Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Conversion Business Manager

Her er en spændende stilling som Conversion Business Manager hos MSXI Global Group hvor du vil blive en del af et stadigt voksende team i Europa, der skal sikre, at vores langvarige bilpartner bliver den foretrukne lastvogn blandt konverteringsspecialister. Det kan være, du har erfaring fra branchen for køretøjskonvertering, ideelt med erfaring inden for salg af erhvervskøretøjer. Du får en betydningsfuld rolle i et ekspansivt firma, hvor der er gode muligheder for udvikling.

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Risskov

Har du erfaring fra et lignende job og lyst til at komme videre i en af bilbranchens største virksomheder? Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for ét af de mest innovative bilmærker i verden, hvor kundepleje og godt købmandskab er altafgørende - så er det måske dig vi står og mangler i vores salgsafdeling? Vi tilbyder en spændende stilling hvor du kommer på produkttræning på nye modeller, så du er opdateret på viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Salgschef søges til Via Biler A/S Amager
- Ford, Renault & Dacia

Er du leder og motivator ind til benet, og drives du af glæden og lysten til at drive en moderne salgsafdeling med et hold af topmotiverede kollegaer? Vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit lederskab, dit salgstalent og dit engagement er altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig! Du får en spændende hverdag i en af Danmarks største bilkoncerner med 13 bilhuse i Østjylland og København.

Salgskonsulent søges til Bjarne Nielsen A/S i Hørsholm

Vi søger en kompetent Salgskonsulent, der er udadvendt, har masser af gå-på-mod og god til kundekontakt. Du er altid med til at kunne skabe god energi i forretningen, både for kunderne samt dine kollegaer. Du kan stå på egne ben, tager ansvar og er god til at arbejde selvstændigt. Vi er på udkig efter en person med motivation og potentiale til at udvikle sig ind i en lederrolle. Vi tilbyder en spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kollegaer,

"Selvstændig" brugtbilssælger og opkøber søges

Nettobil ApS sælger årligt ca. 200 brugte biler i prisklassen fra kr. 50-200.000, og leaser i mindre omfang dyrere biler via MyLeaseCar ApS. Vi er et yngre selskab, og du vil få en central rolle i den fortsatte udvikling, og vil på sigt tilbydes medejerskab på favorable vilkår. Vi er placeret midt i Trekantområdet, og er netop flyttet til en attraktiv placering. Et spændende job med mulighed for medejerskab på meget favorable vilkår.

Er du vores nye sælger hos ŠKODA i Herning?

ŠKODA Herning søger en dygtig salgskonsulent, der har mod på og evner til at tage del i den positive udvikling, som ŠKODA oplever på landsplan med stigende markedsandele og med mange nye og spændende modeller ikke mindst i forhold til den nye fremtid med el-biler. Vi tilbyder et spændende job i en butik, der er i rivende udvikling og med masser af potentiale, i et tæt samarbejde med vores anden dygtige sælger i forhold til køb og salg af nye og brugte biler

Erhvervssælger / Trainee søges til Peugeot & Citroën
- Henrik Christensen Vejle A/S

Den perfekte kandidat har kendskab med salg, men det kan også være dig, der ønsker at prøve noget helt nyt. Har du fx erfaring fra en branche, hvor varebiler anvendes i dagligdagen kan det også være et plus. Du kan være kvinde eller mand, gammel eller ung, det vigtigste er, at du er god til at tale med folk, og har lyst til at være vedholdende på opsøgende salg. Vi tilbyder bl.a. en attraktiv lønpakke og et 2 årigt uddannelsesforløb med fuld løn

Partnere