Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

MAX DUE A/S søger ny kollega til vores salgsafdeling i Næstved

Vi søger en erfaren og branchekendt salgskonsulent, som aktivt skal indgå som en del af vores team i Næstved. Som vores nye kollega i Næstved skal du indgå i et team på 3, der deler ansvaret for salg af Kia & brugte biler. Du skal sammen med os opretholde og udbygge salget af Kia i afdelingen og skal være med til at sikre den fortsatte vækst og udvikling af brandet såvel som forretningen.

Indkøber søges til en af Danmarks førende
bil-eksportvirksomheder - Autobasen Aarhus Nord

Til en af landets førende bil eksportvirksomheder, søger vi en erfaren indkøber, til opkøb af biler både til eksport og videresalg herhjemme. Hos Autobasen har vi en ambition om at blive DK's førende indkøber af biler i alle prisklasser fra private, indenfor den nærmeste fremtid. Din passion for købmandskab og erfaring med handel af brugte biler fra 2010 og frem vægter derfor højt. Har du lyst til at være en del af et utraditionelt bilhus, med ambitiøse vækstmål så er det måske dig vi søger.

Indkøber søges til brugte biler hos Bilernes Hus i Silkeborg

Med udgangspunkt i Bilernes Hus i Silkeborg søger vi en skarp indkøber til brugte biler, der kan hjælpe koncernen med at blive endnu skarpere på lagersammensætningen og i særdeleshed indkøbet. Du har et stort drive som købmand og en solid økonomisk forståelse og besidder et stort kendskab til brugtvognsmarkedet, i særdeleshed de gængse ”rugbrøds biler” men også de mere eksklusive modeller. Du får mulighed for at sætte eget præg på jobbet

Salgsansvarlig søges til SKODA Holbæk

Til en af Sjællands førende autoriserede bilforretninger søger vi til vores nyeste bilmærke SKODA en ny salgsansvarlig, som vil blive ansvarlig for salget af SKODA, idet vores nuværende dygtige medarbejder flytter til Jylland. Du skal bl.a. være med til at udbygge markedsandele og kunne udnytte den brede vifte af salgskanaler som markedet byder på. Vi tilbyder en spændende arbejdsdag i moderne omgivelser samt en attraktiv gage

Partnere