Salgsafdeling

Søger du et job i salgsafdelingen i autobranchen? Som medarbejder i salgsafdelingen i autobranchen kan du fungere som sælger, salgskonsulent, salgsrådgiver eller en helt fjerde. Derfor vil de typiske opgaver også indebære, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. I salgsafdelingen vil kommunikationen være i centrum, og du vil eksempelvis som sælger i salgsafdelingen fungere som bindeled mellem virksomheden og potentielle kunder, private kunder såvel som virksomheder. Find ledige stillinger i salgsafdelingen i autobranchen.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Salgskonsulent / Brand Manager søges til Renault / Dacia i Måløv / Ballerup

Vi søger lige nu en dygtig, branchekendt Salgskonsulent / Brand Manager til bilmærkerne Renault og Dacia hos Arne Stubbe Automobiler A/S. Som Brand Manager hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du, udover dit personlige salg af biler, få det generelle mærkeansvar for salg af Renault og Dacia, hvor du vil indgå̊ i et dedikeret Renault/Dacia-salgsteam. Overordnet vil du blive en del af et samlet salgsteam på 5 sælgere inkl. salgschefen for vores afdeling i Måløv.

Leasing konsulent søges til Selected Car Groups eksklusive bilhus i Middelfart

SCL søger en Leasing konsulent med solid erfaring indenfor leasing af premium biler, primært med erfaring omkring flexleasing. Du vil referere til salgschefen, og indgå i teamet af leasingkonsulenter i Middelfart. Du vil stå i frontlinjen i vores bilhus sammen med dedikerede og dygtige kollegaer, med rig mulighed for faglig sparring. Trives du med at arbejde selvstændigt, og vil du være med til udvikle vores eksklusive bilhus i Middelfart? Så har vi det rette job for dig.

Salgs-elev / Trainee søges til vores nye Suzuki koncept-bilhus hos Autogaarden Ikast

Vi søger lige nu en dedikeret SALGS-ELEV til vores nye Suzuki koncept-bilhus. Autogaarden Ikast er autoriseret Suzuki forhandler og serviceværksted, og derudover har vi også en afdeling med Dinitrol Rustbeskyttelse. Vi har været Suzuki forhandler siden 2008, og Suzuki er kernen i vores virksomhed. Vores store fokus på personlighed, troværdighed og jordnær dialog med kunderne har gennem mange år givet os topscore på kundetilfredshed blandt vores kunder.

Bilsælger / konsulent søges til vores nye Suzuki koncept-bilhus hos Autogaarden Ikast

Vi søger lige nu en bilsælger til vores nye Suzuki koncept-bilhus. Autogaarden Ikast er autoriseret Suzuki forhandler og serviceværksted, og der ud over har vi også en afdeling med Dinitrol Rustbeskyttelse. Vi har været Suzuki forhandler siden 2008, og Suzuki er kernen i vores virksomhed. Vores store fokus på personlighed, troværdighed og jordnær dialog med kunderne har gennem mange år givet os topscore på kundetilfredshed blandt vores kunder.

Salgstrainee søges til Ford i Hørsholm

Drømmer du også om biler om natten? Vi søger en dygtig salgstrainee, som drømmer om at arbejde med biler og en karriere i bilbranchen. I Bjarne Nielsen er vi en del af Nielsen Car Group, der omfatter 11 bilhuse på tværs af Danmark. Samlet er vi mere end 75 medarbejdere, der alene beskæftiger os med salg til privatkunder, erhverv og leasing. En stilling som salgstrainee i Hørsholm kan være dit springbræt til masser af gode kolleger, lækre produkter og en spændende fremtid.

Bilrådgiver søges til Ford Store i Aarhus

Da vi har meget travlt i vores Ford Store i Aarhus Vest, så søger vi en ekstra bilrådgiver med solid erfaring. Er du sælger helt ind til benet? Drives du af glæden og lysten til at rådgive kunder? Og vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit salgstalent og engagement er to altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig! For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!

Bilrådgiver søges til Via Biler Brøndby Toyota

Da en af vores nuværende bilrådgivere har fået nye muligheder internt hos Via Biler, så søger vi lige nu en bilrådgiver med solid erfaring, til vores Toyota-bilhus i Brøndby. Hos Via Biler Brøndby bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du får stor indflydelse på din hverdag, ligesom du aktivt bidrager til og har medansvar for at opnå salgsafdelingens målsætninger.

Sælger søges til Ferrari

Formula Automobile er på jagt efter endnu et medlem til vores stærke salgsteam, hvis opgave bliver at sælge både nye og pre-owned Ferrari-modeller. At købe en Ferrari er meget mere end blot en transaktion. Det er en helhedsoplevelse, og du skal du være klar til at give noget af dig selv overfor kunderne. Du skal samtidig også være klar til at deltage i mange af de events (både i ind- og udland). Du vil i jobbet komme til at arbejde tæt sammen med hele salgsteamet og salgsdirektøren.

Partnere