Salgsafdeling

Søger du et job i salgsafdelingen i autobranchen? Som medarbejder i salgsafdelingen i autobranchen kan du fungere som sælger, salgskonsulent, salgsrådgiver eller en helt fjerde. Derfor vil de typiske opgaver også indebære, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. I salgsafdelingen vil kommunikationen være i centrum, og du vil eksempelvis som sælger i salgsafdelingen fungere som bindeled mellem virksomheden og potentielle kunder, private kunder såvel som virksomheder. Find ledige stillinger i salgsafdelingen i autobranchen.

Leasingrådgiver søges til Sand Jensen Automobiler A/S

Har du indgående kendskab til leasing fra fx. et leasingselskab, så er du kandidaten til jobbet. Med reference til salgsdirektøren får du resultatansvar for dit personlige budget. Du bliver en del af et salgsteam med erfarne kolleger og forventes, at bidrage til optimal lønsomhed, kundetilfredshed og loyalitet i forbindelse med salg og leasing af spændende high-end biler. Der er tale om en stilling med store udviklingsmuligheder for den rette person.

Salgsrådgiver søges til Sand Jensen Automobiler A/S

Vi søger en ambitiøs salgsrådgiver, der kan indgå i vores salgsteam bestående af 5 kollegaer og 2 elever. For den rette kandidat tilbyder vi en udfordrende stilling i et bilhus, der koncentrerer sig om premium mærkerne Mercedes, BMW, Audi og Porsche. Som person er du tillidsvækkende, vedholdende, resultatorienteret og har flair for både mennesker og tal og bliver motiveret af at skabe succesoplevelser og resultater.

Peugeot Taastrup søger endnu en salgskonsulent

Du vil som salgskonsulent hos Peugeot Taastrup komme til at indgå i et salgsteam, som i dag består af 5 medarbejdere. Dine primære arbejdsopgaver vil være salg af nye og brugte biler. Derudover skal du formidle finansiering, herunder privat- og erhvervsleasing, samt sælge tilbehør og serviceaftaler. Vi tilbyder bl.a. frihed under ansvar, kantineordning udover det sædvanlige samt fast løn

Sælger søges til Ahlgren & Andersen A/S

Som led i en fortsat ambitiøs vækststrategi søger vi nye sælgere til vores forretninger i Køge, Taastrup samt til vores ny etableret forretning i Ringsted som åbner primo maj måned. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde. Vi tilfører dig en dynamik i en ganske ung organisation, der har kurs mod at blive en førende detailkæde i Danmark. Derfor vil det være en karrierestilling for den unge sælger.

Indkøber søges til Engros Biler Danmark A/S, Taastrup

Vi søger dig som har stor interesse, samt bred og dyb teknisk kundskab om biler. Du er dygtig til at vurdere biler og har en professionel fremtoning. Du sætter pris på kundekontakt og sætter kunden i førersædet. Som person giver du et positivt og tillidsskabende indtryk, samtidig har du et sælgende og stort drive for at gøre en handel. Så er du måske den indkøber, vi søger.

Bilrådgiver søges til Automobilforretningen Nordsjælland A/S
– Peugeot i Frederikssund

Vil du være en del af nogle dynamiske og innovative bilhuse? Vil du lære og udvikle dig sammen med et engagerede og top professionelle kollegaer? Og ikke mindst… Brænder du for at sælge biler og yde sublim kundeservice? Kan du svare ja hertil, så har du nu muligheden for at blive en del af Automobilforretningen Nordsjælland A/S – og fortsætte din karriere i et par ambitiøse og spændende bilforretninger.

Salgsrådgiver søges til Audi Aarhus

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge brugte biler af absolut højeste kvalitet? Vi søger en salgsrådgiver, der med afsæt i Audis brede vifte af modeller, kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler. Vi er en dedikeret brugtvognsafdeling med tilhørende Flexleasing. Hos Audi Aarhus er vi et team af engagerede medarbejdere. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

Salgstrainee søges til C. A. Larsen Automobiler A/S
- Peugeot, Citroën & Suzuki i Ringe / Svendborg

Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret salgstrainee der har lyst til at blive en af branchens dygtigste salgskonsulenter. Vi er aut. forhandler af Peugeot, Citroën og Suzuki og du bliver du en del af et dygtigt og effektivt team. Som salgstrainee indgår du i et 24 måneders udviklings forløb med et mix af on-the-job træning og et eksternt kursus forløb med andre salgstrainees. Du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver og indgå i salgsafdelingens med masser af kundekontakt.

Partnere