Salgsansvarlig

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Salgsansvarlig søges til Citroën og Suzuki Ringe
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger for snarlig tiltrædelse en passioneret salgsansvarlig der ikke er bange for at gå forrest. Du får en hverdag med ansvar og dynamik i et centralt beliggende bilhus 15 minutter fra Odense og facade direkte til motorvejen. Det er ikke et krav, at du er salgsansvarlig i dag, når blot du har lysten, evnen og viljen. Vi tilbyder bl.a. et selvstændigt og alsidigt job i en solid bilkoncern, personlig udvikling samt uddannelse og coaching efter behov

Brugtvognsansvarlig søges til Rørbæk Biler Hjørring

Ønsker du et spændende job i en moderne og udviklende bilforretning med kort fra tanke til handling, hvor du kan få frihed og ansvar til at skabe en god dynamik i vores salgsafdeling. Så er her muligheden for et job der tilbyder og god og sund fordeling mellem salg af biler og overordnet ansvar for brugte biler i vores Hjørring afdeling. Vi har sammen med vores afdelinger i Nørresundby og Frederikshavn mere end 150 spændende brugte biler på lager som bliver omsat mange gange årligt.

Brugtvognsansvarlig søges til førende bilforhandler i Storkøbenhavn

For vores kunde – der er en førende bilforhandler i Storkøbenhavn – søger vi en kompetent Brugtvognsansvarlig. Du bliver en del af en succesfuld virksomhed i bilbranchen, der i en årrække har oplevet vækst på både omsætning og indtjening. Der er masser af udviklingsmuligheder i rollen som Brugtvognsansvarlig. Det kan være både være i form udvide afdelingen med flere sælgere eller karrieremuligheder andre steder i virksomheden.

Partnere