Salgsafdeling

Søger du et job i salgsafdelingen i autobranchen? Som medarbejder i salgsafdelingen i autobranchen kan du fungere som sælger, salgskonsulent, salgsrådgiver eller en helt fjerde. Derfor vil de typiske opgaver også indebære, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. I salgsafdelingen vil kommunikationen være i centrum, og du vil eksempelvis som sælger i salgsafdelingen fungere som bindeled mellem virksomheden og potentielle kunder, private kunder såvel som virksomheder. Find ledige stillinger i salgsafdelingen i autobranchen.

Salgskonsulent søges til af salg nye og brugte biler i Hillerød

Til vores store Bjarne Nielsen-bilhus i Hillerød søger vi en dygtig sælger, der både kan håndtere fabriksnye og brugte biler. Ud over de mange spændende modeller fra Dacia og Renault, har vi i Bjarne Nielsen-koncernen altid mere end 1.000 brugte biler på lager - der er biler for enhver smag. Vi tilbyder bl.a. en spændende hverdag i en attraktiv virksomhed fyldt med gode udfordringer, hvor der er mulighed for personlig udvikling

Vi søger en erfaren Salgskonsulent til Vejen & en Erhvervskonsulent til Esbjerg

Vi har forrygende travlt og søger derfor Erfaren Bilsælger til Vejen & Erhvervssælger til Esbjerg. Vi tilbyder b.a. et bilhus med fart over feltet, det store udvalg i Toyota privat- og erhvervsbiler. Der udvides i de kommende år og så har vi markedets mest attraktive bilfinansieringer i Toyota Finans. Louis Lund A/S er etableret i Ribe, Vejen, Esbjerg og Varde og beskæftiger i alt 100 dygtige og aktive medarbejdere og firmaet er i stadig vækst.

Salgstalent eller Salgselev / Trainee søges til Peugeot & Citroën Skanderborg - Børge Hansen Automobiler A/S

Til et meget spændende job søger vi snarest en energisk Sælger evt. en Salgselev / Trainee til salg af nye og brugte Peugeot & Citroën. Bemærk, at vi er Peugeot Elite-forhandler 2021 - og det forpligter. Du har stor interesse for salg og behøver ikke før at have solgt biler, blot interessen for at lukke en handel er til stede, så er du et skridt nærmere et rigtigt godt job. Vi skal nok hjælpe dig gennem procedurerne når du sælger en bil, tilbehør, finansiering o.s.v.

Salgschef søges til nye Mazda- og KIA-modeller i Skive

Til vores Bjarne Nielsen-forretning i Skive søger vi en dygtig salgschef til afdelingen for nye biler. Vi er et moderne bilhus - et af områdets flotteste - med en halv snes dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen ved at få medansvaret for udviklingen af vores nyvognssalg - og derved være med til at skabe værdi for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega.

Erhvervssælger søges til Autohuset Vestergaard i Nærum

Er du, som os, passioneret omkring biler og har ambitionen om at skabe det bedste erhvervscenter for varebiler, så er det dig, vi mangler på holdet. Hvor du i dag primært skal sælge Nissan og Renault, bliver du en del af et stærkt bilhus, hvor vi samarbejder på tværs om andre mærker bl.a. Ford; Opel & Peugeot. Du har flere års erfaring som B2B- eller erhvervssælger og er fortrolig med canvassalg. Du har solid erfaring omkring salgsprocesser og kender til forskellige financieringsløsninger.

Bilrådgiver søges til Via Biler - Volvo Vallensbæk

Via Biler søger lige nu en bilrådgiver til salgsafdelingen i vores Volvo Flagship Store i Vallensbæk. Volvos bilprogram er omfattende, lækkert og attraktivt for både private og erhvervskunder. Vil du arbejde med et af landets førende premium-mærker? Kan du skabe den ekstraordinære kundeoplevelse? Og brænder du for at skabe de bedst tænkelige salgsresultater fra første dag? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig!

Brand Manager søges til Via Biler - Volvo Vallensbæk

Til vores Volvo Flagship Store i Vallensbæk søger vi lige nu en Brand Manager med solid erfaring i og interesse for salg og rådgivning indenfor biler og tillægsydelser. Er du sælger helt ind til benet? Drives du af glæden og lysten til at rådgive kunder? Kan du motivere dine kollegaer? Og vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit salgstalent og engagement er to altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig!

Salgschef søges til Andersen Biler – Nissan København

Vi er på udkig efter en salgschef, som både har ambitionerne og kompetencerne til at sikre definering og indfrielse af mål sammen med sit team. Jobbet er oplagt til dig, der er vedholdende, empatisk og stærk i både kontakten og kommunikationen med medarbejdere, og som har fokus på høj kvalitet. Hos Nissan København bliver du en del af et passioneret team på omtrent 13 kollegaer, som dagligt brænder for at give vores kunder de bedste oplevelser, når det kommer til salg, service m.v.

Partnere