler A/S
- Hovedstadens komplette bilhus

Vi har travlt og søger derfor en målrettet salgs-/leasingkonsulent til vores afdeling i Gladsaxe, som kan bistå vores team af bilsælgere med salg og leasing af nye samt brugte person- og varebiler. Vi tilbyder bl.a. en spændende organisation med fart over feltet og velmotiverede kollegaer, gode muligheder for både personlig udvikling og egne ansvarsområder, et interessant arbejde med nogle af branchens stærkeste brands fra vores store udvalg af Mazda og Toyota biler.

Bilsælger søges til Due Andersen Biler A/S
- Mazda & Suzuki Hillerød

Vi søger en bilsælger med mindst 2 års erfaring til at varetage salg af nye og brugte biler. Det er en fordel hvis du har tilknytning til lokalområdet. Du vil blive en del af et ungt salgsteam med 3 øvrige medarbejdere. Vi forventer fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og –tid, ligesom weekendarbejde, deltagelse i udstillinger og kundearrangementer er en naturlig del af jobbet.

Partnere