Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Account Manager søges til BCA Bilauktion A/S - én af bilbranchens bedste samarbejdspartnere

Din primære opgave vil være udvikling af den eksisterende købergruppe ved målrettet salgsopsøgning både telefonisk og fysisk hos de mange danske bilforhandlere. Det er vigtigt, at du brænder for dét at sælge, og at du evner at kontakte og vejlede kunder omkring fordelene ved at handle på de mange auktioner, der kører året rundt hos BCA. Du vil blive lært op i vore interne systemer og processer, så rammerne for at skabe kundens succes er til stede

Salgstrainee søges til Toyota Brøndby - Via Biler A/S

Da vi har meget travlt i vores Toyota i Brøndby, så søger vi en salgstrainee med talent for unikke kundeoplevelser. Hos Via Biler Brøndby bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab, og du skal være klar til at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst en fantastisk kundeoplevelse. Hos os får du stor indflydelse på din hverdag

Indkøber søges snarest til en af Danmarks førende
bil-eksportvirksomheder - Autobasen Aarhus Nord

Til en af landets førende bil eksportvirksomheder, søger vi en erfaren indkøber, til opkøb af biler både til eksport og videresalg herhjemme. Hos Autobasen har vi en ambition om at blive DK's førende indkøber af biler i alle prisklasser fra private, indenfor den nærmeste fremtid. Din passion for købmandskab og erfaring med handel af brugte biler fra 2010 og frem vægter derfor højt. Har du lyst til at være en del af et utraditionelt bilhus, med ambitiøse vækstmål så er det måske dig vi søger.

To bilrådgivere søges til fremadstormende leasing-koncern i Silkeborg - en del af Nielsen Car Group A/S

Til vores hovedkontor - der fysisk sidder placeret sammen med Bilernes Hus i Silkeborg - søger vi to skarpe bilrådgivere, der vil med på den vilde køretur, som vi har været på gennem de seneste 17 år. Den ene bilrådgiver skal arbejde primært med importbiler fra Tyskland, mens den anden bilrådgiver skal have fokus på at lease fabriksnye biler ud. LEASING DK har eksisteret siden 2004 og er en etableret spiller på leasingmarkedet.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz lastbiler i Vejle

Vi søger en salgskonsulent til at varetage salget af Mercedes-Benz lastbiler i vores afdeling i Vejle, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Det er ikke et krav, at du har solgt lastbiler før. Måske du i dag arbejder som lastbilsværkfører eller tekniker i bilbranchen - med mod på nu at prøve dig af som sælger i stedet? Hos os får du en unik chance for at opbygge din helt egen kundeportefølje.

Salgskonsulent søges til ERA BILER - Toyota

Hos ERA BILER har vi fart på, med 10% omsætningsvækst i 2020, og endnu 20% mere vækst i 2021. Så hvis du er en gæstfri Superhelt med mod på fremtiden, så er jobbet som salgskonsulent måske noget for dig. Vi kan godt bruge flere i de 3 Toyota bilhuse. Du vil sammen med salgschefen og de øvrige salgskonsulenter i de enkelte bilhuse have det daglige ansvar for salgsafdelingen. Det er en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har erfaring med vores bilmærker, samt lyst til salg af varebiler.

NF Fleet i Taastrup søger Car Advisor med stor digital forståelse

Brænder du for biler, har du et digitalt mindset og en god talforståelse og besidder du en særlig evne til at yde rådgivning og service af høj kvalitet? Hos NF Fleet søger vi en passioneret Car Advisor til at rådgive brugerne hos nogle af Danmarks største virksomheder om deres valg af firmabil og sikre dem en ultimativ køreoplevelse. Med reference til vores Digital Sales Manager bliver du en del af NF Fleets salgsorganisation, der består af 10 de­di­kere­de, engagerede og kompetente kollegaer

Erfaren bilsælger søges til Volkswagen Vejen

Erfaren og branchekendt bilsælger med ambitioner om mere end "blot at sælge biler" søges til vores Volkswagen bilhus i Vejen hurtigst muligt. Du bliver husets Volkswagen brandansvarlig og skal derfor både have lyst og evner til at udfylde den rolle. Det er essentielt at du udover at have et naturligt salgsgen - også er systemstærk og gerne prøver kræfter med leverandører og samarbejdspartnere. Du tænker ”ud af boksen” og giver ikke op - uanset hvor store forhindringer du møder på din vej.

Partnere