Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent i autobranchen? Som salgskonsulent i autobranchen kan du fungere som kørende salgskonsulent eller som salgskonsulent i den fysiske butik. Et job som salgskonsulent vil typisk bestå af opgaver, der vedrører kundekontakt. Dette gør samtidig, at du som udgangspunkt bør har stor interesse for kommunikation, hurtige relationer samt god karisma. Derfor kan det også være relevant med en uddannelse eksempelvis med henblik på salgsrådgivning og salg af biler, der giver dig de vigtige forudsætninger for kommunikative strategier og evner, som fremmer salget af virksomhedens produkter. Find ledige stillinger som salgskonsulent i autobranchen nedenfor.

Salgsansvarlig søges til Citroën og Suzuki Ringe
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger for snarlig tiltrædelse en passioneret salgsansvarlig der ikke er bange for at gå forrest. Du får en hverdag med ansvar og dynamik i et centralt beliggende bilhus 15 minutter fra Odense og facade direkte til motorvejen. Det er ikke et krav, at du er salgsansvarlig i dag, når blot du har lysten, evnen og viljen. Vi tilbyder bl.a. et selvstændigt og alsidigt job i en solid bilkoncern, personlig udvikling samt uddannelse og coaching efter behov

Junior salgsrådgiver søges til SKODA Højbjerg

Vi søger snarest en dygtig kollega, der har lyst til at lære og udvikle sig sammen med vores professionelle SKODA salgsteam. Hos SKODA Højbjerg gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant uddannelse og de nyeste salgssystemer og -værktøjer. Du kommer på produkttræning på nye modeller, så du er opdateret på viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Bilrådgiver søges til Via Biler A/S i Brøndby

Til vores bilhus i Brøndby søger vi lige nu en bilrådgiver med solid erfaring og interesse for salg og rådgivning indenfor biler og tillægsydelser. Hos Via Biler i Brøndby forhandler vi Toyota, og her bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab, og du skal være klar til at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst en fantastisk kundeoplevelse.

Vi søger branchens bedste sælger hos Vangskov Biler A/S i Glostrup – Er det dig?

Vi har forrygende travlt og søger derfor branchens bedste sælger / rådgiver, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet og som selvfølgelig er yderst resultatorienteret og målrettet. Det er et krav, at du kommer direkte fra en stilling som sælger i en bilforretning og du har erfaring med indkøb og salg af nyere brugte biler, både med og uden registreringsafgift, eventuelt har du erfaring med leasing og beregning af registreringsafgifter.

Brugtvognsansvarlig søges til Rørbæk Biler Hjørring

Ønsker du et spændende job i en moderne og udviklende bilforretning med kort fra tanke til handling, hvor du kan få frihed og ansvar til at skabe en god dynamik i vores salgsafdeling. Så er her muligheden for et job der tilbyder og god og sund fordeling mellem salg af biler og overordnet ansvar for brugte biler i vores Hjørring afdeling. Vi har sammen med vores afdelinger i Nørresundby og Frederikshavn mere end 150 spændende brugte biler på lager som bliver omsat mange gange årligt.

Brugtvognsansvarlig søges til førende bilforhandler i Storkøbenhavn

For vores kunde – der er en førende bilforhandler i Storkøbenhavn – søger vi en kompetent Brugtvognsansvarlig. Du bliver en del af en succesfuld virksomhed i bilbranchen, der i en årrække har oplevet vækst på både omsætning og indtjening. Der er masser af udviklingsmuligheder i rollen som Brugtvognsansvarlig. Det kan være både være i form udvide afdelingen med flere sælgere eller karrieremuligheder andre steder i virksomheden.

Partnere