Salgsafdeling

Salgskonsulent søges til Autocom.dk

Brænder du for "det gode salg’" er du resultatorienteret, målrettet og ansvarsbevidst, og har du lyst til at være en del af en international virksomhed i rivende udvikling? Så kunne du meget vel være den nye Salgskonsulent i Autocom! Vi søger nemlig en serviceminded Salgskonsulent med et stort drive og erfaring fra bilbranchen. Du vil blive en del af vores dygtige salgsteam, der ligesom koncernen er drevet af innovation og lysten til at levere topresultater.

Salgsrådgiver til Sand Jensen Automobiler A/S

Vi søger en ambitiøs salgsrådgiver, der kan indgå i vores salgsteam bestående af 5 kollegaer og 2 elever. For den rette kandidat tilbyder vi en udfordrende stilling i et bilhus, der koncentrerer sig om premium mærkerne Mercedes, BMW, Audi og Porsche. Som person er du tillidsvækkende, vedholdende, resultatorienteret og har flair for både mennesker og tal og bliver motiveret af at skabe succesoplevelser og resultater.

Leasingrådgiver søges til Sand Jensen Automobiler A/S

Har du indgående kendskab til leasing fra fx. et leasingselskab, så er du kandidaten til jobbet. Med reference til salgsdirektøren får du resultatansvar for dit personlige budget. Du bliver en del af et salgsteam med erfarne kolleger og forventes, at bidrage til optimal lønsomhed, kundetilfredshed og loyalitet i forbindelse med salg og leasing af spændende high-end biler. Der er tale om en stilling med store udviklingsmuligheder for den rette person.

Bilrådgiver søges til Via Biler A/S - Toyota i Brøndby

Via Biler søger bilrådgiver, som har solid erfaring med og interesse for salg og bilrådgivning. Som bilrådgiver i Via Biler, Toyota i Brøndby bliver du en del af et stærkt hold, der alle er en del af og medskaber af en udtalt vinderkultur. Du mestrer det gode købmandskab og du sætter en ære i at yde vore kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst en fantastisk kundeoplevelse. Du får stor indflydelse på din egen hverdag.

Bilrådgiver søges til Renault Valby - Via Biler A/S

Via Biler søger en bilrådgiver, som har solid erfaring med og interesse for salg og bilrådgivning. Som bilrådgiver i Via Biler, Renault Valby bliver du en del af et ungt, men stærkt team på 3 bilrådgivere, der alle er en del af og medskaber af en udtalt vinderkultur. Du mestrer det gode købmandskab og du sætter en ære i at yde vore kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst en fantastisk kundeoplevelse samt fortsætte din karriere i et ambitiøst og spændende bilhus.

S.E.J. Biler søger indkøber

Køber du ind med hjerne fremfor med hjerte? Og er du ”talknuser”, bilinteresseret og med en systematisk indgang til opgaverne, så er det måske dig, der skal være vores nye medarbejder, når vi udvider vores indkøbsafdeling. S.E.J. Biler har gennem de seneste 5-6 år udviklet sig fra et mindre autoværksted til et bilhus med et årligt salg på over 1200 biler. Der beskæftiges 27 medarbejdere fordelt på værksted og kontor.

Salgstrainee til C. A. Larsen Automobiler A/S i Ringe / Svendborg

Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret salgstrainee der har lyst til at blive en af branchens dygtigste salgskonsulenter. I Ringe/Svendborg, hvor vi er autoriseret forhandler af Peugeot, Citroën og Suzuki, bliver du en del af et ungt effektivt team med super team ånd. Som salgstrainee indgår du i et 24 måneders udviklings forløb med et mix af on-the-job træning og et eksternt kursus forløb med andre salgstrainees.

Dygtig og erfaren brugtbilsælger søges til Daugaard Biler A/S, København

Vi har travlt og søger derfor en salgskonsulent til vores afdeling i København, som kan bistå med salg og leasing af vores nyere brugte person- og varebiler samt nye Mazda og Suzuki’er. Vi tilbyder en spændende organisation med fart over feltet og velmotiverede kollegaer hvor der er gode muligheder for både personlig udvikling og egne ansvarsområder.