Reservedelsrådgiver

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Reservedelsekspedient søges til Terminalen Birkerød

Er du serviceminded, har et skarpt overblik, og har du lyst til at blive del af en multibrand forhandlerkæde, hvor professionel rådgivning og god kundeservice er i højsædet? Og samtidig blive en del af et team med en kultur hvor sammenhold og anerkendelse skaber medarbejdertilfredshed der ligger i toppen af branchen? Så er det muligvis dig vi søger som vores nye reservedelsekspedient! Send din ansøgning allerede i dag

Reservedelsekspedient til Due Andersen Biler A/S i Hillerød

Vi har forrygende travlt og søger en reservedelsekspedient til Due Andersen Biler A/S i Hillerød - gerne en erfaren medarbejder med mindst 2 års relevant erfaring til at indgå i et team med to værkførere. Det er et team hvor samarbejde og vidensdeling er højt prioriteret, ligesom det er en forudsætning, at du er villig til at varetage varierede opgaver og samarbejde bredt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges til Bojsen Biler A/S Holstebro

Vi har travlt og søger en ny kollega til vores lager- og reservedelsekspedition i Holstebro, hvor vi reparerer alle bilmærker samt er autoriseret serviceværksted for Peugeot, Citroën og DS Automobiles. Du kommer til at indgå i i en virksomhed med stor fokus på tilfredse kunder, samt et ungt team i en velfungerende og travl indskrivning. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Tilbehør / reservedelsrådgiver søges hos DIRKSEN – Volkswagen, Skoda og Audi Servicepartner i Skanderborg

Har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt, hvor man har frihed under ansvar og hvor der er fokus på det nære og på relationer? Vi søger en tilbehør / reservedelsrådgiver til vores Reservedelsteam på 5 personer, der har flair for salg og brænder for den gode kundeoplevelse, vægter kvalitet og faglig stolthed højt. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsrådgiver søges til Renault i Roskilde

Har du lyst til at arbejde med reservedele og tilbehør til biler? Motiveres du af at yde god service til både kolleger og kunder? Så er det dig, vi leder efter! Du vil arbejde med Renault-aktiviteter og vil indgå i et team sammen med vores øvrige reservedelsrådgiver. Desuden har du en positiv tilgang til dine opgaver og er god til at bevare overblikket i travle perioder. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere