Salgsassistent

Weekendhjælper til Autohuset Vestergaard på Bondovej i Odense

Kan du tænke dig en stilling som weekendhjælper i en af Danmarks mest succesfulde bilkoncerner og måske lægge fundamentet for en karriere i bilbranchen? Er serviceminded et ord, der beskriver dig? Brænder du for kundekontakt? Så har du muligheden for, at blive weekendhjælper hos Autohuset Vestergaard A/S på Bondovej i Odense. Vi er autoriseret forhandler af Volvo, Renault og Dacia. Du får bl.a. en afvekslende arbejdsdag med spændende udfordringer

Sælger søges til moderne bilhus i vækst

Vil du være en del af S.E.J. Biler’s fremtidige vækst? Vi søger en ambitiøs, grundig og resultatorienteret bilsælger, der kan bidrage til fortsat vækst og positiv udvikling. Du bliver en del af en motiveret salgsafdeling, hvor dine arbejdsopgaver primært vil bestå i salg af nyere, brugte kvalitetsbiler. Gennem fokus på kvalitet og samarbejde mellem indkøb, salg og værksted har vi gennem de seneste 5-6 år opbygget en forretning fra at være et mindre autoværksted til et bilhus med 32 ansatte.

Salgsmedhjælper - for dig som drømmer om biler -
søges til Bjarne Nielsen A/S, Køge

Drømmer du om biler? Hvis ja, drømmer du om det samme som os! Brugte biler er et meget vigtigt område for vores forretning, og i Køge har vi et stort og bredt udvalg af brugte biler – både i forhold til mærke, modeller og alder. I rollen som salgsmedhjælper er det din opgave at tage godt imod vores kunder, guide dem i deres bilvalg og hjælpe dem til en prøvetur. Når kunden er ”varmet op” sørger du for at sende kunden videre til vores salgskonsulenter med henblik på en handel.

Partnere