Salgsafdeling

Søger du et job i salgsafdelingen i autobranchen? Som medarbejder i salgsafdelingen i autobranchen kan du fungere som sælger, salgskonsulent, salgsrådgiver eller en helt fjerde. Derfor vil de typiske opgaver også indebære, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. I salgsafdelingen vil kommunikationen være i centrum, og du vil eksempelvis som sælger i salgsafdelingen fungere som bindeled mellem virksomheden og potentielle kunder, private kunder såvel som virksomheder. Find ledige stillinger i salgsafdelingen i autobranchen.

Salgskoordinator søges til Peugeot og Citroën - P. Christensen Østerbro

Er du et ordensmenneske – og brænder du for at få de interne processer til at fungere bedst muligt? Lige nu søger vi en salgskoordinator til vores fantastiske bilhus på Østerbro i København. Stillingen er en back-office supportfunktion til salgsafdelingen i forbindelse med køb, salg, levering og fakturering, kreditering samt indregistrering af biler i DMR.

Salgstrainee / Elev søges til Peugeot, Citroën og Suzuki i Ringe / Svendborg - C. A. Larsen Automobiler A/S

Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret salgstrainee / Elev der har lyst til at blive en af branchens dygtigste salgskonsulenter. Vi er aut. Peugeot, Citroën og Suzuki forhandler og du bliver du en del af et dygtigt og effektivt team. Du indgår i et 24 måneders udviklings forløb med et mix af on-the-job træning og et eksternt kursus-forløb med andre salgstrainees. Du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver og indgå i salgsafdelingens daglige drift med masser af kundekontakt.

Erhvervssælger med ambitioner søges til Henrik Wessel AS

Hos Henrik Wessel AS søger vi en proaktiv erhvervssælger med veludviklede salg- og servicekompetencer, som har lyst til at arbejde med Peugeot og Opel. Vi tilbyder ansættelse i et af markedets førende bilhuse, med mere end 100 års erfaring. Her kan du forvente masser af udfordringer og gode udviklingsmuligheder, hvor der er en fri og uformel omgangstone, i et godt arbejdsmiljø. Her vil du blive en del at et stort passioneret team.

Bilsælger / Indkøber søges snarest til LC Biler A/S i Ølstykke

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig Bilsælger / Indkøber. Drømmer du om et godt job: hvor du kan udvikle dig til at blive en af branchens dygtigste og mest alsidige købmænd? Som dagligt veksler mellem indkøb, markedsføring og salg? Hvor du har stor indflydelse på afdelingens strategi og planlægning? Med god tid til den enkelte kunde, og hvor op til 50% ender med at købe? Så læs videre og grib chancen...

Bilsælger søges snarest til Peugeot & Citroën i Helsinge
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Helsinge søger vi en dygtig erfaren salgskonsulent til salg af nye Peugeot & Citroën person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Erfaren bilsælger søges til Lindholm Biler
- Nu har du muligheden for at blive en del af teamet!

Brænder du for salg og kundetilfredshed? Og har du lyst til at arbejde med dygtige kollegaer? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en dygtig, ambitiøs og digitaltænkende kollega. Vi forventer, at du har styr på salgsprocessen og formår at guide kunden til den mest optimale billøsning, lytte til deres ønsker samtidig med at du udviser godt købmandskab. Vi arbejder alle konstant for at opnå højest mulige kundetilfredshed.

Erhvervskonsulent til Peugeot Østerbro

Lige nu søger vi en Erhvervskonsulent til vores Peugeot Professionelle Erhvervscenter på Østerbro i København. Her vil du arbejde med salg og rådgivning af Peugeot erhvervsbiler samt være primus motor på at implementere Peugeots elektrificering af varebiler i hovedstaden samt opsøgende netværksarbejde. Du vil dagligt arbejde i vores PSA-hus på Rovsingsgade, hvor der er gode rammer for dialog med kunder og samarbejdspartnere

Bilsælger / leasingkonsulent søges til Leasingcar.dk i Søborg

Vi har travlt og søger derfor en målrettet leasingkonsulent, som kan bistå vores team af bilsælgere og leasingkonsulenter med leasing af nye og brugte person- og varebiler. Du besidder gode kommunikative evner, sammenholdt med en relationsskabende og troværdig personlighed. Du kendetegnes ved at være en resultatorienteret holdspiller og er vant til at arbejde med IT systemer ift. kundeemner, prøvekørsler, tilbud, salgsopfølgning m.v.

Partnere