Reservedelsrådgiver

Reservedelssælger søges til Autohuset Vestergaard i Nærum

Vi har autoriseret forhandling og servicering af Volvo, Renault, Dacia og Nissan samt autoriseret servicering af Ford. Vil du være reservedelssælger i et moderne bilhus, og er udadvendt og serviceminded ord, der beskriver dig? Så er det måske dig vi søger. Du får en afvekslende hverdag med spændende udfordringer i et godt team i en veldrevet afdeling. Kan du se dig selv i denne stilling, så er du allerede et skridt nærmere en nyt job hos os.

Reservedelsrådgiver søges til Volkswagen Kalundborg

Vi mangler en dygtig medarbejder til vores reservedelsafdeling. Vi forventer, at du er uddannet reservedels rådgiver i autobranchen. Desuden er det en fordel hvis du har kendskab til et eller flere af Semler Gruppens mærker – Volkswagen, ŠKODA, SEAT eller Audi. Dette er dog ingen betingelse. Vi tilbyder bl.a. en moderne arbejdsplads, hvor kunden altid er i centrum, at være en vigtig del af verdens stærkeste brand samt opfølgende uddannelser og kurser.

Reservedelsekspedient søges til Poul Rasmussen Bilcenter A/S - Aarhus N

Vi mangler en dygtig medarbejder til vores reservedelsafdeling. Vi forventer, at du er uddannet reservedelsekspedient i autobranchen, gerne med erfaring fra en mærkeforhandling. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Citroën eller Peugeot og har arbejdet med Autovision tidligere. Dette er dog ingen betingelse. Du får et job, hvor præcision og ordenssans er i højsædet i en travl hverdag, hvor du til tider har mange bolde i luften samtidig.

Parts Advisor søges til Tesla Odense

Great News - Tesla is expanding! In 2021, Tesla will open a location in Odense, and we are looking for a Parts Advisor with logistical experience to join the team! At Tesla, our Parts Advisors play an important role in service operations, offering fundamental support to both Technicians and customers in our mission to accelerate the world’s transition to sustainable energy.To succeed at Tesla, you must be energetic, highly organized, and smart working.

Partnere