Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Brand Manager søges snarest til Nissan i Horsens
- RAF Motors A/S

Vi søger snarest en dygtig og engageret Brand Manager til Nissan Horsens. Du kommer til at arbejde som en del af at dedikeret salgsteam på 3 medarbejdere. Hos RAF Motors er vi et team på omkring 30 medarbejdere og udover Nissan så er RAF Motors også autoriseret Hyundai forhandler. Vi tilbyder bl.a. en stilling hvor der ikke er langt fra tanke til handling, en attraktiv lønpakke med firmabil samt og ikke mindst en arbejdsplads med et godt socialt sammenhold

Erfaren salgskonsulent til Krogsgaard-Jensen i Farum

Kan du lide at sælge biler, og vil du være en del af en af Danmarks største bilforhandlere? Kunne du tænke dig at arbejde som en del af et seriøst, engageret og motiveret salgsteam, der vægter kundens tillid og tilfredshed højt? Vil du være med til at fremme salget af biler i vores afdeling i Farum og til at sikre den bedst mulige håndtering af vores kunder? Så har vi stillingen til dig.

Salgskonsulent / Ford ansvarlig til Autohuset Vestergaard i Horsens

Kunne du tænke dig en stilling som salgskonsulent / Ford ansvarlig i en af Danmarks mest succesfulde bilkoncerner? Er serviceminded et ord, der beskriver dig? Brænder du for kundekontakt? Så har du muligheden for, at blive salgskonsulent hos Autohuset Vestergaard A/S i Horsens. Vi er autoriseret forhandler af Ford og Mazda. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med mange spændende udfordringer

Salgskonsulent søges til Bilhus med fart over feltet
- Citroën Aarhus Nord / Poul Rasmussen Bilcenter A/S

Poul Rasmussen Bilcenter A/S søger en ny salgskonsulent. Vi er aut. forhandler af mærkerne Citroën og Mitsubishi. Du bliver en del af et velfungerende og sammentømret salgsteam på 6 sælgere, hvor kundetilfredshed, engagement og købmandsskab er i højsædet. Der er gode muligheder for at sælge mange biler, da vi altid har mange kunder på besøg i vores forretning som er en af de bedst sælgende Citroën forretninger i Danmark.

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Gladsaxe

Kunne du tænke dig en stilling som salgsrådgiver i Danmarks største bilkoncern? Du behersker godt købmandskab og sikrer langvarige kunderelationer Vi søger en medarbejder, som har minimum 3 års erfaring med salg af nye biler. Det er vigtigt, at du brænder for god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer. Vi bakker dig op med relevant uddannelse og de nyeste salgssystemer og -værktøjer.

Partnere