Sælger

Erhvervskonsulent søges til Unicars A/S – Opel i Hillerød

Vi tilbyder vores nye erhvervskonsulent, at indgå i et velfungerende team der har fokus på Opels attraktive varevognsprogram. Du vil få en spændende hverdag i et nyt og moderne miljø, hvor der er fokus på gode relationer. I stillingen vil du opnå en høj grad af personligt ansvar, hvor der vil være udfordringer nok og rigeligt at tage fat på.

Salgsrådgiver til Volkswagen København
– Årets Volkswagen forhandler 2017

Da en af vores dygtige salgsrådgivere har fået nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en ny, dygtig kollega til vores professionelle salgsteam. Hvis du kan svare ja til nedenstående spørgsmål, er det måske dig, vi leder efter. Vi søger en salgsrådgiver, som har minimum 3 års erfaring med salg af nye biler. Det er vigtigt, at du brænder for god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Salgskonsulent søges til Toyota Næstved - BPAbiler

Vi har fuld gang i bilsalget og søger netop nu en salgskonsulent til vores afdeling i Næstved. BPAbiler har Toyota-forretninger i Ringsted og Næstved og beskæftiger 26 dygtige og engagerede medarbejdere. Du får et selvstændigt job i et spændende arbejdsmiljø, kendetegnet ved travlhed, godt humør og tætte relationer til kunder og kollegaer. Vi tilbyder en god fast løn, en attraktiv provisionsordning som belønner den ekstra indsats, bilordning samt pension- og sundhedsforsikring.

AUTOproff søger salgskonsulent til Sjælland

Vil du med på holdet i en af Danmarks mest innovative og hurtig voksende virksomheder? Til at styrke og udbygge vores kundekreds på Sjælland, har vi brug for en person som kan løfte denne opgave i samarbejde med resten af salgsteamet. Dit arbejde vil bestå i vedligeholdelse og optimering af eksisterende kunder, samt opsøge potentielle nye bilforhandlere.

DET ER DIG VI SØGER!
Salgsrådgiver til P. Christensen A/S, Peugeot på Østerbro

Vi søger den Peugeot sælger der kan stå på egne ben og stå godt i ”rummet”. Du kommer vel nok til DK’s flotteste bilhus hvor Citroën / Peugeot har sine egne etager. Rulletrapper og elevatorer til både mennesker og biler er selvfølgelighed. Sådan er vores standard. Vi er en flok på 8 sælgere. Unge, gamle og midt imellem som brænder for at give den max salg hver gang. Vi glæder os hverdag til at give den personlige effektive P. Christensen betjening som alle fortjener.

Bilmand til start-up – ansvar og medejerskab

Vi søger dig som kan udvikle forretningen til næste niveau. I første omgang ved en fordobling af brugtvognssalget, og dernæst ved opstart af nye forretningsområder indenfor f.eks. varevogne eller export. Nettobil ApS handler med brugte biler i prislejet kr. 30-80.000 og sælger pt. ca. 150 biler årligt, hertil kommer i mindre omfang leasing af dyrere biler via MyLeaseCar ApS. Vi er placeret midt i Trekantsområdet, og vores koncept har på få kvartaler vist et betydeligt potentiale.

Partnere