Reservedelskonsulent

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Reservedelsekspedient søges snarest til Ford og Renault hos Ejner Hessel A/S - Thisted

Har du relevant erfaring og en uddannelse indenfor reservedele samt et skarpt overblik og tryghed i at arbejde i et miljø, hvor du selv har stor indflydelse på løsningen af dine pålagte opgaver? Så du er måske Ejner Hessels nye reservedelsekspedient i Thisted. Vi kan tilbyde et udfordrende og aktivt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor tiden aldrig står stille. Lyder dette som noget dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges snarest til Renault og Ford hos Ejner Hessel A/S - Valby

Har du relevant erfaring og en uddannelse indenfor reservedele samt et skarpt overblik og tryghed i at arbejde i et miljø, hvor du selv har stor indflydelse på løsningen af dine pålagte opgaver? Så du er måske Ejner Hessels nye reservedelsekspedient i Valby. Vi søger en reservedelsekspedient til vores afdeling i Valby, der er autoriseret værksted og forhandler af Renault og Ford person- og varebiler. Lyder dette som noget for dig, så send din allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges til Mercedes-Benz og Renault hos Ejner Hessel A/S - Ringsted

Har du relevant erfaring og en uddannelse indenfor reservedele samt et skarpt overblik og tryghed i at arbejde i et miljø, hvor du selv har stor indflydelse på løsningen af dine pålagte opgaver? Så du er måske Ejner Hessels nye reservedelsekspedient i Ringsted. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer gennem en stor berøringsflade med kunder såvel som kolleger i huset. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges snarest til Renault og Ford hos Ejner Hessel A/S - Kastrup / Amager

Har du relevant erfaring og en uddannelse indenfor reservedele samt et skarpt overblik og tryghed i at arbejde i et miljø, hvor du selv har stor indflydelse på løsningen af dine pålagte opgaver? Så du er måske Ejner Hessels nye reservedelsekspedient i Kastrup. Vi kan tilbyde et udfordrende og aktivt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor tiden aldrig står stille. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges til stort bilhus i Herning

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Til vores store og topmoderne bilhus i Herning søger vi en dygtig lager- og reservedelsekspedient, der sammen med lagerteamet kan varetage de daglige lageropgaver. Huset rummer bilmærkerne Ford-, Renault-, Dacia- og Volvo-bilhus samt et stort udvalg i brugte biler. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Eftermarkedsrådgiver søges til Via Biler Skanderborg - Ford og Toyota

Som eftermarkedsrådgiver kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder. Du kommer til at møde forskellige mennesker og kundetyper, der alle har det tilfælles, at de har behov for dit råd og din vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse i vores bilhus. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsrådgiver søges til Bilhuset Allerød hvor vi servicerer Volkswagen, ŠKODA og SEAT

I vores ambitiøse værksted, Bilhuset Allerød, kan vi nu tilbyde en stilling som Reservedelsrådgiver for vores mekaniske værksted samt skadescenter. Hos Bilhuset Allerød servicerer vi Volkswagen, ŠKODA og SEAT. Vores mål er, at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Reservedelsekspedienter søges til vores centrale reservedelscenter i Aarhus hos Ejner Hessel A/S

Vi søger lige nu to reservedelsekspedienter til vores afdeling i Aarhus. De to stillinger er centrale funktioner placeret i Aarhus, men med bred berøring i alle Ejner Hessels forretninger landet over, hvor vi er autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Ford. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer gennem en stor berøringsflade med kunder såvel som kolleger. Skal du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag?

Partnere