Salgselev

Er du vores nye Salgstrainee hos Krogsgaard-Jensen A/S i Gentofte

Kan du tænke dig at lære at sælge biler, og vil du være en del af en af Danmarks største bilforhandlere? Kunne du tænke dig at være under uddannelse i et seriøst, engageret og motiveret salgsteam, der vægter kundens tillid og tilfredshed højt? Kan du på sigt se dig selv som værende med til at fremme salget af biler i vores afdeling i Gentofte og til at sikre den bedst mulige håndtering af vores kunder? Kan du sige JA! til ovenstående, så læs endelig videre.

Erhvervstrainee søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Kunne du tænke dig en stilling som erhvervstrainee i en af Danmarks mest succesfulde bilkoncerner? Er serviceminded et ord, der beskriver dig? Brænder du for kundekontakt? Så har du muligheden for, at blive erhvervstrainee hos Autohuset Vestergaard i Kolding. Vi er autoriseret forhandler af Ford, Renault, Dacia, Kia og Volvo. Kan du se dig selv i disse værdier, så er du allerede et skridt nærmere en nyt job hos os.

Volkswagen i Glostrup søger en Salgsrådgiver Trainee med flair for SoMe

Hos Volkswagen i Glostrup har vi store ambitioner for tiden efter Corona, og vi søger derfor et ungt salgstalent, der kan bidrage til den fremtidige succes. Så hvis du er en af de absolut bedste og har et stort drive, så kunne det være dig vi søger. Vi har brug for dig til at hjælpe os med at sælge endnu flere biler og på en måde, så vi sikrer os tætte og langvarige kundeforhold med høj kundetilfredshed.

Partnere