Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Vil du være med på holdet til åbning af vores nye kommende bilforretning? - Sælger til Vangskov Biler i Glostrup

Vi udvider med en ny bilforretning på adressen, Sydvestvej 121, 2600 Glostrup. Vi søger derfor branchens bedste sælger/rådgiver og/eller salgschef, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet og som selvfølgelig er yderst resultatorienteret og målrettet. Du kommer direkte fra en stilling som sælger i en bilforretning og har erfaring med indkøb og salg af nyere brugte biler, både med og uden registreringsafgift, evt. har du erfaring med leasing og beregning af registreringsafgifter.

Er du den dygtige bilsælger eller drømmer du om at blive?
KIA - Nellemann A/S i Roskilde 

KIA er i rivende udvikling og Nellemann Roskilde, søger derfor en dygtig sælger, som kan servicere vores KIA kunder. Du bliver en del af et mindre og ganske ungt team, hvor målsætningen for salgsafdelingen er klar: Vi skal være Danmarks bedste KIA-forhandler. Dette betyder, at du kan dine salgsværktøjer, ved hvordan man skaber langvarige relationer med sine kunder og den bedst tænkelige kundeservice.

Bilsælger søges til Rævhede Auto

Vi søger omgående en dygtig, ansvarsbevidst og ambitiøs bilsælger til et spændende job i vores salgsafdeling. Du er udadvendt og tillidsvækkende, og ikke bange for at tage fat. Gerne erfaring med leasing. Du bliver en del af et salgsteam bestående af 3 medarbejdere.

Sælger samt Salgselev søges til Peugeot & Citroën i Helsinge
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Helsinge søger vi en dygtig salgskonsulent samt salgselev til salg af nye Peugeot & Citroën person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Sælger samt Salgselev søges til Peugeot Frederikssund
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Frederikssund søger vi en dygtig salgskonsulent samt salgselev til salg af nye Peugeot person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Partnere