Sælger

Søger du et job som sælger i autobranchen? Som sælger i autobranchen vil du stå for den helt essentielle opgave, nemlig at sælge virksomhedens produkter. I autobranchen vil det eksempelvis være salg af biler enten i bil-forretningen eller som kørende bilsælger. Kunder forventer som udgangspunkt altid en sælger i autobranchen som veltalende og samtidig have den bilspecifikke faglighed i orden med god karisma og udstråling. En uddannelse indenfor salg kan være relevant, men det er ikke altid et krav, om end det er en fordel. Find ledige stillinger som sælger i autobranchen nedenfor.

Salgskonsulent / Brand Manager søges til Renault / Dacia i Måløv / Ballerup

Vi søger lige nu en dygtig, branchekendt Salgskonsulent / Brand Manager til bilmærkerne Renault og Dacia hos Arne Stubbe Automobiler A/S. Som Brand Manager hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du, udover dit personlige salg af biler, få det generelle mærkeansvar for salg af Renault og Dacia, hvor du vil indgå̊ i et dedikeret Renault/Dacia-salgsteam. Overordnet vil du blive en del af et samlet salgsteam på 5 sælgere inkl. salgschefen for vores afdeling i Måløv.

Bilsælger / konsulent søges til vores nye Suzuki koncept-bilhus hos Autogaarden Ikast

Vi søger lige nu en bilsælger til vores nye Suzuki koncept-bilhus. Autogaarden Ikast er autoriseret Suzuki forhandler og serviceværksted, og der ud over har vi også en afdeling med Dinitrol Rustbeskyttelse. Vi har været Suzuki forhandler siden 2008, og Suzuki er kernen i vores virksomhed. Vores store fokus på personlighed, troværdighed og jordnær dialog med kunderne har gennem mange år givet os topscore på kundetilfredshed blandt vores kunder.

Bilrådgiver søges til Ford Store i Aarhus

Da vi har meget travlt i vores Ford Store i Aarhus Vest, så søger vi en ekstra bilrådgiver med solid erfaring. Er du sælger helt ind til benet? Drives du af glæden og lysten til at rådgive kunder? Og vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit salgstalent og engagement er to altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig! For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!

Bilrådgiver søges til Via Biler Brøndby Toyota

Da en af vores nuværende bilrådgivere har fået nye muligheder internt hos Via Biler, så søger vi lige nu en bilrådgiver med solid erfaring, til vores Toyota-bilhus i Brøndby. Hos Via Biler Brøndby bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du får stor indflydelse på din hverdag, ligesom du aktivt bidrager til og har medansvar for at opnå salgsafdelingens målsætninger.

Sælger søges til Ferrari

Formula Automobile er på jagt efter endnu et medlem til vores stærke salgsteam, hvis opgave bliver at sælge både nye og pre-owned Ferrari-modeller. At købe en Ferrari er meget mere end blot en transaktion. Det er en helhedsoplevelse, og du skal du være klar til at give noget af dig selv overfor kunderne. Du skal samtidig også være klar til at deltage i mange af de events (både i ind- og udland). Du vil i jobbet komme til at arbejde tæt sammen med hele salgsteamet og salgsdirektøren.

Indkøber søges snarest til en af Danmarks førende
bil-eksportvirksomheder - Autobasen Aarhus Nord

Til en af landets førende bil eksportvirksomheder, søger vi en erfaren indkøber, til opkøb af biler både til eksport og videresalg herhjemme. Hos Autobasen har vi en ambition om at blive DK's førende indkøber af biler i alle prisklasser fra private, indenfor den nærmeste fremtid. Din passion for købmandskab og erfaring med handel af brugte biler fra 2010 og frem vægter derfor højt. Har du lyst til at være en del af et utraditionelt bilhus, med ambitiøse vækstmål så er det måske dig vi søger.

Salgsrådgiver søges til Audi Amager

Vi søger en professionel og skarp salgsrådgiver med erfaring fra bilbranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde med et eksklusivt markedsledende brand og sælge Audi-biler af høj kvalitet. Er du drevet af at yde gode kundeoplevelser udover det sædvanlige og er samtidig resultatorienteret? Så kan du meget vel være vores nye kollega! Det er altafgørende, at du brænder for god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Partnere