Salgsansvarlig

Salgschef søges til nye Mazda- og KIA-modeller i Skive

Til vores Bjarne Nielsen-forretning i Skive søger vi en dygtig salgschef til afdelingen for nye biler. Vi er et moderne bilhus - et af områdets flotteste - med en halv snes dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen ved at få medansvaret for udviklingen af vores nyvognssalg - og derved være med til at skabe værdi for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega.

Volvo-sælger søges til Autohuset Vestergaard i Vejle

Er du, som os, passioneret omkring biler og har øje for den gode handel, er det dig, vi mangler på holdet. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere skaber de bedste resultater. Derfor er den måske vigtigste parameter for, at du lykkedes i rollen, at du kommer med god energi og bidrager til, at vi lykkes sammen som team. Din primære opgave vil være at øge salget af Volvo og vækste vores forretning i trekantområdet.

Salgschef søges til Andersen Biler – Nissan København

Vi er på udkig efter en salgschef, som både har ambitionerne og kompetencerne til at sikre definering og indfrielse af mål sammen med sit team. Jobbet er oplagt til dig, der er vedholdende, empatisk og stærk i både kontakten og kommunikationen med medarbejdere, og som har fokus på høj kvalitet. Hos Nissan København bliver du en del af et passioneret team på omtrent 13 kollegaer, som dagligt brænder for at give vores kunder de bedste oplevelser, når det kommer til salg, service m.v.

Salgsansvarlig søges til brugte biler
hos Pedersen & Nielsen i Risskov

Har du salgsblod i årene og synes du, at biler og kunderådgivning er spændende? Drømmer du om at blive en del af en spændende bilvirksomhed med over 55 års erfaring, hvor salgstalent og engagement er altafgørende egenskaber? Kan du nikke genkendende til ovenstående, så er du måske vores nye salgsansvarlige for brugte biler i Risskov. Du vil som salgsansvarlig for brugte biler have stor indflydelse på egen hverdag

Sælger søges til Rørbæk Biler Nørresundby A/S

Ønsker du et job i en moderne og udviklende bilforretning med kort fra tanke til handling, hvor du kan få frihed og ansvar til at skabe en god dynamik i vores salgsafdeling. Vi har sammen med vores afdelinger i Frederikshavn og Hjørring mere end 140 spændende brugte biler på lager som bliver omsat mange gange årligt. Rørbæk Biler har eget leasingselskab, hvor der kan tilbydes alle former for leasing af både nye og brugte biler ud fra det nuværende varelager samt opkøb efter kundeønsker.

Partnere