Salgsansvarlig

Regionschef søges til MAXUS Danmarks varebils-program

I din rolle som regionschef, har du sammen med Country Manageren det operationelle ansvar for den daglige kommunikation mellem forhandlerne og Maxus Danmark. Som regionschef skal du coache og sparre med forhandlerne for at optimere driften og opmuntre til at maksimere forretningsprocesser, kundetilfredshed, volumen og lønsomhed på primært LCV-markedet. Du kommer højst sandsynligt fra en stilling inden for bilbranchen, hvor du har kendskab til et LCV-portefølje.

Bilsælger - Indkøber til BCA Autoauktion A/S i Vejle

BCA & T4G har travlt som aldrig før og søger endnu en ny kollega som indkøber. Som en del af T4G’s high performance team bliver dine opgaver at lave buy-back aftaler med danske forhandlere og udlejningsselskaber. Du kommer til at beregne og prissætte puljer af biler uden afgift. En del af opgaven består også i at specificere køretøjer, der skal bestilles fra bilproducenter. Du får også medindflydelse på udviklingen af vores koncept. Arbejdet foregår fra BCA’s hovedsæde i Vejle

Erfaren bilsælger søges til Volkswagen Kolding

Erfaren og branchekendt bilsælger søges snarest muligt til vores travle Volkswagen bilhus i Kolding. Du bliver husets brugtvognsansvarlig og skal derfor både have lyst og evner til at udfylde den rolle. Hverdagen vil også indeholde salg af nye Volkswagen biler, så det er vigtigt, at du ikke er fastlåst og kan se dig selv sælge både nye og brugte biler. Vores nye bilsælger mener, at mersalg er en selvfølgelighed og han/hun sikrer den mest optimale handel - både for kunden og virksomheden!

Partnere