Sælger

Søger du et job som sælger i autobranchen? Som sælger i autobranchen vil du stå for den helt essentielle opgave, nemlig at sælge virksomhedens produkter. I autobranchen vil det eksempelvis være salg af biler enten i bil-forretningen eller som kørende bilsælger. Kunder forventer som udgangspunkt altid en sælger i autobranchen som veltalende og samtidig have den bilspecifikke faglighed i orden med god karisma og udstråling. En uddannelse indenfor salg kan være relevant, men det er ikke altid et krav, om end det er en fordel. Find ledige stillinger som sælger i autobranchen nedenfor.

Salgsrådgiver til Peugeot i Fausing - Tage Thomsen A/S
- Danmarks ældste Peugeot forhandler

Så hvis du besidder gode færdigheder inden for salg og har sans for det gode ”købmandsskab”, og kan opbygge tillidsfulde kunderelationer – så er det lige dig vi mangler! Hos Tage Thomsen A/S mærker vi interessen for Peugeot, med høj aktivitet og stort kundeflow i vores udstilling / showroom. Vi er en virksomhed med en stor eksistensberettigelse, qua vores titel som Danmarks ældste Peugeot forhandler.

Salgsbackup til Mercedes-Benz personbiler i Aarhus

Vi søger en salgsassistent til vores team i Aarhus, der håndterer salget af fabriksnye Mercedes-Benz personbiler. Måske du i dag sidder i en lignende administrativ stilling i bilbranchen og nu har mod på at prøve dig af hos en af Danmarks største bilforhandlere? Vores 8 Aarhusianske salgskonsulenter har nemlig rygende travlt, og vi har derfor brug for en stærk profil til at varetage de administrative opgaver tilknyttet Mercedes-Benz personbilssalget.

Salgskonsulent søges til Ford varebiler i Brøndby

Vi søger en erfaren salgskonsulent til at varetage salget af Ford varebiler i vores Brøndby-afdeling, der er autoriseret Ford Transit Erhvervs Center 2 og serviceværksted. Måske du i dag sidder i en lignende stilling i bilbranchen, med mod på nu at prøve dig af som varevognssælger hos en af Danmarks største bilforhandlere? I de seneste år har pilen kun peget i én retning i forhold til salget af erhvervsbiler og tendensen ser ud til at fortsætte - derfor opruster vi nu i vores Brøndby-afdeling.

Vi søger en professionel og energisk erhvervssælger, der har mod på stor udvikling og fremtidig ledelse

Er du udadvendt, detaljeorienteret og stortrives i jagten efter potentielle kunder til vores erhvervsbiler af bedste kvalitet - så kan du være den rigtige profil for os. Som erhvervssælger får du ansvaret for salget af Peugeots erhvervsbiler til større og mindre virksomheder. Din hverdag vil være fyldt med opsøgende salg i vores lokalområde. Du vil også få ansvaret for at tilknytte eksisterende erhvervskunder i vores distrikt, til vores forretning.

Erfaren kørende salgskonsulent til erhvervsbiler i København

Vi søger en fagligt stærk og erfaren salgskonsulent til salgsteamet i København N, der består af 1 salgschef og 2 salgskonsulenter og 2 salgselever. Du kommer til at sidde i vores afdeling på Tagensvej og dine arbejdstider ligger fra 09:00-17.30 på hverdage. Vil du være med til at fremme salget af erhvervsbiler i vores afdeling i København N og til at sikre den bedst mulige håndtering af vores kunder? Så har vi stillingen til dig.

RSA Danmark søger en salgskoordinator til MAXUS og vores nye bilmærker til vort kontor i Tranbjerg, Aarhus

Vil du være med til at gøre Danmark grønnere? Brænder du samtidig for at få de interne processer til at fungere bedst muligt, og brænder du for god kundeservice, så er det dig vi søger lige nu! Maxus er 100% elektriske vare og personbiler. Maxus er allerede det førende mærke inden for elektriske varebiler og nu søger vi dig, til en backoffice funktion til at supportere internt i RSA Danmark og samtidig supportere vore forhandlere i Danmark, på Færøerne og Grønland.

Bilsælger - Indkøber til BCA Autoauktion A/S i Vejle

BCA & T4G har travlt som aldrig før og søger endnu en ny kollega som indkøber. Som en del af T4G’s high performance team bliver dine opgaver at lave buy-back aftaler med danske forhandlere og udlejningsselskaber. Du kommer til at beregne og prissætte puljer af biler uden afgift. En del af opgaven består også i at specificere køretøjer, der skal bestilles fra bilproducenter. Du får også medindflydelse på udviklingen af vores koncept. Arbejdet foregår fra BCA’s hovedsæde i Vejle

Bilrådgiver søges til Bilgo A/S – Renault og Dacia i Køge

Vi har haft et rigtig travlt 2021 med mere end 1.000 solgte nye og brugte biler, men vi skal have mere fart på i 2022 og søger derfor en branchekendt og erfaren bilrådgiver med flair for at sælge - købe og vurdere biler – kort sagt en sælger med et godt købmandskab. Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling i et bilhus i rivende udvikling, som Brand Manager for Renault/Dacia.

Partnere