Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Key Account Manager søges til BCA Auto Auktion i Vejle

BCA søger én passioneret og selvkørende medarbejdere til vores salgsafdeling, til en nyoprettet stilling som Key Account Manager. Din opgave vil hovedsageligt være at opsøge nye kunder til BCA’s auktioner, samt vedligeholdelse af relationer til nuværende kunder, hvor du vil få din egen portefølje der skal vedligeholdes. Det er vigtigt du er selvkørende og motiveres ved at have mange bolde i luften i en virksomhed i konstant forandring. Det er et krav at du har min. 5 års branche-erfaring

Dedikeret og skarp Salgsrådgiver søges til Audi Amager

Vi søger en professionel og skarp salgsrådgiver med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde for et eksklusivt markedsledende brand og sælge Audi biler af høj kvalitet. Er du drevet af at yde gode kundeoplevelser udover det sædvanlige og er samtidig resultatorienteret – så kan du meget vel være vores nye kollega. Det forventes, at du kan tiltræde i rollen og varetage samt løfte opgaven med succes.

Indkøbsspecialist søges til BCA Bilauktion A/S i Vejle & Glostrup

BCA søger én eller flere nye topmotiverede og selvkørende medarbejdere til vores opkøbsafdeling. BCA er beliggende i Vejle, men vi har også et kontor i Glostrup som kan blive din fremtidige arbejdsplads. Din opgave vil hovedsageligt være at indkøbe biler fra: nyvognsforhandlere, importørkontakter, finansieringsselskaber, auktionssider, udlejnings selskaber mfl. Vi indkøber bilerne i både ind og udland. Bilerne varierer i model, udstyr, kosmetisk stand etc. og derfor kræver det en del bilviden

Bilsælger søges til SDKbiler Aalborg

Som Toyota forhandler oplever vi stor succes med vores grønne Hybrid og Plug-in Hybrid biler og vores brede modelprogram generelt. Derfor søger vi nye kræfter til at styrke vores salgsteam. Du bliver en vigtig del af dagligdagen hos SDKbiler, som er autoriseret Toyota forhandler og autoriseret VW servicepartner med ca. 65 ansatte i vores afdelinger i Aalborg og Nørresundby. Du bliver en del af et team af dygtige og positive kolleger med stor erfaring og anciennitet

Salgsrådgiver til Volkswagen Erhvervsbiler Hillerød

Volkswagen Hillerød søger en dygtig og erfaren erhvervssælger, som brænder for at arbejde med opsøgende salg i et dynamisk performancemiljø. I det daglige har du fokus på salg af Volkswagen erhvervsbiler til mindre virksomheder, hvor du via eget initiativ opsøger virksomheder og gennemfører forhandling, salg og eftersalgsservice af det komplette sortiment. Du behersker godt købmandskab, er professionel og kvalitetsbevidst på alle niveauer med kunderne.

Bilsælger søges snarest til Due Andersen Biler A/S
- Mazda & Suzuki Hillerød

Vi søger en bilsælger med mindst 2 års erfaring til at varetage salg af nye og brugte biler. Det er en fordel hvis du har tilknytning til lokalområdet. Du vil blive en del af et ungt salgsteam med 3 øvrige medarbejdere. Vi forventer fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og –tid, ligesom weekendarbejde, deltagelse i udstillinger og kundearrangementer er en naturlig del af jobbet.

Sælger søges til moderne bilhus i vækst

Vil du være en del af S.E.J. Biler’s fremtidige vækst? Vi søger en ambitiøs, grundig og resultatorienteret bilsælger, der kan bidrage til fortsat vækst og positiv udvikling. Du bliver en del af en motiveret salgsafdeling, hvor dine arbejdsopgaver primært vil bestå i salg af nyere, brugte kvalitetsbiler. Gennem fokus på kvalitet og samarbejde mellem indkøb, salg og værksted har vi gennem de seneste 5-6 år opbygget en forretning fra at være et mindre autoværksted til et bilhus med 32 ansatte.

Peugeot Taastrup søger ny kollega til salg af erhvervsbiler

Skal du være med til at fejre vores 50 års jubilæum i Klovtoftekrydset? Vi søger for snarlig tiltrædelse en dygtig og selvstændig erhvervssælger. Peugeot har i de sidste mange år været et af danskernes foretrukne bilmærker. De seneste år også indenfor erhvervsbiler. Sortimentet har aldrig været bredere og bedre med en markedsandel på ca. 10 % i dag. Med en yderst synlig beliggenhed i Klovtoftekrydset i Taastrup, og et flot bilhus på 5.200 kvm kan vi tilbyde de optimale fysiske rammer.

Partnere