Salgsafdeling

Søger du et job i salgsafdelingen i autobranchen? Som medarbejder i salgsafdelingen i autobranchen kan du fungere som sælger, salgskonsulent, salgsrådgiver eller en helt fjerde. Derfor vil de typiske opgaver også indebære, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. I salgsafdelingen vil kommunikationen være i centrum, og du vil eksempelvis som sælger i salgsafdelingen fungere som bindeled mellem virksomheden og potentielle kunder, private kunder såvel som virksomheder. Find ledige stillinger i salgsafdelingen i autobranchen.

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Risskov

Har du erfaring fra et lignende job og lyst til at komme videre i en af bilbranchens største virksomheder? Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for ét af de mest innovative bilmærker i verden, hvor kundepleje og godt købmandskab er altafgørende - så er det måske dig vi står og mangler i vores salgsafdeling? Vi tilbyder en spændende stilling hvor du kommer på produkttræning på nye modeller, så du er opdateret på viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Salgschef søges til Via Biler A/S Amager
- Ford, Renault & Dacia

Er du leder og motivator ind til benet, og drives du af glæden og lysten til at drive en moderne salgsafdeling med et hold af topmotiverede kollegaer? Vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit lederskab, dit salgstalent og dit engagement er altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig! Du får en spændende hverdag i en af Danmarks største bilkoncerner med 13 bilhuse i Østjylland og København.

Salgskonsulent søges til Bjarne Nielsen A/S i Hørsholm

Vi søger en kompetent Salgskonsulent, der er udadvendt, har masser af gå-på-mod og god til kundekontakt. Du er altid med til at kunne skabe god energi i forretningen, både for kunderne samt dine kollegaer. Du kan stå på egne ben, tager ansvar og er god til at arbejde selvstændigt. Vi er på udkig efter en person med motivation og potentiale til at udvikle sig ind i en lederrolle. Vi tilbyder en spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kollegaer,

Salgschef søges til Peugeot Aarhus / Viby
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger for snarlig tiltrædelse en passioneret salgschef der ikke er bange for at gå forrest. Du får en hverdag med ansvar, der kræver høj arbejdsmoral og gennemslagskraft. Det er ikke et ultimativt krav at du er salgschef i dag, når blot du har lysten, evnen og viljen. Vi tilbyder bl.a. et selvstændigt og alsidigt job i en solid bilkoncern, et godt og uformelt arbejdsklima i et hus kendt for kvalitet og mange loyale kunder.

"Selvstændig" brugtbilssælger og opkøber søges

Nettobil ApS sælger årligt ca. 200 brugte biler i prisklassen fra kr. 50-200.000, og leaser i mindre omfang dyrere biler via MyLeaseCar ApS. Vi er et yngre selskab, og du vil få en central rolle i den fortsatte udvikling, og vil på sigt tilbydes medejerskab på favorable vilkår. Vi er placeret midt i Trekantområdet, og er netop flyttet til en attraktiv placering. Et spændende job med mulighed for medejerskab på meget favorable vilkår.

Er du vores nye sælger hos ŠKODA i Herning?

ŠKODA Herning søger en dygtig salgskonsulent, der har mod på og evner til at tage del i den positive udvikling, som ŠKODA oplever på landsplan med stigende markedsandele og med mange nye og spændende modeller ikke mindst i forhold til den nye fremtid med el-biler. Vi tilbyder et spændende job i en butik, der er i rivende udvikling og med masser af potentiale, i et tæt samarbejde med vores anden dygtige sælger i forhold til køb og salg af nye og brugte biler

Erhvervssælger / Trainee søges til Peugeot & Citroën
- Henrik Christensen Vejle A/S

Den perfekte kandidat har kendskab med salg, men det kan også være dig, der ønsker at prøve noget helt nyt. Har du fx erfaring fra en branche, hvor varebiler anvendes i dagligdagen kan det også være et plus. Du kan være kvinde eller mand, gammel eller ung, det vigtigste er, at du er god til at tale med folk, og har lyst til at være vedholdende på opsøgende salg. Vi tilbyder bl.a. en attraktiv lønpakke og et 2 årigt uddannelsesforløb med fuld løn

Partnere