Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Leasingrådgiver søges til Sand Jensen Automobiler A/S

Har du indgående kendskab til leasing fra fx. et leasingselskab, så er du kandidaten til jobbet. Med reference til salgsdirektøren får du resultatansvar for dit personlige budget. Du bliver en del af et salgsteam med erfarne kolleger og forventes, at bidrage til optimal lønsomhed, kundetilfredshed og loyalitet i forbindelse med salg og leasing af spændende high-end biler. Der er tale om en stilling med store udviklingsmuligheder for den rette person.

Salgsrådgiver søges til Sand Jensen Automobiler A/S

Vi søger en ambitiøs salgsrådgiver, der kan indgå i vores salgsteam bestående af 5 kollegaer og 2 elever. For den rette kandidat tilbyder vi en udfordrende stilling i et bilhus, der koncentrerer sig om premium mærkerne Mercedes, BMW, Audi og Porsche. Som person er du tillidsvækkende, vedholdende, resultatorienteret og har flair for både mennesker og tal og bliver motiveret af at skabe succesoplevelser og resultater.

Peugeot Taastrup søger endnu en salgskonsulent

Du vil som salgskonsulent hos Peugeot Taastrup komme til at indgå i et salgsteam, som i dag består af 5 medarbejdere. Dine primære arbejdsopgaver vil være salg af nye og brugte biler. Derudover skal du formidle finansiering, herunder privat- og erhvervsleasing, samt sælge tilbehør og serviceaftaler. Vi tilbyder bl.a. frihed under ansvar, kantineordning udover det sædvanlige samt fast løn

Sælger søges til Ahlgren & Andersen A/S

Som led i en fortsat ambitiøs vækststrategi søger vi nye sælgere til vores forretninger i Køge, Taastrup samt til vores ny etableret forretning i Ringsted som åbner primo maj måned. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde. Vi tilfører dig en dynamik i en ganske ung organisation, der har kurs mod at blive en førende detailkæde i Danmark. Derfor vil det være en karrierestilling for den unge sælger.

Bilrådgiver søges til Automobilforretningen Nordsjælland A/S
– Peugeot i Frederikssund

Vil du være en del af nogle dynamiske og innovative bilhuse? Vil du lære og udvikle dig sammen med et engagerede og top professionelle kollegaer? Og ikke mindst… Brænder du for at sælge biler og yde sublim kundeservice? Kan du svare ja hertil, så har du nu muligheden for at blive en del af Automobilforretningen Nordsjælland A/S – og fortsætte din karriere i et par ambitiøse og spændende bilforretninger.

Salgsrådgiver søges til Audi Aarhus

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge brugte biler af absolut højeste kvalitet? Vi søger en salgsrådgiver, der med afsæt i Audis brede vifte af modeller, kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler. Vi er en dedikeret brugtvognsafdeling med tilhørende Flexleasing. Hos Audi Aarhus er vi et team af engagerede medarbejdere. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

Peugeot Skive søger snarest en erfaren sælger

Vi søger en erfaren sælger til vores salgsafdeling med tiltrædelse hurtigst muligt. Du vil sammen med vores mangeårige salgschef få ansvaret for at betjene vores mange kunder i salgsafdelingen. Du får en travl hverdag med ansvar og afvekslende opgaver, der kræver en høj arbejdsmoral samt evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt. Og din faglige stolthed er i top.

B-2-B sælger søges til C. A. Larsen Automobiler A/S, Odense
- Peugeot & Citroën

Vi søger en passioneret B-2-B sælger med særligt fokus på Citroën. Citroën har et rigtig fint og bredt erhvervsprogram, der matcher markedets behov. Vi skræddersyr løsninger sammen med kunderne omkring bil, indretning, opbygning, finansierings- og serviceløsninger. Vi mangler blot at få dig på holdet så vi kan glæde endnu flere erhvervskunder med mobilitets løsninger.

Partnere