Salgsafdeling

Søger du et job i salgsafdelingen i autobranchen? Som medarbejder i salgsafdelingen i autobranchen kan du fungere som sælger, salgskonsulent, salgsrådgiver eller en helt fjerde. Derfor vil de typiske opgaver også indebære, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. I salgsafdelingen vil kommunikationen være i centrum, og du vil eksempelvis som sælger i salgsafdelingen fungere som bindeled mellem virksomheden og potentielle kunder, private kunder såvel som virksomheder. Find ledige stillinger i salgsafdelingen i autobranchen.

Sælger søges til Renault Måløv / Ballerup

Hos Stubbe søger vi en dygtig, branchekendt Renault-sælger til vores afdeling i Måløv. Som sælger hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du indgå i et dedikeret Renault-salgsteam bestående 2 medarbejdere. I alt vil du blive en del af et samlet salgsteam på 8 sælgere inkl. salgschefen i vores Måløv-afdeling. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere, hvilket er din sikkerhed for en spændende, udfordrende og lærerig arbejdsplads.

Salgsrådgiver søges til Audi Amager

Vi søger en professionel og skarp salgsrådgiver med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde for et eksklusivt markedsledende brand og sælge Audi biler af høj kvalitet. Er du drevet af at yde gode kundeoplevelser udover det sædvanlige – så kan du meget vel være vores nye kollega. I dagligdagen er du i kontakt med kunder og rådgiver om vores forskellige købs- og leasingmuligheder af Audis komplette sortiment

Bilrådgiver søges til Toyota - Via Biler Brøndby

Til vores Toyota-bilhus i Brøndby søger vi lige nu en bilrådgiver med solid erfaring og interesse for salg og rådgivning indenfor biler og tillægsydelser. Hos Via Biler Brøndby bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab. Du får stor indflydelse på din hverdag, ligesom du aktivt bidrager til og har medansvar for at opnå salgsafdelingens målsætninger.

Erhvervssælger søges til større bilhus i Sydjylland

Har du lyst til at blive en del af vores erhvervsteam, så er du præcis ham/hende, vi søger. Vi ønsker at styrke vores erhvervsteam, og søger derfor den rette person, der kan bidrage til dette. Du har gerne nogle års erfaring med salg af biler til erhvervskunder fra lignende stilling, men det er dog ikke noget ubetinget krav. Vi tilbyder et spændende bilhus med flere bilmærker. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores erhvervschef

Vi søger landets bedste bilsælger til Volkswagen Randers / Grenaa

Volkswagen Randers / Grenaa søger en ny salgsrådgiver, så hvis du er en af de absolut bedste i branchen – kunne det være dig vi mangler til vores team. Volkswagen har endnu større ambitioner for fremtiden. Både lokalt og globalt. Faktisk vil vi opretholde positionen som verdens største bilfabrikant i verden og i Danmark vil vi være danskernes fortrukne bilmærke. Vi har brug for dig til at hjælpe os med at sælge endnu flere biler

Salgskonsulent søges snarest til Peugeot & Citroën
- Automobilforretningen Nordsjælland

Vi søger for snarlig tiltrædelse en dygtig, erfaren og VOKSEN salgskonsulent med minimum 5 års erfaring med salg af biler. Du er klar er til at gå forrest og tage ansvar for det daglige salg i butikken i samarbejde med nuværende sælgere. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos Automobilforretningen Nordsjælland hvor vi har forhandling af Peugeot & Citroën i Frederikssund og Peugeot i Helsinge, så er det måske lige dig vi mangler.

Bilhuset Haldrup søger ambitiøs salgskonsulent med potentiale til salgschef

Vil du være med til at udfylde en central rolle i vores salgsafdeling hos et af Randers' førende bilhuse? Så har du chancen nu. Vi søger en supersælger, der brænder for salg og bilbranchen. Til vores afdeling i Randers søger vi en ambitiøs salgskonsulent, som besidder evnen til at kommunikere med vores mange kunder, hvor kundeforholdet bygger på lange relationer, ærlighed, god rådgivning og ordentlighed. Du skal brænde for salg og hjælpe vores kunder med at få den bedste bil.

Bilsælger søges snarest til Due Andersen Biler A/S
- Mazda & Suzuki Hillerød

Vi søger en bilsælger med mindst 4 års erfaring til at varetage salg af nye og brugte biler. Det er en fordel hvis du har tilknytning til lokalområdet. Du vil blive en del af et ungt salgsteam med 3 øvrige medarbejdere. Vi forventer fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og –tid, ligesom weekendarbejde, deltagelse i udstillinger og kundearrangementer er en naturlig del af jobbet.

Partnere