Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Engageret og kvalitetsbevidst salgskonsulent søges til Bjarne Pape A/S - Honda & Hyundai

Vi har rigtig travlt i salgsafdelingen og søger derfor en dygtig og selvstændig salgskonsulent. Du er en rigtig ”købmand” som synes at salg er spændende, og du kan identificere og skabe den rigtige løsning, der matcher kundens behov. Vi tilbyder bl.a. et bredt modelprogram inden for både salg og privatleasing samt at komme til at arbejde hos en af Danmarks største Honda- og Hyundai forhandlere, hvor vi har en god dialog med begge importører.

Erhvervskonsulent søges til Peugeot Østerbro

Lige nu søger vi en Erhvervskonsulent til vores Peugeot Professionelle Erhvervscenter på Østerbro i København. Her vil du arbejde med salg og rådgivning af Peugeot erhvervsbiler samt være primus motor på at implementere Peugeots elektrificering af varebiler i hovedstaden samt opsøgende netværksarbejde. Du vil dagligt arbejde i vores PSA-hus på Rovsingsgade, hvor der er gode rammer for dialog med kunder og samarbejdspartnere

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Gladsaxe

Vi søger en professionel og dedikeret salgsrådgiver med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde for et markedsledende brand i en af Danmarks største bilforretninger, som sætter en ære i at levere en ualmindelig høj service og kvalitet til vores kunder. Er du en high performer med en ydmyg tilgang til dine omgivelser? Så er du måske vores nye kollega.

Erfaren Bilsælger søges til Karvil Biler Svendborg

Grundet travlhed, søger vi nu ekstra sælger til vores Citroën og Hyundai salgsafdeling i Svendborg. For at få succes i jobbet skal du have et stort salgstalent, ligesom du er udadvendt og god til kundekontakt. Vi ligger stor vægt på at være tilstede når vores kunder har tid, og det betyder derfor, at weekendarbejde indgår som en naturlig del af vores hverdag. Her får du muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands.

Erfaren B2B salgskonsulent til salgsteamet i København N

Vi søger en fagligt stærk og erfaren B2B salgskonsulent til salgsteamet i København N, der består af 1 salgschef og 3 salgskonsulenter. Du kommer til at sidde i vores afdeling på Tagensvej, hvor vi i forvejen har en topmotivret B2B salgskonsulent som du vil danne team med. Din overordnet opgave er at sælge Renault varebiler og personbiler til B2B kunder i vores distrikt.

Salgskonsulent søges til N. Kjær Bilcentret A/S
- Ford & Mazda i Svendborg

Vi søger en dygtig og troværdig salgskonsulent med erfaring fra bilbranchen med tiltrædelse snarest muligt. Du bliver en del af et dedikeret team på 53 kollegaer, som dagligt brænder for at give vores kunder de allerbedste oplevelser, når det kommer til salg, service og rådgivning. Du har erfaring med salg af nye- og brugte biler samt tillægsydelser, erfaring med Autodesktop og Dracar samt behersker et godt købmandskab

Erfaren Bilsælger søges til Matchbiler Aarhus S.

Vi søger en resultatorienteret bilsælger, der kan bidrage til at vores vækst og positive udvikling fortsætter. Du bliver en del af en topmotiveret salgsafdeling, hvor dine arbejdsopgaver primært vil bestå i salg af brugte biler og indgå leasingaftaler. Vi forhandler i dag Mazda og Hyundai, stærke og konkurrencedygtige mærker som står langt fremme i danskernes bevidsthed når de skal vælge ny bil og hvor der - i de bedst sælgende segmenter - kommer mange spændende nyheder de kommende år.

Erhvervssælger søges til NYT Erhvervscenter i Vejle

Til vores nye erhvervscenter hos Henrik Christensen A/S, søger vi en selvkørende sælger, der forstår, at resultater sker gennem vedvarende og dedikeret indsats – hver dag. Du har helst nogle års erfaring med salg af varebiler, dokumenteret gode resultater samt en skarp markedsforståelse og professionelt netværk til virksomheder i vores område. Vi tilbyder to af markedets stærke varebilbrands, og er på en vækstrejse for en stærkere markedsposition i hele Europa.

Partnere