Salgskonsulent

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Salgsansvarlig til SKODA København

Vi søger en udviklingsorienteret salgsansvarlig med drivkraft og lyst til at sikre lokal forankring og skabe de nye rammer for vores kommende SKODA forretning, der slår dørene op i det nye år. Vi forventer, at du har mod på en spændende, men også krævende stilling, som en del af den forestående opgave med at bygge op og skabe nye forudsætninger og omgivelser.

S.E.J. Biler søger juniorsælger / salgstrainee

Vi leder efter en yngre person, der har en brændende interesse for biler og salg. Du skal indgå i vores salgsteam på 3 personer, der sælger ca. 1.000 nyere brugte biler om året. Vi skal nok varetage oplæring inden for faget, men vi forestiller os, at du har en teoretisk/faglig uddannelse at bygge videre på. Om den er relateret til bilbranchen er ikke afgørende, men du skal kunne dokumentere, at du har vist resultater

Salgskonsulent søges til salgsafdelingen for brugtvogn i Bilernes Hus A/S

Lige nu søger vi en salgskonsulent til brugtvognsafdelingen. Som salgskonsulent i brugtvognsafdelingen i Bilernes Hus bliver du en del af et stort salgsteam, der tilbyder Danmarks største udvalg af topklargjorte brugte biler fra de mest populære bilmærker under ét og samme tag. Foruden seriøs og professionel rådgivning omkring bilkøb rådgiver vi også kunderne omkring udstyr, forsikring, finansiering og serviceabonnementer.

Bilsælger med mærkeansvar søges til
Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, Århus 

Vi søger en bilsælger, der har lysten og evnen til at sælge japanske kvalitets biler samt brugte biler af alle mærker. Finn Allan Eriksen Automobiler A/S er autoriseret Mazda, Suzuki samt Nissan forhandler i Aarhus. Vi beskæftiger ca. 45 personer og salgsteamet er på 5 mand og omsætter ca. 1.200 biler årligt. Vi er blandt Danmarks bedst sælgende forhandlere af de mærker vi repræsenterer.

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Holbæk

Til et af Sjællands større, højteknologiske og moderne bilhuse søges snarest en energisk og initiativrig salgsrådgiver / salgskonsulent til salg af Volkswagen Personbiler. Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende organisation, hvor mulighederne for fortsat personlig udvikling på et professionelt plan er ideelle. Gode muligheder for at sætte dit personlige præg på din dagligdag og fremtid.

Erhvervssælger søges til Sondrup Bilcenter A/S

Vi udvider vores salgsafdeling for erhvervsbiler, derfor søger vi en dygtig og selvstændig medarbejder mere. Vores nye sælger skal sammen med vores øvrige erhvervscenter varetage salget af Renault og Nissan erhvervsvogne og i samarbejde med salgschefen servicere vore mange kunder og tilføre nye. Vi søger en sælger, der med personlighed og professionalisme, kan være i stand til at opbygge og vedligeholde gode relationer, samt være med til at skabe yderligere fremdrift for Sondrup Bilcenter

Varebilsrådgiver(e) med stort netværk til Flexlease.nu - Aarhus 

Hos Flexlease.nu er vi i rivende udvikling og vækster kraftigt. Vi søger derfor 1 til 3 strukturerede erhvervsrådgivere (varebiler) til vores Århus afdeling, hvor systematik, tillid og høj etik er nøgleordene. Opgaverne vil være mangeartet og bestå i bl.a., opsøge og opfølgning på kundehenvendelser, korrekt og seriøs rådgivning om vore mange leasingprodukter. Man skal kunne arbejde selvstændigt og besidde ”drive” og være resultat-orienteret.

Sælger søges til Citroën i Herning

Som bilsælger hos Hedegaard Automobiler A/S får du et medansvar for at realisere forretningens omsætningsmål og det vil være din personlighed og dine evner som sælger, der sætter rammerne for din succes i butikken. I løbet af 1. halvår 2019 bygger vi helt ny salgsudstilling, så vores store og flotte modelprogram præsenteres optimalt.

Partnere