Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Værdifastsætter søges til Syddanmark hos P. Christensen A/S

Da vi samler vores kompetencer, søger vi en værdifastsætter til teamet. Stillingen er en back-office supportfunktion til salgsafdelinger i forbindelse med genberegninger og værdifastsættelser - primært indenfor mærkerne Mercedes-Benz, smart, Peugeot, Citroën og Honda. Du har erfaring fra tilsvarende stilling inden for autobranchen, kendskab til det danske og udenlandske bilmarked i forhold til prisdannelse, samt kendskab til genberegninger og værdifastsættelser

Brugtvognsansvarlig søges til Rørbæk Biler Hjørring

Ønsker du et spændende job i en moderne og udviklende bilforretning med kort fra tanke til handling, hvor du kan få frihed og ansvar til at skabe en god dynamik i vores salgsafdeling. Så er her muligheden for et job der tilbyder og god og sund fordeling mellem salg af biler og overordnet ansvar for brugte biler i vores Hjørring afdeling. Vi har sammen med vores afdelinger i Nørresundby og Frederikshavn mere end 150 spændende brugte biler på lager som bliver omsat mange gange årligt.

Erfaren bilsælger søges til Lindholm Biler
- Nu har du muligheden for at blive en del af teamet!

Brænder du for salg og kundetilfredshed? Og har du lyst til at arbejde med dygtige kollegaer? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en dygtig, ambitiøs og digitaltænkende kollega. Vi forventer, at du har styr på salgsprocessen og formår at guide kunden til den mest optimale billøsning, lytte til deres ønsker samtidig med at du udviser godt købmandskab. Vi arbejder alle konstant for at opnå højest mulige kundetilfredshed.

Erhvervskonsulent til Peugeot Østerbro

Lige nu søger vi en Erhvervskonsulent til vores Peugeot Professionelle Erhvervscenter på Østerbro i København. Her vil du arbejde med salg og rådgivning af Peugeot erhvervsbiler samt være primus motor på at implementere Peugeots elektrificering af varebiler i hovedstaden samt opsøgende netværksarbejde. Du vil dagligt arbejde i vores PSA-hus på Rovsingsgade, hvor der er gode rammer for dialog med kunder og samarbejdspartnere

Partnere