Reservedelskonsulent

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Reservedelsekspedient søges til Daugaard Biler - Gladsaxe

Vi har travlt på vores værksteder og søger en dygtig reservedelsekspedient i vores Gladsaxe afdeling. Vi benytter moderne hjælpemidler bl.a. Dracar+ og råder over et veldisponeret reservedelslager lokalt, samt let adgang til vores øvrige afdelinger som backup. Dine nye erfarne kollegaer er teamplayere og investerer gerne deres ressourcer i dig, så du hurtigt vil føle dig godt klædt på. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient til Mercedes-Benz lastbiler i Avedøre

Har du en uddannelse og relevant erfaring indenfor reservedele samt et skarpt overblik og tryghed i at arbejde i et miljø, hvor du selv har stor indflydelse på løsningen af dine pålagte opgaver? Så du er måske Ejner Hessels nye reservedelsekspedient i Avedøre. Vi søger en reservedelsekspedient til service af lastbilværkstedet i Avedøre, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz lastbiler. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges til stort bilhus i Kolding

Vores dygtige team på Egtved Alle i Kolding skal have ny kollega! Den nye mand/kvinde på holdet skal have godt overblik, evnen til at "holde hovedet koldt" i pressede situationer og være vild med en arbejdsdag hvor der er fart over feltet og masser af uforudsigelige opgaver som skal løses. Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med vores bilmærker og IT-systemerne som anvendes til de pågældende brands. Er dette lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Reservedelschef søges til Porsche Servicecenter Vejle

Når vi har gennemgået en stor udvikling på bare seks år, så vi i dag servicerer biler fra syv årtier på mere end 12 lifte, kræver det ordenssans, struktur og de rette dele på lageret. Derfor søger vi en reservedelschef til Porsche Servicecenter Vejle. Blandt dine primære opgaver er personaleansvar og ledelse af teamet, således vi sikrer at vi konstant har et tilstrækkeligt lager. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere