Salgselev

Trainee søges til Fleet & Leasing i Birkerød
- Bjarne Nielsen-koncernen

Vi har meget travlt i hele vores organisation, og vi mangler en specialist på området for flådebiler samt leasing til erhver og private. Er du serviceminded - og fungerer du i et travlt miljø? Så er det måske dig, der skal være vores nye trainee for Fleet & Leasing, der har hjemme på vores sjællandske hovedkontor hos Bjarne Nielsen i Birkerød. Salget af biler er ikke højeste prioritet, men derimod at hjælpe med til, at vores samarbejdspartnere samt potentielle kunder får den bedste oplevelse.

Digital salgstrainee søges til vores online salgsteam hos Andersen & Martini i Greve

Andersen & Martini søger netop nu en digital sagstrainee til vores online kundeservice team, med fokus på salg. Du vil blive lært op i et super erfarent team, som arbejder hver eneste dag på at levere sublim service til vores kunder, som søger ny bil. Til dagligt vil du referere til teamlederen, som ligeledes er en aktiv del af hverdagen. Du vil i forløbet blive lært op i hele salgsprocessen og tilbudt et uddannelsesforløb.

Digital salgstrainee med speciale i online kundebetjening søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Bilbranchen er under forandring, og vi inviterer dig med på forreste række, hvor du kommer helt tæt på og præger fremtidens digitale bilsalg. Salget i bilbranchen går imod at blive mere digitalt styret, og derfor har vi nu sat alle sejl ind for, at du kan komme med på denne rejse. Du bliver en del af et ungt og stort digitalt marketing hold, som alle har del i den digitale kunderejse. Som et led i vores strategi og fordi vi får flere og flere digitale opgaver, har vi oprettet denne stilling

Vi har rygende travlt hos AutoC A/S - derfor søger vi en Salgstraniee ASAP

Start din salgskarriere hos AUTOC A/S Randers Grønne bil-hus, og blive en del af fremtidens bilhandel. Vi tilbyder b.a. en meget spændende og udfordrende uddannelse i Kronjyllands største Grønne bil hus, hvor der er store muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er et professionel bilhus, med positiv stemning og højt til loftet. Du får selvstændige opgaver der tilpasses dit uddannelsesforløb.

Salgsrådgiverelev søges til brugte biler hos Volkswagen Amager

Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det sædvanlige, så har vi muligvis den elevplads du drømmer om med opstart i sensommeren 2021. Som ny salgsrådgiverelev vil du igennem det 2-årige forløb gennemføre din handelsuddannelse med specialet salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du bliver funktionscertificeret inden for Volkswagen. Under din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business College Syd sammen med andre elever fra vores koncern

Partnere